Bu dostlukmu

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Arkadaslar merhaba benim bi arkadas grubum var birbirimizi severiz ederiz en azindan ben onlari dostum olarak goruyodum butun sirlarimizi biliriz bu gruptan bi arkadasim benim tanidigim bi bayandan kendisi hakkinda biseyler duymus ve hemen beni aradi bunu nasil yaparsin diye yanindada diger arkadas grubundaki kizlar varmis ben oylece kalakaldim neyle suclandigimi bile dogru duzgun bilmeden bu bahsettim az degil 7 senelik arkadaslik neden ilk benden suphe duydun dedim ve bi cevap alamadim baska kimse soylemis olamaz dedi sadece gercekten cok kirildim sadece ona degil yaninda olanlarada demekki dedim hicbiri cikipta o oyle sey yapmaz demedi bilirsiniz kizlar aralarinda konusur akil alirlar birbirlerinden ben simdi ne yapmaliyim nasil davranmaliyim o kadar uzuldumki sabahtan beri buna agliyorum hala inanamiyorum zor olucak ama hepsiyle arkadasligimi bitirmeliyim sanirim dimi?

Gerçekten söylemediyseniz grupla arkadaşlığımızı gözden geçirin.güven %100 değilmiş demek

2 kişinin bildiği sır değildir geyiği geldi aklıma.
Bu tarz olaylarda kendini aklamak da ne boş ve gereksiz bir çabadır.
Uzun zaman sonra kendiliğinden çözülür.
Ne yapsan nafile.
Akışına bırak.

Arkadaslar merhaba benim bi arkadas grubum var birbirimizi severiz ederiz en azindan ben onlari dostum olarak goruyodum butun sirlarimizi biliriz bu gruptan bi arkadasim benim tanidigim bi bayandan kendisi hakkinda biseyler duymus ve hemen beni aradi bunu nasil yaparsin diye yanindada diger arkadas grubundaki kizlar varmis ben oylece kalakaldim neyle suclandigimi bile dogru duzgun bilmeden bu bahsettim az degil 7 senelik arkadaslik neden ilk benden suphe duydun dedim ve bi cevap alamadim baska kimse soylemis olamaz dedi sadece gercekten cok kirildim sadece ona degil yaninda olanlarada demekki dedim hicbiri cikipta o oyle sey yapmaz demedi bilirsiniz kizlar aralarinda konusur akil alirlar birbirlerinden ben simdi ne yapmaliyim nasil davranmaliyim o kadar uzuldumki sabahtan beri buna agliyorum hala inanamiyorum zor olucak ama hepsiyle arkadasligimi bitirmeliyim sanirim dimi?
Ben benzeri bir durumda kaldim. Arkadasligimi hizlica bitirdim. Sana da bunu oneririm. Böyle konuda sana iftira atan daha ciddisinde ne yapar kim bilir..

Bizim konu kina gecesi gunu dugunden vazgecen arkadasimizdi. Dost degildi Allah tan.

Nisanlisindan siddet gordugu icin kina gunu kuaforde nisan atiyor, is yerinde dugun niye iptal diyenlere bende adam adi cikmis ya kiz hakli bu yapilir mi diyorum.
Meger bu sirmis.
Dugun iptal olmus, ben bile bunu duymusum nasil bır sir olayın ustunden seneler gecti halen anlamadim ama...

Ben benzeri bir durumda kaldim. Arkadasligimi hizlica bitirdim. Sana da bunu oneririm. Böyle konuda sana iftira atan daha ciddisinde ne yapar kim bilir..

Bizim konu kina gecesi gunu dugunden vazgecen arkadasimizdi. Dost degildi Allah tan.

