Bu dostlukmu

Mesafe koymadan kestim sanirim cunku konusmalar cok cirkeflige dogru gidiyodu ve ben konuyu Allah a havale ediyorum umarim dogru olan ortaya ciktiginda bana yazmazsin diyerek konusmami sonlandirdim

Benzer bir olay yaşadım yakın zamanda.
Ama benimki çok farklıydı.
Satışa geldim.
Hiçç muhatap almadım.
Ben de keser atarım da seni gaza getirmeyeyim dedim.
Salla gitsin.

Arkadaslar merhaba benim bi arkadas grubum var birbirimizi severiz ederiz en azindan ben onlari dostum olarak goruyodum butun sirlarimizi biliriz bu gruptan bi arkadasim benim tanidigim bi bayandan kendisi hakkinda biseyler duymus ve hemen beni aradi bunu nasil yaparsin diye yanindada diger arkadas grubundaki kizlar varmis ben oylece kalakaldim neyle suclandigimi bile dogru duzgun bilmeden bu bahsettim az degil 7 senelik arkadaslik neden ilk benden suphe duydun dedim ve bi cevap alamadim baska kimse soylemis olamaz dedi sadece gercekten cok kirildim sadece ona degil yaninda olanlarada demekki dedim hicbiri cikipta o oyle sey yapmaz demedi bilirsiniz kizlar aralarinda konusur akil alirlar birbirlerinden ben simdi ne yapmaliyim nasil davranmaliyim o kadar uzuldumki sabahtan beri buna agliyorum hala inanamiyorum zor olucak ama hepsiyle arkadasligimi bitirmeliyim sanirim dimi?

Hiç konuşma , arama , sorma msjlara aramalara geri dönme . Hatalarını ancak böyle görürler canım. 9 yıllık arkadaşım var. Bir mesele yüzünden bana küstü yaklaşık 2 aydır hiç msjna , tlf geri dönmüyorum. Hatasını iyice anladığında ona geri dönüş yapıcam. Bir arkadaşım daha vardı 6 yıllık o da benden bir şey gizlemişti sonradan öğrendim çok kırılmıştım onunla da yaklaşık 4 ay konuşmadım hiç iletişime geçmedim baya uğraştı beni ikna etti. Görüyorsun ki insan kendine değer verir ve değer katar. Kaybetme korkun olmasın doğru insanlar ise senden vazgeçmezler ama diilseler yolları açık olsun. Dost dediğin insana hatasını gösterir. Saygının olmadığı yerde sevgiyi aramam .

Hiç konuşma , arama , sorma msjlara aramalara geri dönme . Hatalarını ancak böyle görürler canım. 9 yıllık arkadaşım var. Bir mesele yüzünden bana küstü yaklaşık 2 aydır hiç msjna , tlf geri dönmüyorum. Hatasını iyice anladığında ona geri dönüş yapıcam. Bir arkadaşım daha vardı 6 yıllık o da benden bir ey gizlemişti sonradan öğrendim çok kırılmıştım onunla da yaklaşık 4 ay konuşmadım hiç iletişime geçmedim baya uğraştı beni ikna etti. Görüyorsun ki insan kendine değer verir ve değer katar. Kaybetme korkun olmasın doğru insanlar ise senden vazgeçmezler ama diilseler yolları açık olsun. Dost dediğin insana hatasını gösterir. Saygının olmadığı yerde sevgiyi aramam .

Son yıllarda o kadar çok arkadaş sildim ki sayısını unuttum.
Artık en ufak hayatı affetmiyorum.
Hele kaşarlığı hiç affetmiyorum

Arkadaslar merhaba benim bi arkadas grubum var birbirimizi severiz ederiz en azindan ben onlari dostum olarak goruyodum butun sirlarimizi biliriz bu gruptan bi arkadasim benim tanidigim bi bayandan kendisi hakkinda biseyler duymus ve hemen beni aradi bunu nasil yaparsin diye yanindada diger arkadas grubundaki kizlar varmis ben oylece kalakaldim neyle suclandigimi bile dogru duzgun bilmeden bu bahsettim az degil 7 senelik arkadaslik neden ilk benden suphe duydun dedim ve bi cevap alamadim baska kimse soylemis olamaz dedi sadece gercekten cok kirildim sadece ona degil yaninda olanlarada demekki dedim hicbiri cikipta o oyle sey yapmaz demedi bilirsiniz kizlar aralarinda konusur akil alirlar birbirlerinden ben simdi ne yapmaliyim nasil davranmaliyim o kadar uzuldumki sabahtan beri buna agliyorum hala inanamiyorum zor olucak ama hepsiyle arkadasligimi bitirmeliyim sanirim dimi?
yani biri hakkında bunca seneden beri insanın bir fikri olur. bu yapar yada yapmaz denebilir. senin ark. hepsi bir garipmiş
tümüyle irtibatını kessen iyi gibi duruyor.

Evet ya insan gıcık oluyor artık, seviyesiz espriler insanın çizgisi net olursa kimse yüz bulup astarını isteyemiyorlar :KK53:

Valla mecbur kalmadıkça kendimi bile muhattap almıyorum bazı zamanlar.
Kimseyi çekemem.
Kendimi zor çekiyorum.
Ailem dışında herkes önemsiz gözümde.

Valla mecbur kalmadıkça kendimi bile muhattap almıyorum bazı zamanlar.
Kimseyi çekemem.
Kendimi zor çekiyorum.
Ailem dışında herkes önemsiz gözümde.

İnsan bazen öyle insanlar ile karşılaşır , tanışır ki şu dünyada aileden en önemlisi , anne ve babadan daha önemli bir şey olmadığını fark eder :KK200: anamı babamı seviyorum :KK36:

Back
X