Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya kızlar bir yardım yatagımda lekeler oluştu ve cıkmıyo koslayla felan sildim 2 hafta sonra taşınıyorum utanıyo insan valla nasıl cıkcak bu lekeler çamaşır suyu denemedim ama denesemmi iyice kötü olmasın
ya kızlar bir yardım yatagımda lekeler oluştu ve cıkmıyo koslayla felan sildim 2 hafta sonra taşınıyorum utanıyo insan valla nasıl cıkcak bu lekeler çamaşır suyu denemedim ama denesemmi iyice kötü olmasın
asprinle çıkmadı mı? ben açık renkli yerlerdeki lekelerde domestosu sulandırım üzerine döküyorum ama bilemedim deneyebilir misin ben acık gözükarayımdır :)
asprinle çıkmadı mı? ben açık renkli yerlerdeki lekelerde domestosu sulandırım üzerine döküyorum ama bilemedim deneyebilir misin ben acık gözükarayımdır :)
en son care deniycem artık zaten hiç memnum kalmadım yalrı pörtledi ytagın daha bi sene aldıgım yer kontrol edip değiştircekte. ne pasaklı kadın demesinler gelenler