Bu dert beni sinir etti

Evelyn_____

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2018
848
496
23
Saç dökülmesinden bahsediyorum
Tam bir yıldır çok dökülüyor ara ara azalır gibi oldu ana durmuyor her dökülen saça lanet eder oldum artık

Dr a gitmiştim vitamin kullanmıştım tam geçmedi aradan baya zaman geçti. Mezoterapi yaptırdım olmadı maskeler yaptım olmadı, bitkisel şampuanlar aldım olmadı...
Tekrar gittim dr abkanım çok düşükmüş şimdi ilaca başladım, aynı zamanda. B vitamini ve golik asitte alıyorum.
Bi karışım verdi doktor yağ katışımınonu uyguluyorum
Bakalım ne olacak

Ya hiç mi azalmaz anlamıyorum var mı böyle saçı çok yoğun dökülüp de sonrasında duran

Beslenmeyle ilgili olabilir.
Şampuana dkh hapı eklemek benim bugüne kadar en etkili çözümüm olmuştu.
Şampuanı bıraktığımdan beri saçım daha sağlıklı ayrıca.
Bitkisel şampuan falan değil, doğal sabun diyorum bundan sonra.
Şu an değerlendiremiyorum dökülmeye etkisini, birkaç ay sonra anlarım.

Şampuanı bıraktım sabuna geçtim, dökülme yok denecek kadar az. Dipten yeni saçların ciktigini da dün fark ettim. Sanırım iki aydır falan kullanıyorum. Başta zor alıştı ama zamanla oturuyor ve daha güzel görünüyor.

Saç dökülmesinden bahsediyorum
Tam bir yıldır çok dökülüyor ara ara azalır gibi oldu ana durmuyor her dökülen saça lanet eder oldum artık

Dr a gitmiştim vitamin kullanmıştım tam geçmedi aradan baya zaman geçti. Mezoterapi yaptırdım olmadı maskeler yaptım olmadı, bitkisel şampuanlar aldım olmadı...
Tekrar gittim dr abkanım çok düşükmüş şimdi ilaca başladım, aynı zamanda. B vitamini ve golik asitte alıyorum.
Bi karışım verdi doktor yağ katışımınonu uyguluyorum
Bakalım ne olacak

Ya hiç mi azalmaz anlamıyorum var mı böyle saçı çok yoğun dökülüp de sonrasında duran
Benimde çok dökülüyor bundan 6 yıl öncesinde başladı hala da dökülüyor havasızlıktan dökülüyor dediler , şampuan değiştir dediler bir sürü şeyler denedim olmadı . Biraz strese dayaliydi benim ki şimdi lerde çok şükür eskisi gibi değil ama hala bu durumdan şikayetçi yim en son şampuan da dokulmelerim azaldı . Ama hala devam ediyor yani tam çözüm bulunmuş değil

demir eksikliği varsa dökülür benimde aynı şekilde en az 6 ay kullanmak gerekiyor hapları sonra düzeliyor. demir depoların boş kalmayacak yani :) ekstra zeytinyağı kullanabilirsin ben çok faydasını görüyorum.

Şampuanı bıraktım sabuna geçtim, dökülme yok denecek kadar az. Dipten yeni saçların ciktigini da dün fark ettim. Sanırım iki aydır falan kullanıyorum. Başta zor alıştı ama zamanla oturuyor ve daha güzel görünüyor.
hangi sabunu kullanıyorsunuz ben bir kaç kere denemiştim ama saçlarım keçe gibi oluyor , yağlı duruyor . Pek sevemedim.

hangi sabunu kullanıyorsunuz ben bir kaç kere denemiştim ama saçlarım keçe gibi oluyor , yağlı duruyor . Pek sevemedim.
Evet hangi sabun olursa olsun başta keçe gibi olup yağlı duruyor maalesef. Ama alışana dek. Alışınca o kadar güzel temiz duruyor ki. Ayrıca geç yaglaniyor ilginçtir ki. Ben ınstada bir kimya muhendisinden alıyorum. Yazmam doğru olur mu bilemedim. Farklı yağlardan yapıyor sabunu. Sadece bir kez kopurtuyorum banyoda. Sonra çıkınca bir şişede sirkeli su yapmıştım onu sıkıp tariyordum ama onu da bıraktım. Saçım kıvırcık o yüzden artık taramiyorum. Bukleler daha güzel görünüyor o zaman.

Evet hangi sabun olursa olsun başta keçe gibi olup yağlı duruyor maalesef. Ama alışana dek. Alışınca o kadar güzel temiz duruyor ki. Ayrıca geç yaglaniyor ilginçtir ki. Ben ınstada bir kimya muhendisinden alıyorum. Yazmam doğru olur mu bilemedim. Farklı yağlardan yapıyor sabunu. Sadece bir kez kopurtuyorum banyoda. Sonra çıkınca bir şişede sirkeli su yapmıştım onu sıkıp tariyordum ama onu da bıraktım. Saçım kıvırcık o yüzden artık taramiyorum. Bukleler daha güzel görünüyor o zaman.
özelden yazabilirsiniz :)

Beslenmeyle ilgili olabilir.
Şampuana dkh hapı eklemek benim bugüne kadar en etkili çözümüm olmuştu.
Şampuanı bıraktığımdan beri saçım daha sağlıklı ayrıca.
Bitkisel şampuan falan değil, doğal sabun diyorum bundan sonra.
Şu an değerlendiremiyorum dökülmeye etkisini, birkaç ay sonra anlarım.
Sabunu denedim keçe gibi yaptı saçımı devam edince geçiyomuş ama edemedim

Banada yazarmısınız özelden sabunu

• Beğen
Reactions: Kuf
Back
X