Yani liseden bu yana birilerinin bir kötülüğüm olmadan benden nefret etmesinden aynı şeyi 3 yıllık evliliğimde Kayınvalidemin de yapması.Anlamadigim tek bir nokta lisedeki arkadaşlardan kayinvalideye konu nasil geldi ?
Anladigim tek nokta kayinvalideniz sizi sevmiyor.
Bir komşum vardı. Sırdaşımdı abla hep derdi ki en iyisi Çöpsüz üzüm bulamadın mı kendine derdi. Üslup yanlış fakat aslında haklıydı.Valla en iyi evlilik kriteri adamın anasız babasız olmasıymış. Maalesef ki evlendikten sonra ancak anladım ben de...
Yani liseden bu yana birilerinin bir kötülüğüm olmadan benden nefret etmesinden aynı şeyi 3 yıllık evliliğimde Kayınvalidemin de yapması.
Eşimde zaten yaptığı hatanın farkında. Ve artık annesi bir şey söylerse susmayacağımı bildiği için seni ailene bırakayım oradan ben aileme geçeyim diyor ailelerimizin arasındaki uzaklık 400 km. 5 saat yol git beni aileme bırak 4 gün ailesinde kalsın sonra beni alsın oradan da biz yaşadığımız şehire gelelim ooo vallahi bilemedim.Bu dedikodu enn ufağı ama yinede şeytan diyor git eşinleKayinvalideyle araya mesafe koyma zamani gelmis de geciyor. Ama asil meselenin kaynagi esinde. Esin bunlara izin veriyor. Esin musade etmeseydi kayinvaliden bunlari yapamazdi. Esin annesine gitmek istiyorsa gitsin. Siz istemiyorsaniz gitmeyin. Sizin aileniz nererde? Siz de ailenize gidin. Hayir kadin normal davransa esinle kayinvalidene git derdim ama ben ona ziyarete gittigimde kapiyi kilitleyip bir saat dedikodumu yapan insana ne gidecegim?
Biliyorum ve üzülüyorum bu duruma. Ben bir etek gitmiştim ben senin gibi böyle şeyler giyemedim hiç dedi anne sende şekeri kıs biraz sağlığına dikkat et dedim diye hırsından 20 kilo verdi. Ki düşünün benim söylediklerimi yıllarca kayınpederimden tutun da herkes söylemiş. Fakat ben söyleyince bana düşman kesiliyorLise arkadaşların gibi kayinvaliden de seni kıskanıyor.
Seni otobuse bindirsin, o annesine gitsin. Sonra sen kendin de donersin. Bunu yapabilirsin.Goturup getirmesine gerek yok.Eşimde zaten yaptığı hatanın farkında. Ve artık annesi bir şey söylerse susmayacağımı bildiği için seni ailene bırakayım oradan ben aileme geçeyim diyor ailelerimizin arasındaki uzaklık 400 km. 5 saat yol git beni aileme bırak 4 gün ailesinde kalsın sonra beni alsın oradan da biz yaşadığımız şehire gelelim ooo vallahi bilemedim.Bu dedikodu enn ufağı ama yinede şeytan diyor git eşinle
Aslında siz her şeyi özetlediniz. Olması gereken, doğru şeyleri de sıraladınız. Fakat gelin görün ki 19 yaşında cahillikle kaçarak evlenmiş evliliğimde biliyorum ki tek çare okumak.Seni otobuse bindirsin, o annesine gitsin. Sonra sen kendin de donersin. Bunu yapabilirsin.Goturup getirmesine gerek yok.
Bu arada esin yaptigi hatanin farkinda mi bilmem ama bana gore telefonda annesinin seninle ilgili konusmalarinda sessiz kalip mudahale etmeyen bir adam senin esin. Annesine laf soyleyemeyen. Tek bildigim koca esine saygi duyarsa, kocanin ailesi de gelinlerine laf soyleyemiyor. Tum bunlara sebep esin.
Hala gec kalmis degilsin. Istersen herseyi yapabilirsin. Kactin diye ezik hissetme kendini. Kendi ayaklarinin uzerinde durmak icin ne gerekiyorsa yap. Guclu ol. Otobuse binmekte ne var. Biletini alsin, seni otobuse bindirsin. O arabasiyla gitsin. Donus biletini de alsin. Donerken seni annenker terminalden bindirirler. O kadar da cesaretin yok mu? Kacmaya cesareti olanin buna da cesareti olur. Bir insan birsryi yapmak isterse bahanesi olmaz. Yapmaya gonlu olmayan da hep bahane uretir.Aslında siz her şeyi özetlediniz. Olması gereken, doğru şeyleri de sıraladınız. Fakat gelin görün ki 19 yaşında cahillikle kaçarak evlenmiş evliliğimde biliyorum ki tek çare okumak.
Hayır sorun otobüse binmek değil benim açımdan problem yok. Sorun eşimden yana ki seyahat yasağı kalksa bile virüs nedeni ile otobüsle göndermez. Virüs ilk başladığında bile otobüs bileti aldım iptal ettirip 8 saat yol geldi annemgilden aldı beni.Hala gec kalmis degilsin. Istersen herseyi yapabilirsin. Kactin diye ezik hissetme kendini. Kendi ayaklarinin uzerinde durmak icin ne gerekiyorsa yap. Guclu ol. Otobuse binmekte ne var. Biletini alsin, seni otobuse bindirsin. O arabasiyla gitsin. Donus biletini de alsin. Donerken seni annenker terminalden bindirirler. O kadar da cesaretin yok mu? Kacmaya cesareti olanin buna da cesareti olur. Bir insan birsryi yapmak isterse bahanesi olmaz. Yapmaya gonlu olmayan da hep bahane uretir.
Ezdirme kendini sakın.
Birak o zaman goturup getirsin. Bu onun problemi.Hayır sorun otobüse binmek değil benim açımdan problem yok. Sorun eşimden yana ki seyahat yasağı kalksa bile virüs nedeni ile otobüsle göndermez. Virüs ilk başladığında bile otobüs bileti aldım iptal ettirip 8 saat yol geldi annemgilden aldı beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?