• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu dert dusman basina

laborantask

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
34
1
13
29
merhaba kizlar
benim sorunum cok buyuk
oyke bir dert ki bazen yasamaktan vazgecesim geliyor
surekli uyuma istegoi icindeyim
arkadaslarim beni surekli bu yuzden yargiliyorlar ben de buraya yazayim dedim
belki siz de yargilayacaksiniz ama en azindan bir akla ihtiyacim var

19 yasindayim.uni 2.siniftayim.okulum 2 yillik
gecen sene bir cocukla tanistim.benden bir yas buyuk
arkadas cevresinde tanistik ve 11 aydir cikiyoruz
o gecen sene mezun oldu.okudugumuz sehirde eve cikti.
iliskimizin 5.ayinda utanarak yaziyorum benden baska kimseye dokunamadigini soyledi.
bir gun beni evine cagirdi bana sahip olmaya calisti ama ben ona karsi koydum ve bi sekilde kurtuldum.
belki de hatayi orda yaptim.o gun onu hayatimdan cikarmaliydim
ama onu cok seviyordum.o benim ilk ciddi iliskimdi
ondan vazgecemedim.o da surekli benden baska kimseye dokunamadigini soylemeye devam etti
aradan fazla sure gecmedi.arkadasimizin evindeydik ve yine beni zorladi ve bana sahip oldu

cok utanarak yaziyorum bunlari ama karsi koyamadim
bekaretimi kaybettim.gunlerce agladim kendime yediremedim.bana cok kotu seyler soyledi

ve gercek yuzunu gormeye basladim beni dovdu.en kucuk kavgamizda aileme birlikte oldugumuzu soylemekle tehdit ediyordu.ben artik onun sozunden cikamiyordum
evinin temizligini yemegini ve diger bilirsiniz seyleri yapmaya zorluyordu.
genc biri degilmisim sanki universiteli degilmisim gibiydim
bazen yumruklar atiyordu

bi gun annemle telefonda konustu
annem anladi her seyi
ailem cok tutucudur ama annem babama yansitmadi.hemen evlendirmeye karar verdiler.bu yaz nisanim var.diger yaz ise dugunum var
ama ben bu adamla yasayamam.daha yasim cok kucuk.
evlenmeyi ben de cok istiyordum ama bu sekilde degil
bi akil verin ne yapmaliyim

Kınamıyorum ama madem anneniz yanınızda bir parça ona anlatın durumu, bölümünüz sayesinde iş bulup kendi ayaklarınızn üstünde durabileceğinizi anlatın, ikna edin, vazgeçilsin evlilikten. Başka da bir çözüm yolu göremiyorum zaten, annenizin tek vasfı babanıza olayı yansıtmamak değildir herhalde, kendi çocuğunun bundan sonra dayak yiyecek olmasından mutlu olacak değil. Yapabildiğiniz kadar duygu sömürüsünü ona yapın hatalarınızdan ders alırsanız zaten fedakarlığının hakkını ödemiş olursunuz.

Bir daha bu kadar saçma sapan davranmayın hayatta önce size yazık.
Doğru düzgün arkadaşlar edinmeye çalışmakla işe başlayın.
Böyle bir tabiatta erkekle beraber olduğunuzu baştan bana anlatsaydınız mesela arkadaş olarak uzunca bir süre demediğimi bırakmazdım, yalnızca sana dokunabiliyorum ne kadar aptalca bir laf ya.

Kınamıyorum ama madem anneniz yanınızda bir parça ona anlatın durumu, bölümünüz sayesinde iş bulup kendi ayaklarınızn üstünde durabileceğinizi anlatın, ikna edin, vazgeçilsin evlilikten. Başka da bir çözüm yolu göremiyorum zaten, annenizin tek vasfı babanıza olayı yansıtmamak değildir herhalde, kendi çocuğunun bundan sonra dayak yiyecek olmasından mutlu olacak değil. Yapabildiğiniz kadar duygu sömürüsünü ona yapın hatlarınızdan ders alırsanız zaten fedakarlığının hakkını ödemiş olursunuz.

Bir daha bu kadar saçma sapan davranmayın hayatta önce size yazık çünkü.
annem dayak yedigimi bilmiyor.sadece birlikte oldugumuzu biliyor

anlatirsam annem evlenmemizi istemez tabi ki.ama benim bu lekden kurtulmam lazim ve tek cozumum bu o adama mecburum yapacak bir sey aklima gelmiyor

Yahu ne lekesi, leke dediğiniz şeyi kabul edip bundan sonra ona göre davranma ve bunu dert etmeyecek bir insanla tanışıp hayatınızı devam ettirme imkanınız var birincisi, ikincisi bu kadar kurtulamayacağınızı düşünüyorsanız bundan gider operasyon yaptırırsınız. 19 yaşındasınız diye düşünme yetinizi de kaybetmiş değilsiniz.

