Merhaba arkadaslar umarim konuyu cok uzatip sizi yormadan anlatabilirim
Degerli hanimlar cocuk denecek yastan beridir hayalimde bi meslek vardi (bazi seyleri ustu kapali anlatmaya calisicam cunku buraya uye baska tanidiklarim var ve anlarsiniz ki kimligimin ifsa olmasindan cekiniyorum)bu meslege sahip olmak icin cok didinip ugrastim basarili olamadim ama ayni meslekte olamasada ayni kurum icinde calisabilecegim bi bolum okudum
Sartlar ve ülke sistemi itibariyle ne yazik ki meslegimi yapamiyorum bu gidislede yapamayacakmisim gibi duruyor
Asil soruna gelecek olursak cok kisa bi donem isimi yapabildim ama ise baslarkende gecici olacagida ne zamsn bitecegide belliydi ve gunu geldi bitti
Ama hanimlar oyle alismisim ki inanin nasil anlatilir bilmiyorum kelimelerele tarif edemiyorum
Isten ayrildigim ilk bir hafta sabah aksam gece gunduz demeden cocuklar gibi agladim simdi oyle sabah aksam aglamiyorum ama hala aklima gelince orasi huzunleniyorum unutmaya calisiyorum biliyorum ki bir daha oyle bi sansim olmayacak ne yaparsam yapayim unutamiyorum
Yeri geldi ordada cok kotu gunlerim oldu ama yinede orayi oradakileri cok sevdim hatta orda sevmesigim problem yasadigim insanlari bile ozluyorum
Ve gel gelelim sorunun daha buyugune inanin unutmqya calisiyorum biliyorum ki sartlar itibariyle orada yine calismam mumkun degil ama artik ruyalarima giriyor neredeyse ruyamda eski is yerimi gormedigim gun yok gibi iyandiktan ancak ni kac saat sonra anca kendime gelebiliyorum boyle boyle artik kafayi siyiricam diye korkuyorum
Allah rizasi icin var mi bu halden kurtulabilmem icin fikri olan bu konuyla ilgili fikir verip yardimci olan olursa sahiden minettar olurum