Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çöp savaşlarıİyi akşamlar arkadaşlar,evimin onune çöp çıkarmıştım kapıcı aliyo biraz fazlaydi kaynanam karşı dairede oturuyor o da getrmis çöpünü benim kapımın önüne çöplerin yanına koymuş sinir oldum tekrar aldım kapısının önüne koydum ben mi abartiyorum siz olsanz naparsnz
Demin sanki başka bir konunuzu cevaplamıştım yine kv ile alakalı.
Kv sorunlu biri işte belli değil mi?
Yaşadığınız en ufak şeyi buraya konu açacak kadar dert edinirseniz ömür geçmez söyleyim.
En iyisi siz taşının o apartmandAynen
Alıyor biz değil onun evi onu temiz benim evin onu çöp yiguni oluyorNeticede siz atmayacaksın, hani giderken götüresiniz diye eklemiş olsun. Amacı ne?
Peki sizin hoşunuza gider mi kaynananiz sizin evinin önüne kendi copletini koysa kendi evi onu temiz sizinki çöp yığını hoş mu sizceÇöpün nereye konduğunun ne önemi var? Neden savaşa çevirdiniz bunu? Kaynananızın konu açması lazım gelin sorunsalı diye. Kadının her hareketini dert ediyorsunuz.
Arada yapiyo benim bugün kapının önünde çöp fazlaydı fazla diye 2 poşet de o koymuş galiba ,daha önce de bı kaç kez yaptı kızı geldiğinde de özellikle bizim kspiya yakın koyuyolarSürekli mi yapıyor?
Aynen öyle yapacamSen de onun evinin önüne koy çöplerini
Peki sizin hoşunuza gider mi kaynananiz sizin evinin önüne kendi copletini koysa kendi evi onu temiz sizinki çöp yığını hoş mu sizce
İyi akşamlar arkadaşlar,evimin onune çöp çıkarmıştım kapıcı aliyo biraz fazlaydi kaynanam karşı dairede oturuyor o da getrmis çöpünü benim kapımın önüne çöplerin yanına koymuş sinir oldum tekrar aldım kapısının önüne koydum ben mi abartiyorum siz olsanz naparsnz
Böyle ufak şeyleri büyütmeyinİyi akşamlar arkadaşlar,evimin onune çöp çıkarmıştım kapıcı aliyo biraz fazlaydi kaynanam karşı dairede oturuyor o da getrmis çöpünü benim kapımın önüne çöplerin yanına koymuş sinir oldum tekrar aldım kapısının önüne koydum ben mi abartiyorum siz olsanz naparsnz
Ee noldu yani? Kapıcı tek bir yerden alsın işte topluca. Bu kadar her şeye sorun çıkartacaksan kv ile dip dibe oturmayacaksınİyi akşamlar arkadaşlar,evimin onune çöp çıkarmıştım kapıcı aliyo biraz fazlaydi kaynanam karşı dairede oturuyor o da getrmis çöpünü benim kapımın önüne çöplerin yanına koymuş sinir oldum tekrar aldım kapısının önüne koydum ben mi abartiyorum siz olsanz naparsnz
Ee noldu yani? Kapıcı tek bir yerden alsın işte topluca. Bu kadar her şeye sorun çıkartacaksan kv ile dip dibe oturmayacaksın