- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.332
- 198
Aklinca yokluyor.Mesajı sildi az önce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklinca yokluyor.Mesajı sildi az önce
YazmaArkadaşlar iş yerinde bir meslektaşıma yardımcı oldum. Daha önce tanımadığım biriydi işi için benim bölüme gelmişti. Sonrasında teşekkür amaçlı kahve alıp gelmiş biraz sohbet ettik. O arada da hiç nişanlandın mı? Boşanma filan oldu mu diye de sorguladı. Ne alaka hatta dedim içinden. Ara ara da yazdı nasılsın vs ama kısa ve resmi gibi. Dün gece mesaj atmış çok şarhoşum aklımdasın gülüşün vs diye. Mesajı görüldü yapmadan uyudum. Mesaj hala duruyor ne yazsam bu adama?
Bi bak belki bu cimri değildir.Arkadaşlar iş yerinde bir meslektaşıma yardımcı oldum. Daha önce tanımadığım biriydi işi için benim bölüme gelmişti. Sonrasında teşekkür amaçlı kahve alıp gelmiş biraz sohbet ettik. O arada da hiç nişanlandın mı? Boşanma filan oldu mu diye de sorguladı. Ne alaka hatta dedim içinden. Ara ara da yazdı nasılsın vs ama kısa ve resmi gibi. Dün gece mesaj atmış çok şarhoşum aklımdasın gülüşün vs diye. Mesajı görüldü yapmadan uyudum. Mesaj hala duruyor ne yazsam bu adama?
Sonra sildi zaten kendi
Haha:)))Bi bak belki bu cimri değildir.
Hem Kahve de almış, yarısını da sana ödetmemiş.![]()
Erkeklerin içinde ne kadar densiz, hadsiz, kendi kendine ümit uyduran, her şeyden anlam çıkaran tipler olduğunu bilmiyor olamazsınız. Sizden böyle bi yorum gelmesi şaşırtıcı.Merhabadan öteye sohbeti olmayan bir kadına sarhoş muhabbeti yapan adamı ben ciddiye almazdım. Sizin de yazdığınız gibi, densiz.
Numaranız neden var onda? (Tanımadığım biriydi dediğini için soruyorum.)
Bu cesareti sizden aldığı belli, siz çizginizi korumuş olsaydınız, bu kadar haddini aşamazdı. Rahatsızsanız engelleyin cevap bile vermeyin.
Sizden hoşlanıyor heralde sizinde ilginiz varsa konuşun.Yoksa görüşmeyi kesin.Arkadaşlar iş yerinde bir meslektaşıma yardımcı oldum. Daha önce tanımadığım biriydi işi için benim bölüme gelmişti. Sonrasında teşekkür amaçlı kahve alıp gelmiş biraz sohbet ettik. O arada da hiç nişanlandın mı? Boşanma filan oldu mu diye de sorguladı. Ne alaka hatta dedim içinden. Ara ara da yazdı nasılsın vs ama kısa ve resmi gibi. Dün gece mesaj atmış çok şarhoşum aklımdasın gülüşün vs diye. Mesajı görüldü yapmadan uyudum. Mesaj hala duruyor ne yazsam bu adama?
AyılmışMesajı sildi az önce
Şu an görüştüğüm biri var zaten.Sizden hoşlanıyor heralde sizinde ilginiz varsa konuşun.Yoksa görüşmeyi kesin.
O zaman boşverin.Şu an görüştüğüm biri var zaten.
Gerçi onda da kafam karışık ayrıladabilirim
Tabi canim.belli kuyruk sallamisMerhabadan öteye sohbeti olmayan bir kadına sarhoş muhabbeti yapan adamı ben ciddiye almazdım. Sizin de yazdığınız gibi, densiz.
Bu cesareti sizden aldığı belli, siz çizginizi korumuş olsaydınız, bu kadar haddini aşamazdı. Rahatsızsanız engelleyin cevap bile vermeyin.
Ekran görüntüsü almadım şikayet ederim diye düşünmedim açıkçasıben olsam ik'ya, müdürüme neyse artık şikayet ederdim. ekran görüntüsü almışsınızdır diye düşünüyorum. bu iğrenç herifler kimse sesini çıkarmadıkça bu hareketlere devam edebiliyor.
her iletişim kurduğu dişi bireye hallenmeye çalışan erkekler olmasa dünya ne güzel bir yer olurdu ya, hayali bile güzel.
Mavi Mucize rönesans çiçeği de olduğunuzu hiç zannetmiyorum, illa bir dönemin çiçeği olmak istiyorsanız orta çağ ya da cahiliye falan öneririm.
33-37Tanımadığınız birinde numaranız neden var? Bu kişi meslektaşınız falan mı? Yaşlar kaç?
Rahatsızlık duyduysanız bunu açıkça dile getirebilirsiniz. Anlam çıkartacak bir durum yok, her şey apaçık zaten. İş harici bu gibi durumlardan hoşlanmadığınızı belirtecek olgunluktasınız yaş olarak. Karşınızdaki şahısta bunu anlayabilecek kapasitededir umarım.33-37
Evet aynı iş yerindeyiz
Ben buna katılmıyorum. Densiz olanın cesarete ihtiyacı yoktur ki.Merhabadan öteye sohbeti olmayan bir kadına sarhoş muhabbeti yapan adamı ben ciddiye almazdım. Sizin de yazdığınız gibi, densiz.
Siz hiç cevap yazmayın ve işyerinde çok mesafeli olun bence. Sarhoşum aklımdasın demesi iyi bir hoşlanmaya benzemiyor hoşlanıyır olsanız bile karşılık vermeyinArkadaşlar iş yerinde bir meslektaşıma yardımcı oldum. Daha önce tanımadığım biriydi işi için benim bölüme gelmişti. Sonrasında teşekkür amaçlı kahve alıp gelmiş biraz sohbet ettik. O arada da hiç nişanlandın mı? Boşanma filan oldu mu diye de sorguladı. Ne alaka hatta dedim içinden. Ara ara da yazdı nasılsın vs ama kısa ve resmi gibi. Dün gece mesaj atmış çok şarhoşum aklımdasın gülüşün vs diye. Mesajı görüldü yapmadan uyudum. Mesaj hala duruyor ne yazsam bu adama?