- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.761
avrupadayım bende köprüye gidermiyim bilmyiom, direk sultanahmete doğru gidecem :) ama güzeldir tabi ordan bakmakOlsun ya köprüye kadar çıkmaya çalış ama coknguzelmis oradan bakmak arkadaşım katılmıştı resim atmıştı bize köprü ustunden
Ya neyse olsun artık sende Sultanahmet e kadar olan yolunntadini cikaravrupadayım bende köprüye gidermiyim bilmyiom, direk sultanahmete doğru gidecem :) ama güzeldir tabi ordan bakmak
Aynen canım yürümeyi seviyorum da bir düzen tutturamadım hergün yürüsem süper olacak :) senin kilolar ne durumda?Ya neyse olsun artık sende Sultanahmet e kadar olan yolunntadini cikaryürüyüş yürüyüştur valla mis gibi
Ben aynı yerimde sayıyorum ya 100 gr ver geri al 200 ver geri al falan bu aralar yerimde saymacali geçiyorAynen canım yürümeyi seviyorum da bir düzen tutturamadım hergün yürüsem süper olacak :) senin kilolar ne durumda?
Anladım canım bende öyleyim aslında bi disipline girip spora başlamam lazımBen aynı yerimde sayıyorum ya 100 gr ver geri al 200 ver geri al falan bu aralar yerimde saymacali geçiyor
Ben cok ilginc bir insanım ya mesela tatlı şeylere hiç Hayır diyemiyorum ben az da olsa bişeyler yediğimiz gitmiyor bence bu işe çözüm bulSam tamam herseyAnladım canım bende öyleyim aslında bi disipline girip spora başlamam lazım
Tatlı evet fena aldırıyor bende çok seviyorumBen cok ilginc bir insanım ya mesela tatlı şeylere hiç Hayır diyemiyorum ben az da olsa bişeyler yediğimiz gitmiyor bence bu işe çözüm bulSam tamam hersey
Ben burdayım kız hazır değiller galiba çarşambaya ama kimse yokEvet ya ses yok :) Nerdesiniz hanımlar :)
Gizlice zayıflıyorlarBen burdayım kız hazır değiller galiba çarşambaya ama kimse yok
Çaktırmadan çaktırmadan mi diyonGizlice zayıflıyorlar
Haha aynen :) o değilde ben saldım kendimi baya. Çarşambadan sonra kayboluyorum, 29 una bomba gibi geliyorumÇaktırmadan çaktırmadan mi diyon
Sende mi kaybolup sürpriz diyeceklerden olmaya karar verdinHaha aynen :) o değilde ben saldım kendimi baya. Çarşambadan sonra kayboluyorum, 29 una bomba gibi geliyorum
Yok ya ondan değilSende mi kaybolup sürpriz diyeceklerden olmaya karar verdintamam bakalım napalım ben hep burdayım sikilirsan gel
Ha tamam oldu bir hallet gelYok ya ondan değilvizeler var halledip geliciyiim.
Kötü geçipte depresyona girip kendimi yemeye vermezsem tabiHa tamam oldu bir hallet gel
Yok öyle seyKötü geçipte depresyona girip kendimi yemeye vermezsem tabi
Bomba gibi geleceğimYok öyle seybak geldiğinde kilo almış olursan gorursunn
Bende ya valla aylardır 62 lerdeyim hiç aşağı inemedim ya valla insan deli oluyorBomba gibi geleceğimo değilde çok oyalandım artık 70 e inmem lazım yani hızlı bir disipline girip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?