Bu degisimin sebebi ne?

Birolmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
183
86
18
35
Ozet gececegim. Tamamen sucsuz oldugum halde kv acti agzini yumdu gozunu. Saymadigini birakmadi bana. Ama esimin ise gitmesini bekledi bunu yapmak icin. Aksam esime anlattim. Beni hakli buldu tamamen. Nasil yapabilir boyle sebebi ne dedi durdu. Bugun eve geldik. Annesi aramis. Acmamis. Ikincide acip tavirli konusup kapatmis esim. Eve gelince anlatti bunu bana. Sakayla karisik yalan soyluyor olabilir misin bana dedi. Delirdim ben. Nasil sorarsin boyle. Herseye ragmen araniz bozulmasin diye annenden hesap sorma diyen ben degil miydim dedim. Ara anneni sor dedim. Ne annesini ariyor simdi. Ne de bana yuz veriyor. Bes karis surat oturuyor.

Kararli ol sen tawrini al konusma.Hic bir hatan yokken yasiyosan bunlari ve kaynana bi saygisizligin olmadiysa esin arkada olmali.Annesiyle duzgun bir dille konusup uyarmali.

Kv.nin sikintisi nedir? Esinizi hic karistimadan cozseniz olmaz mi?

Kv.nin sikintisi nedir? Esinizi hic karistimadan cozseniz olmaz mi?
Kiskanclik. Ortada hicbir sebep yokken bana bagirip hakaret etti. O bizdeyken surat asmisim tek sebep bu. Neler neler saydi bana. Esim yanimizdaydi. Dedim var miydi benim bir hatam sen soyle. Yok sen bisey yapmadin kendini anlatmaya calisma bana dedi dun. Bugun de yalan soyluyor olabilir misin diyor bana. Kv bana saydi sovdu ama esime hicbirsey bahsetmedi. Resmen ikili oynuyor. Arada olan herzamanki gibi bana olacak.

Git kv ye aç ağzını yum gözünü ağzına geleni şöyle kimsenin olmadığı vakit
Sorarlarsa ispatlayın dersin
O zaman sendeannen alan söylüyor olabilirmi muhabbetinden girmesinde
Genede mesafe diyorum uzak olsun hiç açmasın telefonunu aman boşver

Kiskanclik. Ortada hicbir sebep yokken bana bagirip hakaret etti. O bizdeyken surat asmisim tek sebep bu. Neler neler saydi bana. Esim yanimizdaydi. Dedim var miydi benim bir hatam sen soyle. Yok sen bisey yapmadin kendini anlatmaya calisma bana dedi dun. Bugun de yalan soyluyor olabilir misin diyor bana. Kv bana saydi sovdu ama esime hicbirsey bahsetmedi. Resmen ikili oynuyor. Arada olan herzamanki gibi bana olacak.

Sana bagirip hakaret etti ve esin hic bir sey demedi mi? Esin sana bagirip hakaret etmelerine razi oluyorsa gorusme net. Gorusmen icin israr ederse de senin annenin egosunu tatmin etmek icin evlenmedim dersin. Hem sana sayacaklar esin surati sana asacak yok yaaa.

Hafta sonu kalktınız mi diye sorup 15 dakikada kahvaltıya gelen kv durduk yere neden böyle davranmaya başladı? İkircikli oynayan bir karaktere sahipse mesafeli durmanız en güzeli.

Sana bagirip hakaret etti ve esin hic bir sey demedi mi? Esin sana bagirip hakaret etmelerine razi oluyorsa gorusme net. Gorusmen icin israr ederse de senin annenin egosunu tatmin etmek icin evlenmedim dersin. Hem sana sayacaklar esin surati sana asacak yok yaaa.
Ben konusma kotu olmayin dedim. Simdi de onun derdi seninle degil yaslandi herhalde dedi aksam. Simdi de konuyu actirmiyor.

Anne de olsam zorla kendimi davet ettirmem. Yaptığının yanlışlığını bildiği için naz niyaz yapıyor aman anne her hafta böyle sürprizler yapmanı istiyoruz dedirtme çabasında. Sakin bir adım atma ...ne ileri ne geri..bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım. Aslında ben de bir kv adayıyım ama bu kadarı da fazla yani.

Anne de olsam zorla kendimi davet ettirmem. Yaptığının yanlışlığını bildiği için naz niyaz yapıyor aman anne her hafta böyle sürprizler yapmanı istiyoruz dedirtme çabasında. Sakin bir adım atma ...ne ileri ne geri..bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım. Aslında ben de bir kv adayıyım ama bu kadarı da fazla yani.
Bana saymadigi sey kalmadi. Simdi esime hicbirsey belli etmiyor. Esim giderek benden uzaklasiyor. Benim ne yapmam gerek. Bir akil verin bana lutfen.

Bana saymadigi sey kalmadi. Simdi esime hicbirsey belli etmiyor. Esim giderek benden uzaklasiyor. Benim ne yapmam gerek. Bir akil verin bana lutfen.
Eşin seni taniyorsa zamanla seni anlar hiç üzülme. Aile huzurunuzu kaçırdığını hisseder tavırlarından vazgeçer diye ümit ediyorum.

Eşin seni taniyorsa zamanla seni anlar hiç üzülme. Aile huzurunuzu kaçırdığını hisseder tavırlarından vazgeçer diye ümit ediyorum.
Bugun bana inanmayinca kendimi anlatmaya calistim. Biraz cok konustum. Dırdır ediyorsun diyor. Tavri onaymis.

Back
X