- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.361
akşam eve gidince yüklerim..ben beni atmışsındır gruptan diye yüklemedim sabah..Gunaydin arkadaslar .
Birazdan resmimi yukluycem. Unutmadim.
Gel konusalim ayri kalinca kilo aliyorsun.
Bir de resmini tarti ile yukler misin. Bir tartimiz olsun.Aksama kadar vaktin var.
Sagol canim yeni yeni atlatiyorum sayilir.
Evli degilim cocugum da yok haliyle.
Bir ara 48 kiloydum sonra 80 leri gordum.
Yasim da 30 -40 arasi diyelim. Kapatalim.
akşam eve gidince yüklerim..ben beni atmışsındır gruptan diye yüklemedim sabah..anlayışın için sağol canım. .
Hobi olarak insanlari listeden atiyorum bazen.
Hayir silmedim ilk sayfada duzenli olarak kilolarin yaziyor. Yalniz her pazar ve carsamba bildirimini mutlaka bekliyorum.
Yeni gelen arkadaslar da eklendi. 7 kisiyiz.[/QUO
ooo iyi olmuş kalabalık olunca daha iyi olur..hoşgelmişler arkadaşlar..tamam canım pazar ve çarşambaları bildirim yapıcam mutlaka..
48 ve 80 ne kadar uçlar
Önemli olan kaç hissetiğin tatlım
Yani şimdi şöyle bi listelere baktımda A AklinYolu1 cim sen baya baya bi 14 kilo vermişsin.. Ne güzel ya,, fiziksel anlamda neler değişti anlatsana biraz.. Kıyafetler, insanların şaşkın bakışla rı falan merak ettim..
geçmiş olsun canım
inşallah aynı azimle ve istikrarla devam edersek vericez
evlenipte kilo almayan varmı varsa da mucize sanırım
bende 1,5 yıllık evliyim 63 ile evlendim, çocuk yok henüz
her akşam çerezler cipsler keyifler derken oldum 75.5
hedefim 58 bakalım inşallah, 10 yıl öncesinde 58 idim üni yıllarında gördüğpüm kilo
tekrar görmek istiyorum inşallah
O zamanda cok kotuydum siskaydim.Simdi en fazla 55 e inerim.
Turkuaz cim komsu goruyor aaa cok kilo vermissin diyor ben de before and after diye espri yaptim.38 beden pantolarim zaten vardi eskiden kalan ama yeni de aliyorum. Onlara girebilmek cok guzel bir duygu. Darisi sizin de basiniza. Isteyince oluyor.
maaşallah
beni görenlerde zayıflamışsın diyo ama en fazla 5kg gittisenin yerinde olmak isterdim.. 38 beden pantolonlarımı ara ara deniyorum.. Ne zamanki onların içine girerim ancak ozaman zayıfladım diyebilcem gerçek anlamda...
umutluyum ama 65e kadar inicem inşallah.. İri kemikli bi insan olduğum için en fazla 62 olsam y bayram ederim valla
lucky resimde kilonu 51.6 gördüm kadım böyleBugunku kilom 61.6 kg.
Yeni gelen arkadaslar listeyi aksama dogru guncelliycem.
dünden beri yediklerime çok dikkat ediyorum..1200 kaloriyi aşmamaya gayret ediyorum.yediklerimi yazıcam bundan sonra mutlaka..
sabah
bu sabah nedense canım istedi haşlanmış 2 yumurta yedim(normalde yemem)
yarım dilim peynir
1 dilim ekmek
nane,maydonoz,2 çeri,sivri biber,şekersiz çay
ara
1 zeytin
türk kahvesi
öğle
3 kaşık bamya yemeği
yağsız beyaz peynirli(çok az)salata
1 dilim ekmek
sivri biber
ikindi de 3 günkurusu ve 10 fındık ve bir ayran içicem..
akşama da yeşil mercimek pişirdim ondan salata ve 1 dilim ekmekle yiyecem..
gece acıkırsam yoğurt ve bir parça meyve yiyeceğim..
maaşallah
beni görenlerde zayıflamışsın diyo ama en fazla 5kg gittisenin yerinde olmak isterdim.. 38 beden pantolonlarımı ara ara deniyorum.. Ne zamanki onların içine girerim ancak ozaman zayıfladım diyebilcem gerçek anlamda...
umutluyum ama 65e kadar inicem inşallah.. İri kemikli bi insan olduğum için en fazla 62 olsam y bayram ederim valla
kaç kilosun canım
lucky resimde kilonu 51.6 gördüm kadım böylesonra baktım 61.6 ymış ama oda iyi yani ben geriye sen ileriye ah ah yetişmem lazım sana ama
bende diyorum zaten bir haftada 10 kilo vermiş olamazsın bir anlık boşluğuma geldiSenin gibi biri bu sekil beslenirse 3 gun sonra diyetini bozar.
Ozelde yazdiklarimi bir kere daha oku canim.
Ineriz tabi bizden degerli mi.Ben gidersem de sen istersen bu konuda devam edersin.
76.2 ama pazara tekrar sorarsan 74-75 cikabilir.
Kiz 51 olsam isim ne burda.
Yetis canim ben bekliyorum desem de yalan.
Ilk sayfaya baktin mi?
Tabloyu toparladim iyi bak.bende diyorum zaten bir haftada 10 kilo vermiş olamazsın bir anlık boşluğuma geldiilk sayfaya tabiki bakmadım ne sürprizler var yine dur bakayım
baktım gördüm aramızdaki fark açılmış oh olsun banaTabloyu toparladim iyi bak.
baktım gördüm aramızdaki fark açılmış oh olsun banahayat neden adil değilsin ya kilo aldığımız hızlada kilo verebilsek ya ama yok olmuyor çok sinirlendim şu an kendime
bende kendimi sende gördüm canım bu zaman kadar hep dikkat ediyordum 6 aylık evliyim akşam yemeğinden sonra tatlısı çerezi vs derken 71,5 kiloya çıktım ocakta diyete başladım o gün bugün diyetteyim :)
o fark açılmayacak lucky göreceksinDur daha nasil acilacak.
Sinirlenme ama dikkat et deadline sen bu isi biliyorsun ama puf noktalarini asma bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?