Bu doktor kafayı mı yemiş, yoksa ben mi abartiyorum?

8 aya kadar hiç yasak konulmadı iki hamileliğimde de. Eğer düşük tehlikesi yoksa kulak asma. Bazı doktorlar yasaklıyor ama çok saçma bence. Tehlikeli bir durum yoksa gereksiz bir yasak.

Canım benim kuzenimin özel durumundan dolayı yasak demişti. Zaten 3. ayda bebeğini kaybetti. :KK43: Bilmiyorum ki bana saçma geldi. Ama ilerleyen zamanlarda yasak konulanı duymuştum.

Sen 3 ayi op de basina koy. Bize bsstan sona yasak :)
sadece iliski degil oynasmak bile yasak
adamcagiz safak sayiyor resmen + 40 gun ekleyerek.
oyle yuz gorumluguyle filan bir merasim planliyor.
Saka bir yana bizim ikizlerimzi olacak Allahin izniyle bekliyoruz. Ama bizim basindan beri sikintiliydi belliydi arada iste oynasarak egeleniyorduk filan o da rahim kasilmasina neden olabilecegi icin 5. Ayda o da yasaklandi.
Baska bir dr.a gorunmeni tavsiye ederim. Bir kanama alani gormedikten sonra kesenin seklinde bozukluk vs. Gormedikten sonra sebepsiz niye boyle der bilemedim

Diğer başlıktan devam edicem arkadaşlar kusura bakmayın. Silmiş ikinci kez açıldığı için. Beceremedim de yeniden kopyalamayi.

Bana da tuhaf ve gereksiz geldi zaten. Kadın frijit midir nedir anlamadım :)

Ben üslübunuza takıldım ...ne kadar kaba ,bir bayana yakışmıyor ,bazı Dr lar her ihtimale karşı(iltihap kalmamak için yada abartanlar olabiliyor değişik pozisyonlar vs ,kanama olmasına sebep olmasın diye)yasaklıyor ,Dr a söyleseydiniz okadar rahatsızsanız

Ben üslübunuza takıldım ...ne kadar kaba ,bir bayana yakışmıyor ,bazı Dr lar her ihtimale karşı(iltihap kalmamak için yada abartanlar olabiliyor değişik pozisyonlar vs ,kanama olmasına sebep olmasın diye)yasaklıyor ,Dr a söyleseydiniz okadar rahatsızsanız
Protokol konuşması yapacağımı iddia etmedim hanımefendi. Küçük bir sorunu espriyle paylaştım hepsi bu.

X