BU DEPRESYON GALİBA!!

anilka

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2015
8
8
6
35
KIZLAR MERHABALAR.. KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM ÇALIŞAN Bİ ANNE VE EŞİM. HİÇBİRŞEYE YETİŞEMİYORUM EV İŞİMİ DOĞRU DÜZGÜN YAPAMIYORUM İŞİME KONSANTRE OLAMIYORUM KAFAMI BİR TÜRLÜ TOPARLAYAMIYORUM. EŞİMDE BANA ÇOK YARDIMCI OLMUYOR KENDİMİ BİR BOŞLUKTA HİSSEDİYORUM. SİZ NASILSINIZ EVLİLİKLERİNİZDEN İŞİNİZDEN MEMNUNMUSUNUZ ????

Hayır depresyon değil diye düsünüyorum.. Odaklanma sorunu olabilir herşeye zaten yetişemezsiniz ki

Anne es çalışan olmak çok zor.. mukemmeliyetci bi yapınız varsa çok yipranirsiniz.. rahatlamak ve bakış acinizi degistirmek çok faydalı. Nasıl bakarsak öyle görüyoruz bu net.. esinizle is bölümü yoksa çok zorlanirsiniz bunu haketmiyor hiçbir anne mutlaka yardımı olmalı.

herkesin başına geliyor bu tarz şeyler malesef...herşeye yetmek zorunda deilsin öncelikle bunu kabul et..kendini ihmal etme...evi süpür sil yeter ..daha fazlasını yapamıyorsan bırak yapma..eşinle çocuğunla haftanın bir günü dışarı çık..illaki para harcamanda şart deil yürüyün beraber o bile yeter...kendini zorlama..yetemiyorum diye suçlama..

SANIRIM KENDİME ÇOK YÜKLENİYORUM HERŞEYİ KAFAMA TAKIYORUM NE YAPSAM VAZGEÇEMİYORUM BUNDAN

Eşim akşam geldiğinde ev dağınık ve yemek yapamadiysam moralim bozuluyor.. bak şu halime evin haline berbat demistim bir keresinde.. Eşim ben de tam tersi sevinmistim bu halde görünce dedi.. Bütün gün kızım annesiyle oyun oynamış gezmiş demekki demiştim dedi.. bakış açısı mutlu ya da mutsuz eden..

Daginik evim ama oyun oynayan mutlu bi cocugum var 3 kap degil 1 kap yiyoruz doyuruyoruz karnimizi cok takma kafana hersey 4 4luk olmaz hayatta ama depresyonmu onu bilemem onu uzmanina danismalisin kendi teshisini kendin koyma doktora danis rahatlarsin hem

Eşim akşam geldiğinde ev dağınık ve yemek yapamadiysam moralim bozuluyor.. bak şu halime evin haline berbat demistim bir keresinde.. Eşim ben de tam tersi sevinmistim bu halde görünce dedi.. Bütün gün kızım annesiyle oyun oynamış gezmiş demekki demiştim dedi.. bakış açısı mutlu ya da mutsuz eden..
NE KADAR GÜZEL BİR MORAL VERME ŞEKLİ :)ASLINDA BENİM EŞİMDE PEK TAKILMAZ ÖYLE EV DAĞINIKMIŞ BEN BAKIMSIZMIŞIM FALAN AMA BEN DE BUNA TAKILIYORUM İŞTE O ÇOK RAHAT OLDUĞU İÇİN BENİM YARDIMA İHTİYAÇ DUYDUĞUMU FARKADEMİYOR..

HİÇBİRŞEYE YETİŞEMİYORUM EV İŞİMİ DOĞRU DÜZGÜN YAPAMIYORUM İŞİME KONSANTRE OLAMIYORUM KAFAMI BİR TÜRLÜ TOPARLAYAMIYORUM.

Bu depresyon değil.

Yardımcısı, yardım eden anne-kayınvalide-bakıcısı olmayan, eşi de yardım etmeyen çalışan HER annenin problemi.

Emin olun çok var sizin gibi.

Biraz düşünce yapınızı değiştirip, algıları yönetmekten geçiyor iş.

Sağlıklı yemekler yapın ama tek çeşit olsun.
Ev pırıl pırıl olmasın.

Mükemmel bir ev sahibesi olmayın, biraz az misafir çağırın eve.

Ev biraz dağınık olabilir, özellikle hafta içi.

Sorun etmemeye çalışın. Daha iyi hissedeceksiniz.

