- 2 Eylül 2014
- 642
- 342
- 123
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.241
yaaa canım benim boyum 1,60 55 e düşsem bende bırakcamda şeyyyyBiz de 58 e dusunce birakiyoruz buralari.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa canım benim boyum 1,60 55 e düşsem bende bırakcamda şeyyyyBiz de 58 e dusunce birakiyoruz buralari.![]()
bu arad zaten 2 kilon kalmış neyin kafasındasın sen ihihiBiz de 58 e dusunce birakiyoruz buralari.![]()
2 - 3 kilo aldim ama pazara gorucez. Senin 3 kilon kalmis. Asil sen neyin kafasındasın. :)bu arad zaten 2 kilon kalmış neyin kafasındasın sen ihihi![]()
ahahah kazdığım kuyuya düştüm2 - 3 kilo aldim ama pazara gorucez. Senin 3 kilon kalmis. Asil sen neyin kafasındasın. :)
ahahah kazdığım kuyuya düştüm
Pazar başlıcaksak varım kız :)Son bes kilo icin duelloya var misiniz?
Tarti gunleri Carsamba ve Pazardir. Tarti resmi sarttir ama menu paylasma zorunlulugu yok.![]()
Pazar başlıcaksak varım kız :)
Hayır açtım ama ben zaten hep açım :)Tok karnına mı bu kg?
Canım benim zayıflicam diye çok aşırı aç kalma. Çok iddialı değilim zaten rahat geçersin beni.Hayır açtım ama ben zaten hep açım :)
Beni geçmeye izin vermiycem. Yüzdeler konuşuyor haberin Olsun. :)Canım benim zayıflicam diye çok aşırı aç kalma. Çok iddialı değilim zaten rahat geçersin beni.
Şaka şaka iddialıyım.
Ama sağlığımdan olmayacak kadar.![]()
Nasıl yüzdeler kız?Beni geçmeye izin vermiycem. Yüzdeler konuşuyor haberin Olsun. :)
Sizin yarariniza aslında. Aç tartılan bendim.:)Yaa çok kötüsünüz ama sabahtan beri neler neler yedim:) Neyse yine de paylaşıyorum pazar günü aç karnına tartılırım artık :)
![]()
Ilk sayfaya bak canım.Nasıl yüzdeler kız?
Bir haftada yüzde kaç veririz falan mı?