Ailenize soylemekle tehdit ediyor. Adresi telefonlari biliyormu . Yani ya anneniz yardim edecek. Yada nisanlanip sonradan nisani atacaksiniz. Tabi bu kisiliksiz adam rezalet cikarmazsa. Gerci aileler var cikaramaz. Yasadigin sey istemeden basina gelmis ama lekelendim gozuyle bakma. Damgali muamelesi yaptikca kendinize psikolojiniz bozulur. Bu arada korunun

Annene dayak yediğini ve sana yapılan eziyeti açık açık anlat büyük ihtimalle fikri değişecektir. Böyle biri ile sırf bekaret için evlendirilmez ki akıl var mantık var.
Belki haklisiniz ancak babam bu konuda cok tutucudur. Asla boyle bir seyi kabul etmez hatta beni evlatliktan bile reddeder

Yahu ne lekesi, leke dediğiniz şeyi kabul edip bundan sonra ona göre davranma ve bunu dert etmeyecek bir insanla tanışıp hayatınızı devam ettirme imkanınız var birincisi, ikincisi bu kadar kurtulamayacağınızı düşünüyorsanız bundan gider operasyon yaptırırsınız. 19 yaşındasınız diye düşünme yetinizi de kaybetmiş değilsiniz.
Her yolu dusundum operasyonu da dusundum her turlu cozumu arastirdim ama yarin obur gun baska biriyle oldugumda ben bunun vebaliyle nasil yasarim

Ailenize soylemekle tehdit ediyor. Adresi telefonlari biliyormu . Yani ya anneniz yardim edecek. Yada nisanlanip sonradan nisani atacaksiniz. Tabi bu kisiliksiz adam rezalet cikarmazsa. Gerci aileler var cikaramaz. Yasadigin sey istemeden basina gelmis ama lekelendim gozuyle bakma. Damgali muamelesi yaptikca kendinize psikolojiniz bozulur. Bu arada korunun
Onun ailesi hic onemsemez boyle seyleri annesi babasi ayri zaten ayrica en ufak biseyde annesi onu kolluyor bana karsi o yuzden aileler cok etken degil. Ben evlendikten kisa bi sure sonra bosanirim kurtulurum diye dusunuyordum ancak sevgilimin yapabilecekleri beni korkutuyor

Belki haklisiniz ancak babam bu konuda cok tutucudur. Asla boyle bir seyi kabul etmez hatta beni evlatliktan bile reddeder

Babanın bilmediğini yazmıştın, annen olayın üzerini örtüp sana destek olmalı.

Her yolu dusundum operasyonu da dusundum her turlu cozumu arastirdim ama yarin obur gun baska biriyle oldugumda ben bunun vebaliyle nasil yasarim

Okulunu bitir elin bir ekmek tutmaya başlasın sonrası allah kerim. Operasyon olayını geç.Bekaret herşey demek değil, sırf bakire olmadığın için seninle evlenmeyecek erkekten de zaten hayır gelmez.Bu beden senin, başkalarının kendi bedeninin üzerinde söz sahibi olmasına izin verme.

Vebal altında yaşamamaksa gayeniz, bunu dert etmeyecek insanı bulacaksınız, evlenip boşanıp bu sefer de "dul" kalmayı kaldırabilecek misiniz, babanız bunu kabul edecek mi ki, işi daha da zorlaştırmaktan başka bir şey değil.

Dul kelimesine ben kötü bir anlam yüklemiyorum bu arada not düşeyim de yanlış anlama vs. olmasın.

Onun ailesi hic onemsemez boyle seyleri annesi babasi ayri zaten ayrica en ufak biseyde annesi onu kolluyor bana karsi o yuzden aileler cok etken degil. Ben evlendikten kisa bi sure sonra bosanirim kurtulurum diye dusunuyordum ancak sevgilimin yapabilecekleri beni korkutuyor

annesi simdiden boyleyse aboo yani. Sevgiliniz sizin ailenizin adresini telefonunu biliyor mu anlaminda sormustum. Ayrica eger bosanma anlasmali bosanma degilse en az 1 yil evli kalmaniz gerekir dava acmak icin. Davaniz uzun surer cekismeli olur. Birde ya cocuk olursa ? Korunup yine hamile kalan kadinlar var evlilik cok riskli. Nisanlanip ayrilin. Hele aileler tanismadiysa ve ailenizin adresini telefonunu bilmiyorsa simdi bitirin. Bu size gore yorumum. Ama ben olsam ne pahasina olursa olsun delil hazirlayip mahkemeye verirdim o serefsizi sonucu ne olursa olsun.

ben zaten yasadiklarimdan gurur duymuyorum. ve hayatima da bu sekilde devam etmek istemiyorum . bunun namusla ilgili olan kismi ailevi. ailemin sorun etmeyecegini bilsem bu kadar dert etmezdim zaten

Back
X