- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doyurmuyor ama bir süre idare ediyorYogurt karni doyuruyor mu ki .![]()
mahzenimlen zati aşk yaşıyoruz biz (ama gizli)
aman eşim yeme sakın
başlasın tatlım
merhaba canım, katılmak istermisin bize,
eline sağlık canım
![]()
ben saat başı artıyorum amaKatilmak isteyen hala tarti resmiyle katilabilir. Saat basi 500 gram eksiltiyoruz.![]()
doyurmuyor ama bir süre idare ediyorben akşam çok eydim galiba yine patlayacam bu gidilşle sen kilo vereceksin ben burda zayıfolacamı bekliycem
vur bana lucky
![]()
slm canım ben izleyim sizimahzenimlen zati aşk yaşıyoruz biz (ama gizli)
aman eşim yeme sakın
başlasın tatlım
merhaba canım, katılmak istermisin bize,
eline sağlık canım
![]()
ya sen latteyi şekersiz mi içiyorsun nerden alıyorsun bana onu söyle bende latte içecemHerkes gider sen topikte tek kalirsin. Demedi deme 59 u dusun.
Beni idare eden tek sey latte.![]()
ben saat başı artıyorum ama![]()
ya sen latteyi şekersiz mi içiyorsun nerden alıyorsun bana onu söyle bende latte içecemsöyle söyle
![]()
off biliyorum tabiki yinede şansımı deneyim dedimIste saat basi arttigimiz icin eksiltiyoruz.
Adresi veriyorum Buckingham palace , Lucky corner.
Londra'da canim uzak olmasan gel diyicem.
Evet tabi ki sekersiz.![]()
off biliyorum tabiki yinede şansımı deneyim dedimneyse bende 2 si bir arada nescafeyle idare ederim napayım
![]()
off o çok acı ya onu şekersiz içemiyorum benUcu birarada olmasin sakin.
Mis gibi Turk kahvesi icsene.![]()
off o çok acı ya onu şekersiz içemiyorum benüçü değil ikisi birlikte lucky benimkilerin
![]()
şimdi şekersiz çay içcem ben beni kahveyle kandıramazsın akşam akşamIki kasik seker de koy sen. Kasma o kadar ama esmer seker olsun.
Bak bakalim degisiklik yapacak mi kilonda.![]()
şimdi şekersiz çay içcem ben beni kahveyle kandıramazsın akşam akşamyarın içerim yarın işim var akşama kadar yokum çok kaynatmazlar umarım burda
![]()
Sonradan okumak zor oluyor dimi.
Yarin benim de isim var erkenden cikicam. Yalniz 59 olmayi baya bir kafama koydum. Bakalim bu hafta kac cikicam.![]()
evet çok zor oluyor ya
bende merak ediyorum umarım 59 u görcez
![]()
ya deme öyle boğazım ve başım ağrıyor bak zaten yarın söyelyebilirsin şimdi alınasım varBen gorurum de sen gorur musun bilemem.![]()
ya deme öyle boğazım ve başım ağrıyor bak zaten yarın söyelyebilirsin şimdi alınasım var![]()
dolunay geçiyor bak olabilir aslındaAman kiz halimi biliyorsun . Ben suan devam ediyorsam sen hayda hayda edersin.
6 Marttan sonra cabuk kilo verebilirsin . Oyle bir duyum aldim dermisim.![]()