Bugün acile gittim.
Giderken demir hapımı da götürdüm. (çünkü doktorum hapı verirken boğazını tahriş edebilir demişti)
Doktor bu hap boğazını tahriş edebilir demişti, o yüzden böyle öksürüyor olabilir miyim dedim, hapa bakmadı bile, "ne diyorsun ya boğazı niye tahriş etsin" dedi bana.
Orda bi gıcık oldum. Ama şikayet etmek istememin sebebi bu değil.
Surat beş karış, öfleye pöfleye ilaç yazdı bana.
Acil olduğu için e-reçete de yok, eski usül reçete var.
Eczaneye gittim, doktor bana hap yazmış. Ama eczacı böyle bir hap yok, şurup var dedi.
Doktor ilacı yanlış yazdığı içinde reçete geçersiz sayıldı. Ücretini ödedim.
Doktorun o ters tavırlarını görmeseydim şikayet etmezdim belki
Ama daha bakmadan ilacın boğazımı tahriş etmeyeceğini bilecek kadar ilaçlar hakkında bilgili! bir doktorun yazdığı ilacın olup olmadığını bilmiyor olmasını kabul edemem.
Şikayet etsem bir işe yarar mı ki?
Giderken demir hapımı da götürdüm. (çünkü doktorum hapı verirken boğazını tahriş edebilir demişti)
Doktor bu hap boğazını tahriş edebilir demişti, o yüzden böyle öksürüyor olabilir miyim dedim, hapa bakmadı bile, "ne diyorsun ya boğazı niye tahriş etsin" dedi bana.
Orda bi gıcık oldum. Ama şikayet etmek istememin sebebi bu değil.
Surat beş karış, öfleye pöfleye ilaç yazdı bana.
Acil olduğu için e-reçete de yok, eski usül reçete var.
Eczaneye gittim, doktor bana hap yazmış. Ama eczacı böyle bir hap yok, şurup var dedi.
Doktor ilacı yanlış yazdığı içinde reçete geçersiz sayıldı. Ücretini ödedim.
Doktorun o ters tavırlarını görmeseydim şikayet etmezdim belki
Ama daha bakmadan ilacın boğazımı tahriş etmeyeceğini bilecek kadar ilaçlar hakkında bilgili! bir doktorun yazdığı ilacın olup olmadığını bilmiyor olmasını kabul edemem.
Şikayet etsem bir işe yarar mı ki?