Bu Dert Beni Ya Öldürecek Ya Hasta Edecek

Donusunboylemiolacakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
4.513
4.201
53
Merhaba arkadaslar umarim konuyu cok uzatip sizi yormadan anlatabilirim

Degerli hanimlar cocuk denecek yastan beridir hayalimde bi meslek vardi (bazi seyleri ustu kapali anlatmaya calisicam cunku buraya uye baska tanidiklarim var ve anlarsiniz ki kimligimin ifsa olmasindan cekiniyorum)bu meslege sahip olmak icin cok didinip ugrastim basarili olamadim ama ayni meslekte olamasada ayni kurum icinde calisabilecegim bi bolum okudum

Sartlar ve ülke sistemi itibariyle ne yazik ki meslegimi yapamiyorum bu gidislede yapamayacakmisim gibi duruyor

Asil soruna gelecek olursak cok kisa bi donem isimi yapabildim ama ise baslarkende gecici olacagida ne zamsn bitecegide belliydi ve gunu geldi bitti

Ama hanimlar oyle alismisim ki inanin nasil anlatilir bilmiyorum kelimelerele tarif edemiyorum

Isten ayrildigim ilk bir hafta sabah aksam gece gunduz demeden cocuklar gibi agladim simdi oyle sabah aksam aglamiyorum ama hala aklima gelince orasi huzunleniyorum unutmaya calisiyorum biliyorum ki bir daha oyle bi sansim olmayacak ne yaparsam yapayim unutamiyorum

Yeri geldi ordada cok kotu gunlerim oldu ama yinede orayi oradakileri cok sevdim hatta orda sevmesigim problem yasadigim insanlari bile ozluyorum

Ve gel gelelim sorunun daha buyugune inanin unutmqya calisiyorum biliyorum ki sartlar itibariyle orada yine calismam mumkun degil ama artik ruyalarima giriyor neredeyse ruyamda eski is yerimi gormedigim gun yok gibi iyandiktan ancak ni kac saat sonra anca kendime gelebiliyorum boyle boyle artik kafayi siyiricam diye korkuyorum

Allah rizasi icin var mi bu halden kurtulabilmem icin fikri olan bu konuyla ilgili fikir verip yardimci olan olursa sahiden minettar olurum

Daha açık yazmadığınız için nasıl yorum yapalım bilemedim.

Mesleği yazsaydınız ona göre yol gösterirdik.

Saglik sektoru diyeyim

Sağlık sektörü de şimdi nasıl tavsiye verelim yani

Kalkın tıp okuyun mu diyelim
Neden o mesleği yapamıyorsunuz? Herkes yapıyor siz neden yapamıyorsunuz?

Başka şehirde çalışmak mı istemiyorsunuz?
Kamuda mı özelde mi çalışmak istiyorsunuz?

Çooookkkk kapalı yazmışsınız.

En mantıklı öğüt: olmuyorsa bırakın, kafaya takmayın. Olacak gibiyse asılın ucuna, bırakmayın.

Eh bu kadar az açıklamaya böyle yorum

Neden o işi yapma şansın olmadığını anlasaydık belki bir yol gösterirdik.
Ben de 5 sene bir kurumun merkezinde çalıştım. Daha sonra, şartlar gereği şehir dışında olmak zorunda kaldım.
1 sene boyunca ağladım, sızladım. Sonra kocam çok uğraştı Allah'ım razı olsun da çok şükür gene şehir merkezine döndüm.

Sizin adiniza cok sevindim insallah bir daha benzer sıkıntılari yasamazsiniz

Benim durumuma gelince okudugum bolumden alim yok (zaten calisamamanin verdigi ayri bi stres var)birde eski is yerimi arkadaslarimi vs gercekten cok seviyirdum cok alismistim

Aslında suanki asil sikintim eski yerimi cok ozluyor olmam inanin hayatimi alt ust etti insanin aklinsan hic mi gimaz iban tek bur gun bile ciktigi yok gunduz aklimi geceleri ruyalarimi isgal ediyor bu durum ilgilendiginiz ivin tesekkur ederim

Amin inşallah çok teşekkür ederim.
Eski iş yerinden neden çıkmak zorunda kaldın?
Gidip görüşsen belki onlar da bir imkan tanır?
Ben de çok çok zor dönem geçirdim, iyi anlıyorum ama çok çabaladık biz.
Sen de oturduğun yerden ağlamakla eline hiç bir şey geçmez, emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…