Kiskanclik. Ortada hicbir sebep yokken bana bagirip hakaret etti. O bizdeyken surat asmisim tek sebep bu. Neler neler saydi bana. Esim yanimizdaydi. Dedim var miydi benim bir hatam sen soyle. Yok sen bisey yapmadin kendini anlatmaya calisma bana dedi dun. Bugun de yalan soyluyor olabilir misin diyor bana. Kv bana saydi sovdu ama esime hicbirsey bahsetmedi. Resmen ikili oynuyor. Arada olan herzamanki gibi bana olacak.Kv.nin sikintisi nedir? Esinizi hic karistimadan cozseniz olmaz mi?
Kiskanclik. Ortada hicbir sebep yokken bana bagirip hakaret etti. O bizdeyken surat asmisim tek sebep bu. Neler neler saydi bana. Esim yanimizdaydi. Dedim var miydi benim bir hatam sen soyle. Yok sen bisey yapmadin kendini anlatmaya calisma bana dedi dun. Bugun de yalan soyluyor olabilir misin diyor bana. Kv bana saydi sovdu ama esime hicbirsey bahsetmedi. Resmen ikili oynuyor. Arada olan herzamanki gibi bana olacak.
Ben şu an ne yapmalıyım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Esim bana tavir yapiyor. Annesi ikili oynuyor.Her şeyde bir hayır vardır.
Oylesine sormus. Guvenmedigini kabul etmiyor. Bana tavir yapiyor. Tavir yaptigini da kabul etmiyor.Eşinizin size guvenmiyor olması büyük bir problem. Bunu konuşun kendisiyle.
Surat asmisim o gun.Hafta sonu kalktınız mi diye sorup 15 dakikada kahvaltıya gelen kv durduk yere neden böyle davranmaya başladı? İkircikli oynayan bir karaktere sahipse mesafeli durmanız en güzeli.
Ben konusma kotu olmayin dedim. Simdi de onun derdi seninle degil yaslandi herhalde dedi aksam. Simdi de konuyu actirmiyor.Sana bagirip hakaret etti ve esin hic bir sey demedi mi? Esin sana bagirip hakaret etmelerine razi oluyorsa gorusme net. Gorusmen icin israr ederse de senin annenin egosunu tatmin etmek icin evlenmedim dersin. Hem sana sayacaklar esin surati sana asacak yok yaaa.
Bana saymadigi sey kalmadi. Simdi esime hicbirsey belli etmiyor. Esim giderek benden uzaklasiyor. Benim ne yapmam gerek. Bir akil verin bana lutfen.Anne de olsam zorla kendimi davet ettirmem. Yaptığının yanlışlığını bildiği için naz niyaz yapıyor aman anne her hafta böyle sürprizler yapmanı istiyoruz dedirtme çabasında. Sakin bir adım atma ...ne ileri ne geri..bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım. Aslında ben de bir kv adayıyım ama bu kadarı da fazla yani.
Eşin seni taniyorsa zamanla seni anlar hiç üzülme. Aile huzurunuzu kaçırdığını hisseder tavırlarından vazgeçer diye ümit ediyorum.Bana saymadigi sey kalmadi. Simdi esime hicbirsey belli etmiyor. Esim giderek benden uzaklasiyor. Benim ne yapmam gerek. Bir akil verin bana lutfen.
Bugun bana inanmayinca kendimi anlatmaya calistim. Biraz cok konustum. Dırdır ediyorsun diyor. Tavri onaymis.Eşin seni taniyorsa zamanla seni anlar hiç üzülme. Aile huzurunuzu kaçırdığını hisseder tavırlarından vazgeçer diye ümit ediyorum.
İlginç bir adamla karşı karşıyayız.Oylesine sormus. Guvenmedigini kabul etmiyor. Bana tavir yapiyor. Tavir yaptigini da kabul etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?