Bu Duellolar Konuşulur :)

vaay hemşerim :KK54: noolcakbu bozkır ankara nın hali. Bi denizi olsaydı keşke. Çok sıkılım artık ankaradan:63:

hadi bakalım hepimze kolay gele, ben umutluyum herkes bu yarışmadan mutlu sonuçlar alacak:KK51:sonra bi yarışma daha yaparsak 69u görürüm belkii:KK45:
valla ya havasıda çok boğucu kışında çok kirli havası ama idare ediyoruz :KK12::KK12:
yarın düello mu var çok heyecanlı dur ben fotoğraf makinemide ayrlıyım telden atamazsam ondan çekip atarım her türlü çare bulunur:KK70::KK70:

Huhuu nerdesiniz kızlaarr.. Epi topu 4 kişiyiz topic i çok boş bırakmayın yahuu:KK19:

Yarın büyük gün çarşamba en büyük gün:KK55: çok heyecanlıyım, bakalım kaç gr gitmiş:KK53::KK28:

Benden size gelsin:KK70::KK70:
44444.webp

vaay hemşerim :KK54: noolcakbu bozkır ankara nın hali. Bi denizi olsaydı keşke. Çok sıkılım artık ankaradan:63:

hadi bakalım hepimze kolay gele, ben umutluyum herkes bu yarışmadan mutlu sonuçlar alacak:KK51:sonra bi yarışma daha yaparsak 69u görürüm belkii:KK45:

Baska bi duello yok. 1 Nisan dan sonra malum sebeplerden yokum bir sure. O yuzden bu sureci iyi degerlendirin.:21:

Bence sen bu azminle bu 3 haftada 69 u gorebilirsin. :cool:

Huhuu nerdesiniz kızlaarr.. Epi topu 4 kişiyiz topic i çok boş bırakmayın yahuu:KK19:

Yarın büyük gün çarşamba en büyük gün:KK55: çok heyecanlıyım, bakalım kaç gr gitmiş:KK53::KK28:

Yarin icin bende heyecanliyim .Saat siniri yok uykunuzu iyi alin. Malum pazar gunu. :confused:

:KK70::KK70:

Bende bu düelloda bulunmak isterim:KK57:

Son katilim carsamba idi. Yeni katilim yok uzgunum. :KK12:

evet bencede ya ben yine hızlandım şükür :nazar::nazar::nazar: böyle devam etse başka bişey istemem bakalım sen açığı kapatırsın fırast bulunca inanıyorum çokta zorlama ama:KK60::KK60:

Bir sen bir ben bi sen bi ben. 59 u beraber gorecegiz. :KK19:

angelic2 gelmezse bugunun duello yildizi turkuaz olacak. :cool:

Toplam, 6 yildiz var ona gore. :KK53:

Avatarina koy parlasin. turkuaz sende.:KK71:

:KK70: ya yıldızı son anda kaçırıdm turkuaz bize bırakmayacak anlaşılan:KK70: haftaya bakalım görüşürüz lucky kendine iyi bak:KK66:

lucky çarşamba düelloda istedieğim kiloya gelirsem avatara koycam tartı resmimi nazar değmesin:KK70:bakalım 62.2 yi görebilecekmiyim çarşambaya çok istiyorum da:KK66:

Birhissediyorum bi sen bi ben. 59 u beraber gorecegiz. :KK19:

:KK70: ya yıldızı son anda kaçırıdm turkuaz bize bırakmayacak anlaşılan:KK70: haftaya bakalım görüşürüz lucky kendine iyi bak:KK66:

çok teşekkürler kızlar, kendimi inanın çok mutlu hissediyorumm.. Yıldızı bası koycam ki bilemedim.. Alırsam tabii..
Angelicc nerdesiiinnn

Back
X