Daginik evim ama oyun oynayan mutlu bi cocugum var 3 kap degil 1 kap yiyoruz doyuruyoruz karnimizi cok takma kafana hersey 4 4luk olmaz hayatta ama depresyonmu onu bilemem onu uzmanina danismalisin kendi teshisini kendin koyma doktora danis rahatlarsin hem
EVET BU DURUMU DR. LA KONUŞMAYI BENDE İSTİYORUM AMA HAP VERİCEK BENDE HAP KULLANMAK İSTEMİYORUM

NE KADAR GÜZEL BİR MORAL VERME ŞEKLİ :)ASLINDA BENİM EŞİMDE PEK TAKILMAZ ÖYLE EV DAĞINIKMIŞ BEN BAKIMSIZMIŞIM FALAN AMA BEN DE BUNA TAKILIYORUM İŞTE O ÇOK RAHAT OLDUĞU İÇİN BENİM YARDIMA İHTİYAÇ DUYDUĞUMU FARKADEMİYOR..

Farketmesini beklemeyin. .
Net bir şekilde ne yapması gerektiğini söyleyin. .
Boşver yapma diyorken esiniz siz de çok abartmayin.. Ortada olsun seviye..
Hadi bakalım diyip kızıma eşime görev veririm hep beraber yaparız. Sonra oyun gezmek herseye vakit kalır..
O gün canınız istemiyorsa yapmayın elzem olmayan şeyleri. .
KızıM temizlik yapma benimle oyna derse firlatirim viledayi:)
Kendinize haksızlık etmeyin. Olduğu kadar diyen uzun yaşar derler:)

Farketmesini beklemeyin. .
Net bir şekilde ne yapması gerektiğini söyleyin. .
Boşver yapma diyorken esiniz siz de çok abartmayin.. Ortada olsun seviye..
Hadi bakalım diyip kızıma eşime görev veririm hep beraber yaparız. Sonra oyun gezmek herseye vakit kalır..
O gün canınız istemiyorsa yapmayın elzem olmayan şeyleri. .
KızıM temizlik yapma benimle oyna derse firlatirim viledayi:)
Kendinize haksızlık etmeyin. Olduğu kadar diyen uzun yaşar derler:)
OLDUĞU KADAR :KK66:

Benim şim de pozitif bakar ben ise daha negatif bakarim.O mutludur ben ise şikayetçi....

Benim şim de pozitof bakat ben ise daha negatif bakatim.O mutludur ben ise şikayetçi....

Ben de öyleydim aşırı derece.. esimden öğrendim bosvermeyi.. önemli şeyleri takacak kafamizda yer kalsın bizim ailenin artık felsefesi.. çok şükür 30umdan sonra rahatladim:)

Ben de öyleydim aşırı derece.. esimden öğrendim bosvermeyi.. önemli şeyleri takacak kafamizda yer kalsın bizim ailenin artık felsefesi.. çok şükür 30umdan sonra rahatladim:)
Ben d bugun daginik evde misafir agirladim.Misafir ve cocuklar cok mutluydu.Kimsenin gözü de görmedi Çok guzel oynadik.Zaten habersiz geldiler...Eskiden olsa suratim düşerdi, habersiz gelmesine ayri kizardim, ev daginik diye ayri üzülürdum...insanlar mutlu olduklari evin kusurunu görmüyor sanki

Ben d bugun daginik evde misafir agirladim.Misafir ve cocuklar cok mutluydu.Kimsenin gözü de görmefi Çok guzel lynadik.Zaten gabersuz geldiler...Eskiden olsa suratim düşerdi, habersiz gelmesine ayri kizardim, ev daginik diye ayri üzülürdum...

Çok güzel yapmışsınız..
Böyle böyle kiriyoruz cemberi:)
Ben de ev bal dok yala değilse kimseyi kabul edemezdim.. şimdi amaaaan diyip elimden geleni yapıp takmiyorum gerisini.
Mutlu olamadiktan sonra ne önemi var..

Çok güzel yapmışsınız..
Böyle böyle kiriyoruz cemberi:)
Ben de ev bal dok yala değilse kimseyi kabul edemezdim.. şimdi amaaaan diyip elimden geleni yapıp takmiyorum gerisini.
Mutlu olamadiktan sonra ne önemi var..
Aynen ya.Boşa germişim yillarca kendimi..ya zaten baktim herkes daginikken de gülerek misafir ağirliyor, ben de öyleyim artik

Ben d bugun daginik evde misafir agirladim.Misafir ve cocuklar cok mutluydu.Kimsenin gözü de görmedi Çok guzel oynadik.Zaten habersiz geldiler...Eskiden olsa suratim düşerdi, habersiz gelmesine ayri kizardim, ev daginik diye ayri üzülürdum...insanlar mutlu olduklari evin kusurunu görmüyor sanki

Ay bu benim mottom yahu
Annem benden çok strese girer, kızım topla şu dağınıklığı, kızım şöyle kızım böyle
Anneme (nedense her defasında) derim ki, benim için geliyorsa zaten görmez evin halini. Haaaa evin halini beğenmezse de bir daha gelmez olur biter.

Ama annem de alıştı sanırım :KK31:Eskisi gibi değil artık.

Back
X