Nisanlisindan siddet gordugu icin kina gunu kuaforde nisan atiyor, is yerinde dugun niye iptal diyenlere bende adam adi cikmis ya kiz hakli bu yapilir mi diyorum.
Meger bu sirmis.
Dugun iptal olmus, ben bile bunu duymusum nasil bır sir olayın ustunden seneler gecti halen anlamadim ama...
Bana en cok dokunan dostum sanmamdi zaten onlari bundan once en ufak bi guvensizlik yasanmadi aramizda ben herseyimde guvendim yeri geldi ailemin bile bilmedigi sirlarimi onlara anlattim simdi sacma sapan bi sir yuzunden nasil olurda bana boyle davranirlar aklim almiyo gercekten

2 kişinin bildiği sır değildir geyiği geldi aklıma.
Bu tarz olaylarda kendini aklamak da ne boş ve gereksiz bir çabadır.
Uzun zaman sonra kendiliğinden çözülür.
Ne yapsan nafile.
Akışına bırak.
Evet onu yaptim malesef kendimi aklamaya calistim ama o gittikce uste cikti bende dost degilmissiniz arada gecen guzel zamanlara yazik dedim ve konuyu noktaladim ama inanin cok kirildim ilk defa boyle bi sey geliyo basima

İnsanoğlu işte. Dostluklarda ilişkilerde, yüzde yüz karşı tarafa güvenilmesini yanlış buluyorum. Herşeye hazırlıklı olmak lazım, dost dediğiniz kişilerden beklenmedik şeyler görmek bunları olağan karşılıyorum, insanlar çok zor. Ben dost olurum, herşeyi yaparım ama bilirim karşıdan aynı özeni görmicemi. Bu işler böyle sanırım...

Bana en cok dokunan dostum sanmamdi zaten onlari bundan once en ufak bi guvensizlik yasanmadi aramizda ben herseyimde guvendim yeri geldi ailemin bile bilmedigi sirlarimi onlara anlattim simdi sacma sapan bi sir yuzunden nasil olurda bana boyle davranirlar aklim almiyo gercekten
Degillermis demek fzla zarar görmeden anlamışım diye sevin bence

demekki hakkında birşeyler demişsn yoksa neden seni suçlasın hem diğerleride bişey demediğine göre ateş olmayan yerden duman çıkmaz biri çıkıpta en azından öylebişey yok diyebilirdi demekki bişeyler var

Şimdiki arkadaşlıklar hep böyle sanırım.
Üzülünecek bir şey yok.
Arkadaşlığını kesmesen de mesafeni koy.

demekki hakkında birşeyler demişsn yoksa neden seni suçlasın hem diğerleride bişey demediğine göre ateş olmayan yerden duman çıkmaz biri çıkıpta en azından öylebişey yok diyebilirdi demekki bişeyler var
Soylemis olsaydim eger ki boyle bisey yapmam dostum dedigim insana iste o zaman uzulmezdim kendim ettim kendim buldum diyebilirdim bu benim icin oldukca uzucu ve sasirdigim bi durum oldugu icin burda bi konum var zaten

Şimdiki arkadaşlıklar hep böyle sanırım.
Üzülünecek bir şey yok.
Arkadaşlığını kesmesen de mesafeni koy.
Mesafe koymadan kestim sanirim cunku konusmalar cok cirkeflige dogru gidiyodu ve ben konuyu Allah a havale ediyorum umarim dogru olan ortaya ciktiginda bana yazmazsin diyerek konusmami sonlandirdim

İnsanoğlu işte. Dostluklarda ilişkilerde, yüzde yüz karşı tarafa güvenilmesini yanlış buluyorum. Herşeye hazırlıklı olmak lazım, dost dediğiniz kişilerden beklenmedik şeyler görmek bunları olağan karşılıyorum, insanlar çok zor. Ben dost olurum, herşeyi yaparım ama bilirim karşıdan aynı özeni görmicemi. Bu işler böyle sanırım...
Evet aslinda cok haklisiniz sizin gibi dusundugum zaman ornegin hicbi dogum gunlerini atlamadan supriz yaptim ama bana hic yapilmadi sanirim buda belli biseydi ama farkina varamadim

Bütün sırlarımı değil bir grubun bir kişinin bile bilmesini istemem. Illa özel bir şey anlatacaksam da az bir kısmını anlatırım ne olur ne olmaz.

Herkese güvenmemeniz gerektiğini öğrenmişsiniz. Görüşmeyi kesmeyin ama mesafe koyun. Çok muhabbet tez ayrılık getirir derler.

Bak benim şöyle kötü bir huyum vardır arkadaşlıkta affım yoktur siler atarım..6 senedir konuşmadığım eski arkadaşlarım var..Hiç acımam..Ailem ve akrabam dışındakiler cok değer biçmemde sen mesajı aldın:kahve:

Back
X