Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bitin devri yok canım yaaa 3 kızım var okula başladıklarından beri saçlarıyla uğraşıyorum sen bir de beni düşün 3 kız çocuğucadılar saçlarını kestirmekde istemiyorlar
sana tavsiyem paranit bit ilacı biraz pahalı ama çok iyi kızlarımda 2 defa kullandım kökünü kazıdı şimdilik saçlar temiz tabii şimdilik:44:umarım tekrar bit gelmez başlarına:26:
bu arada bit tokası da kullandım hiç işe yaramıyor bit şampuanı da sadece sirkeleri öldürüyor ama paranitden memnun kaldım
kızlarrr... saçlarım çok uzun(popo 2-3 parmaküstünde) ve geçenlerde annem kafandakiler sirke galiba dedi ben yaz gününde bile sıcak suyla yıkarım saçlarımı birde son 2 aydır saçlarım dökülüyordu anne ya baksana saçlarım azaldı dedim o da hmmm sirke var sende dedi
çözüm önerisi olan var mı saçlarım çok kıymetli kestirmek istemiyorum ama bitlenmeden çözüm bulmam lazm........
cocukken bızde okuldan cok bıt kapardık..annem paso bıt sampuanlarıyla yıkardı saclarımızı ve o sık dişli pembe tarakla tarardı..(annem kuaför) bıgunse hatırlıyorumda gaz yagıyla yıkamıslardı saclarımızı,sanırım ondan sonra daha olmamıstı..