Bu dolandıırcılık değil midir

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.629
22.589
598
Arkadaşlar ben 2 ay önce taşındım ve kullandığım İnternet hizmetini taşımak için nakil talebinde bulundum. Servis elemanları geldi ancak bağlantı sağlayamadılar çünkü bina eski kablolar kopmuş baya sorunlu tesisat yani dolayı bağlanamadı.

Benden iptal işlemine ilişkin yazı aldılar müşteri hizmetlerinden dönülecek dediler ancak dönen olmadı ben aradığımda ise çok cevap bulamadım işte kaydınızı aldık falan dediler çok da vaktim yok zaten bununla ilgilenecek.
Neyse baktım hala bana fatura geliyor kullanamadığım halde neyse bugün tekrar aradım bana dedikleri bizim tarafımızdan bir iptal söz konusu değil, bina içi tesisat müşteri sorumluluğunda bizim orada alt yapımız var diyorlar arkadaşlar ben bina tesisatı mı döşeyeceğim her gittiğim yere Allah aşkına ya böyle bir şey olabilir mi ?

İptal içinde taahhüt sürem dolmadığı için benden tüm parayı almaya çalışıyorlar yani

Nasıl bir yol izlemem lazım

İkametgahınızla birlikte asıl şubelerine gidip ıslak imza vermelisiniz. Yoksa telefonda dondurduk yok şöyle yok böyle diyerek sürekli fatura çıkarıyorlar.( benim oturduğum binada da kutu falan yoktu ama sokakta alt yapı vardı iptal ettirdim. Binada teknik yapı olmaması sizin sorumluluğunuzda değil. Taahhüt dolmasada iptal ediyorlar. Ceza falam ödemiyorsunuz₺

Bir zamanlar belediyelerde tüketici hakları departmanı gibi bir şey vardı. Bir tv platformuyla benzer bir sorun yaşadığımda oraya şikayette bulunmuştum çözülmüştü olay yaklaşık 10 gün gibi bir sürede. Ödediğim faturalar da faiziyle geri ödenmişti. Ama bu yaklaşık 6 yıl önceydi, hala işler böyle mi yürüyor bilmiyorum.

Bir zamanlar belediyelerde tüketici hakları departmanı gibi bir şey vardı. Bir tv platformuyla benzer bir sorun yaşadığımda oraya şikayette bulunmuştum çözülmüştü olay yaklaşık 10 gün gibi bir sürede. Ödediğim faturalar da faiziyle geri ödenmişti. Ama bu yaklaşık 6 yıl önceydi, hala işler böyle mi yürüyor bilmiyorum.

Acaba btk'ya mı şikayet etmem gerekiyor

Btk nın yapabileceği bir işlem yok aslında binada port mu yok?
Alt yapı uygun olduğu için maalesef taahhüt dolmadan üçretsiz iptal edilemiyor.sözleşmenizde bu maddelere yer veriliyor ve biz imzalıyoruz okumadan. Eğer port sıkıntısı varsa bayiye gidip port talebinde buluna bilirsiniz..
Bir kaç ay üçretsiz olarak dondurma hakkına sahipsiniz, fakat durduğunuz süre taahhüt süzrenizden düşmüyor

Btk nın yapabileceği bir işlem yok aslında binada port mu yok?
Alt yapı uygun olduğu için maalesef taahhüt dolmadan üçretsiz iptal edilemiyor.sözleşmenizde bu maddelere yer veriliyor ve biz imzalıyoruz okumadan. Eğer port sıkıntısı varsa bayiye gidip port talebinde buluna bilirsiniz..
Bir kaç ay üçretsiz olarak dondurma hakkına sahipsiniz, fakat durduğunuz süre taahhüt süzrenizden düşmüyor
Binadaki kablolar falan işlevini yitirmiş ve biz yapamayız dediler elektrikçi buldum o da yapamadı yapacak bir şeyim yokki benim

Binadaki kablolar falan işlevini yitirmiş ve biz yapamayız dediler elektrikçi buldum o da yapamadı yapacak bir şeyim yokki benim
Bunun için bir dilekçe yazabilirsiniz en azından kablo giderini karşılayan bilirler t... Se eğer yardımcı oluyorlar.

Bina içi tesisata Telekom karışmıyor kutudan dairenize yeni kablo çektirin

Bizim sokakta alt yapı yoktu uyelik iptal oldu ama alt yapi varsa sizin apartman kablolarinda sıkıntı varsa o apartmanin ve sizin sorununuz bence iptal etmezler

Back
X