- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
Cok iyiydi olması gereken anne kiz ilişkisiBu olaydan önce aranız nasıldı annenizle?
Amin haklisiniz yarindALLAH gecinden versin ama kaybettiğinizi ya da her hangi bir sebepten bir daha hiç göremeyeceğinizi aklınıza getirin. Yokluğunu düşünmek bile istemezsiniz değil mi? İşte sonradan pişmanlık yaşamaktansa şimdiden kendinizi kontrol altına alın. ALLAH uzun ve hayırlı, mutlu, sağlıklı nice ömürler versin ebeveynlerimize.
ALLAH gecinden versin ama kaybettiğinizi ya da her hangi bir sebepten bir daha hiç göremeyeceğinizi aklınıza getirin. Yokluğunu düşünmek bile istemezsiniz değil mi? İşte sonradan pişmanlık yaşamaktansa şimdiden kendinizi kontrol altına alın. ALLAH uzun ve hayırlı, mutlu, sağlıklı nice ömürler versin ebeveynlerimize.
Bi yazamadim ya:/yarindan itibaren elimden gelenin en en iyisini yapcgm cook sağolunAmin haklisiniz yarind
Başka bi probleminzde yokmuş ne güzel annende yaptıgndan pişmandr canım ama bunu ona sürükleyen babanın tavırları olabilir. Anneni anlamaya çalış ve ona destek ol lütfen herkez hata yapabilir.Cok iyiydi olması gereken anne kiz ilişkisi
Çok sağolun bunu şu an bile düşününce içim daralıyor.hepinize cok saolun yeni uye oldum iyiki olmuşum kadin dayanışması bu olsa gerekBaşka bi probleminzde yokmuş ne güzel annende yaptıgndan pişmandr canım ama bunu ona sürükleyen babanın tavırları olabilir. Anneni anlamaya çalış ve ona destek ol lütfen herkez hata yapabilir.
Umarım sıkıntını aşarsın güzellikler seni bulsun :)Çok sağolun bunu şu an bile düşününce içim daralıyor.hepinize cok saolun yeni uye oldum iyiki olmuşum kadin dayanışması bu olsa gerek
ALLAH hepinizden razi olsun kizlar.
Bu söylediklerin baba için de geçerli mi?Yani bu sonucta annenin ozel hayati sen de onun icdunyasini bilemezsin.
Insan evliyken asik olabilir pekala. Cocuguna kocasina ailesine sirtini donemezdi annen, donememis zaten bu yuzden belki de cok hoslandigi heyecan duydugu biriyle gorusemiyor artik. Bu yastan sonra insan kalbi carpti ama sorumluluklari yuzunden kalbine uyamadi.
Annen de olsa, hoslanan , belki seven , bir seyler yasamak isteyip yasayamayan bir kadin o. O da bir kadin, bunu anla once (bence). Annen simdi hayatindan mutlu mu , sanmam sevmedigi bir hayata kisili kalmis. Ustune bir de onu anlama cabasi gostermeyen bir evladi var. Bagirip cagirmak yerine kahve icmeye cagirsan anneni, adam ne hikayeymis dinlesen keske.
Sen kocani 10 kisiyle aldatsan bile annen sana sirtini donmezdi, cunku annelik boyle bir sey evlat ne hata yaparsa yapsin anne sirtini donemez. Sen aynisini yapabilir misin? Yoksa baskasina asik oldu diye hayatboyu boyle mi davranicaksin?
Bu söylediklerin baba için de geçerli mi?
Kadınlara kıyasla daha az evet, anladım ne demek istediğini ama öyle erkekler de var. Yapı itibariyle kalbi dışında başka nedenlerle karısını aldatan çok fazla erkek var, ben garip karşılamıyorum çünkü erkek işte, ne beklersin ki? düşüncesi hakim oluyor bende ama ciddi anlamda sevgiyle hareket eden erkekler var hatta naif erkekler var. Benim erkek arkadaşım meselaDeğil çünkü annemin yeri aynı onu üzerse babam biter :) :)
Şaka şaka, rezilleşmediği, insanlıktan çıkmadığı sürece evet tabi ki geçerli babalar da insan. Lakin sıkıntı şu ki erkekler rezil. Naifçe aşık , gerçekten aşık kaç tane erkek var ki evliyken başkasına gerçekten aşık erkek olsun?
Evli bir kadına aşık olan bir erkek tanıdım. Daha doğrusu arkadaştık durumu bana sonra söyledi. Buraya anlatsam ahlaksız rezil kepaze derdi insanlar ama ben onu öyle görmedim asla, seviyordu o kadar. İnsan kimi seveceğini seçemiyor. (Ne oldu derseniz kadın bununla oynadı oynadı gitti bizimki kalbi elinde kaldı.)
Burda başkasına gerçekten aşık erkeği de kadını da rezilleşmediği, çirkefleşmediği sürece ben yargılamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?