bu devirde bit...

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
merhaba bayanlar,
yaklaşık 2 hafta önce kız kardeşimin saçına arkadaşından bit çıkmış.Okul toplantısına katıldığımız zaman birkaç kişide bit olduğu söylenmişti .Nerden bilelim ki bizimkine de çıkacak .Kafasını kaşırken annem gördü baktı bit:(((İlaç aldık temizledik okul yönetimi ile görüştük .Bit normaldir baharda dedi şaka gibi ya:)bit nasıl normal oluyor hangi çağdayız .Biz ne kadar temizlesek de kökü burda olduktan sonra yine çııkar dedik k,i çıktı ve şu an hepimizi sarmış durumda .Çatlamak üzereyim bu nasıl bir okul nasıl temizlencez biz şimdi hayret bişey bu çocukları aileleri temizlemiyor demek ki:((((((((((((Kızlar var mı bir fikri olan Lütfen yardım edin

merhaba bayanlar,
yaklaşık 2 hafta önce kız kardeşimin saçına arkadaşından bit çıkmış.Okul toplantısına katıldığımız zaman birkaç kişide bit olduğu söylenmişti .Nerden bilelim ki bizimkine de çıkacak .Kafasını kaşırken annem gördü baktı bit:(((İlaç aldık temizledik okul yönetimi ile görüştük .Bit normaldir baharda dedi şaka gibi ya:)bit nasıl normal oluyor hangi çağdayız .Biz ne kadar temizlesek de kökü burda olduktan sonra yine çııkar dedik k,i çıktı ve şu an hepimizi sarmış durumda .Çatlamak üzereyim bu nasıl bir okul nasıl temizlencez biz şimdi hayret bişey bu çocukları aileleri temizlemiyor demek ki:((((((((((((Kızlar var mı bir fikri olan Lütfen yardım edin

bizim okulda da var, devri mevri yok bu işin. anti-bit diye bi şampuan var eczanede onu kullanın... :31:

Öyle düşünmeyin bi kere o hayvanların kimi sevdigi nasıl geldiği bi muamma :) Temizlik le pislikle alakası yok. Şampuan alın her aksam yıkayın sık taraklar var ıslakken onlarla tararsanız 1 haftada kurtulursunuz..

bit şampuanlarını sanırım her akşam kullanmak tehlikeli, prospektüsünü okuyun siz yine...

merhaba bayanlar,

abartacak birşey yok yaa onun devri hiç bitmez bit hastalık deiğilki parazit sadece kwil şampuan al yıkanın yazık olan anana o şimdi sizi temizlicek carsafları temizlicek

temizIikIe iIgisi yok canım aImanyada okuIIar tertemiz ama burdada bit var , gecenIerde arkadasımın ogIuna okuIdan gecmis hepsi bitIenmis farkına hemen varmamıs temiz biridir kendisi ama oIuyor iste, bende bitten arınana kadar ugramadım yanIarına :))
evdeki kıyafetIerinizi carsafIarı hepsini yıkayın insaIIa biran önce kurtuIursunuz

geçen eczanede ilaç sırası beklerken orda bit tokası görmüştüm biti uzaklaştırıyormuş
bizim öğretmende geçen toplantıda dikkat edin demişti toplu yaşanılan yerlerde oluyor böyle şeyler hastalık gibi birşey demekki

canım anlatırsan çok makbule geçer

önce bi normal şaç kremini alıyosun herhangi bi saç kremi olabilir sonra madde madde uygula

1- şaçlarını normal bi şampuanla yıka
2- havluyla kurut şaçlarını topla ve şaç kreminin tmamını şaçına boca et
3- şaçını plastik bi torbaya sor bir bitin nefessiz kalarak ölme süresi yaklasık 15 dk
4- 20 dk beklet sonra şaçını aç normal bi ratakla tarayarak şaçını aç
5- kaliteli bi sirke tarağı al paranitin kutusunda çıkan tarak çok iyi nyda nın tarğıda iş görür
6- ışık alan bir yere geç ve önüne havlu koy sonra ablan veya anne eline sirke tarağını alsın
7- şaçını 4 bölüme ayırsın bölüm bölüm tarayarak bütün sirkeleri çıkarsın ve her tara kdarbesinde tarakta birikenleri bi kağıt havluya sarsın
8- özellikle ense ve kulak arkası bölümleri ve ense kısmını bikaç kez tarayın ayrıca bu işlemleri uygulama videosu mevcut elimde onu ulastırabilirm istersen

geçen eczanede ilaç sırası beklerken orda bit tokası görmüştüm biti uzaklaştırıyormuş
bizim öğretmende geçen toplantıda dikkat edin demişti toplu yaşanılan yerlerde oluyor böyle şeyler hastalık gibi birşey demekki

ölemi kedi kopeklerede pire tasması takarlar ondan yapıldı herhalde

önce bi normal şaç kremini alıyosun herhangi bi saç kremi olabilir sonra madde madde uygula

1- şaçlarını normal bi şampuanla yıka
2- havluyla kurut şaçlarını topla ve şaç kreminin tmamını şaçına boca et
3- şaçını plastik bi torbaya sor bir bitin nefessiz kalarak ölme süresi yaklasık 15 dk
4- 20 dk beklet sonra şaçını aç normal bi ratakla tarayarak şaçını aç
5- kaliteli bi sirke tarağı al paranitin kutusunda çıkan tarak çok iyi nyda nın tarğıda iş görür
6- ışık alan bir yere geç ve önüne havlu koy sonra ablan veya anne eline sirke tarağını alsın
7- şaçını 4 bölüme ayırsın bölüm bölüm tarayarak bütün sirkeleri çıkarsın ve her tara kdarbesinde tarakta birikenleri bi kağıt havluya sarsın
8- özellikle ense ve kulak arkası bölümleri ve ense kısmını bikaç kez tarayın ayrıca bu işlemleri uygulama videosu mevcut elimde onu ulastırabilirm istersen

canım benim çok teşekkür ediyorum bu iyiliğini hiç unutmayacağım...

duyunca bıle huylanıyorum :1:
hıç bıtlenmedım ben ama hatırlıyorum ılk okulda öğretmenımız her sabah bız ders yaparken sıra sıra gezer saçlarımıza bakardı :1:
ama benım kız kardeşım küçükken çok bıtlenıyordu ya az öldürmedık bıde çıt çıt ses cıkıyor ya çok eğlencelı :92:

en etkılı yöntem eczanede satılan ılaçlar ama çok sık kullanılması kafa derısıne zararlıdır dıkkat edın

merhaba bayanlar,

canım bıtın devrı mı olur hıc .
kalabalık sınıflar da ılla kı tek tuk bırılerın de olur .
ayrıca bu kadar tepkı gostermenızıde garıpsedım .
kımse kendıne toz kondurmuyor valla .
senın kardesınde de bıt cıkmıs .ama arkadasından gecmıs dıyorsun .
belkı arkadasına senın kardesınden gecmıstır .
bak sız kardesınızı ne kadar temızlesenız de gecmıs ıste .
bu kadar strese gerek yok .eczaneler de artık bıt ıcın bırsuru ılac var .

merhaba bayanlar,

bu kadar üzülme canım. bit artık bizim zamanımızdaki gibi çok zor temizlenmiyor ki:)))

bir şampuanı var bir kere yıkıyorsun, hepsi birden gidiyor

Back
X