Bu Duellolar Konuşulur :)

sa

bu sabah sirkeli su içip yürüyüşe çıktım..sirkemi de kendim yaptım bu arada..
gelince omlet ,bi parça peynir ,2 zeytin,15 tane badem yedim..bakalım bugün ''Türk'ün Ekmekle İmtihanı''nın ilk bölümünü çekicem:KK16::KK16::KK54:

angelic in ekmekle imtihani :KK70:

Sirkeli su midene zarar verebilir ama hakiki elma sirkesi kilo vermek icin cok iyi diyorlar. :KK66:

Günaydın:KK15:
06:50 1 bardak limonlu su
08:00 1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir kibrit kutusu kadar
1 salatalık 1 sivri biber 3 küçük domates bol maydanoz
2 siyah 2 yeşil zeytin
3 ceviz
2 fincan şekersiz çay
09:00 Yürüyüşe çıkacağım...:KK54:
Yürüyüşe çıkamadım:oops:
10:00 30dakika skip jumb ( you tube videosu ile yaptım)
10:30 30 düz mekik 10 yanlara mekik 10 jumb squat ( daha fazla yapamadım çok yoruldum)
10:45 Çok ter attım ılık duş
11:00 ara öğün küçük bir muz 1fincan yeşil çay :KK45:ÇOK MUTLU VE HUZURLUYUM. HAYIRLI CUMALAR.
:KK9::KK9: baya spor yapıyorsun aynı zamanda sıkı bir vucut olacak mis gibi:KK68:

angelic in ekmekle imtihani :KK70:

Sirkeli su midene zarar verebilir ama hakiki elma sirkesi kilo vermek icin cok iyi diyorlar. :KK66:
ya bu elma sirkesi sivilcelere falanda iyi geliyormuş diyorlar çok faydalı sanırım ama sirkeyle işim yok sevmiyorum kokusunu:KK70::KK70:

Ben de balık yapacağım bugün. Ama ben ekmek konusunda zorlanmadım. Hatta acıkmıyorum. Bence sebebi adetimin yeni bitmiş olması. Adete bir hafta kala hala tatlı krizi ve açlık olmaz ise işte o zaman kendimden emin olabilirim :KK17:

Ben de balık yapacağım bugün. Ama ben ekmek konusunda zorlanmadım. Hatta acıkmıyorum. Bence sebebi adetimin yeni bitmiş olması. Adete bir hafta kala hala tatlı krizi ve açlık olmaz ise işte o zaman kendimden emin olabilirim :KK17:
ay ne güzel yazmışsın ben tam o dönemdeyim ya sürekli açım kendimle kavga ediyorum sürekli kafayı yiycem:KK70::KK70: çok açım çok kendimi survivorda gibi hissediyorum bu aralar kimse yemek vermiyor sanki:KK70:

ya bu elma sirkesi sivilcelere falanda iyi geliyormuş diyorlar çok faydalı sanırım ama sirkeyle işim yok sevmiyorum kokusunu:KK70::KK70:

Elma sirkesini hic denemedim . Korka korka su garnicia yi aldim bakalim. :mad:Detox tarifi verecegim haftaya mecbur iceceksin. :KK70:

kıskandın demi lucky:KK70::KK70: niye atıyormusuz ki çalış seninde olsun:KK70: berattiyi görme hırsı sana yeter zaten:KK70:

N'ayirrrr kimse benden iyi olamaz. :KK70:

pastel burcun ne canim?

ay ne güzel yazmışsın ben tam o dönemdeyim ya sürekli açım kendimle kavga ediyorum sürekli kafayı yiycem:KK70::KK70: çok açım çok kendimi survivorda gibi hissediyorum bu aralar kimse yemek vermiyor sanki:KK70:

Adet dönemi çok zor bir imtihan. Ben önceki hafta yediğim çikolatanın sayısını bilmiyorum.:oops:

Back
X