bu dert arkadaşlar

nrdgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
746
600
ya kızlar bir yardım yatagımda lekeler oluştu ve cıkmıyo koslayla felan sildim 2 hafta sonra taşınıyorum utanıyo insan valla nasıl cıkcak bu lekeler çamaşır suyu denemedim ama denesemmi iyice kötü olmasın

ya kızlar bir yardım yatagımda lekeler oluştu ve cıkmıyo koslayla felan sildim 2 hafta sonra taşınıyorum utanıyo insan valla nasıl cıkcak bu lekeler çamaşır suyu denemedim ama denesemmi iyice kötü olmasın
aspirin dye bir temizlik malzemesi var onunla bir dene istersen

Rutubet lekesi gibimi?

asprinle çıkmadı mı?
ben açık renkli yerlerdeki lekelerde domestosu sulandırım üzerine döküyorum ama bilemedim deneyebilir misin ben acık gözükarayımdır :)

asprinle çıkmadı mı?
ben açık renkli yerlerdeki lekelerde domestosu sulandırım üzerine döküyorum ama bilemedim deneyebilir misin ben acık gözükarayımdır :)
en son care deniycem artık zaten hiç memnum kalmadım yalrı pörtledi ytagın daha bi sene aldıgım yer kontrol edip değiştircekte. ne pasaklı kadın demesinler gelenler

X