- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.781
aynen ya kırılma noktasını kırmak lazımBende ya valla aylardır 62 lerdeyim hiç aşağı inemedim ya valla insan deli oluyorbir arada hep 68 deydim belli noktalar var orayı alınca kolay oluyorkırılma noktası
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen ya kırılma noktasını kırmak lazımBende ya valla aylardır 62 lerdeyim hiç aşağı inemedim ya valla insan deli oluyorbir arada hep 68 deydim belli noktalar var orayı alınca kolay oluyorkırılma noktası
![]()
Olur olur birgün basaricamaynen ya kırılma noktasını kırmak lazım![]()
İyi geceler tatlımOlur olur birgün basaricamben çıkıyorum canım iyi geceler
![]()
Sabah sabah nerden aklına geldi acabaKızlar ya aklıma ne geldi, bu sporcuların kullandığı supplementler oluyor ya onlardan bizde kullansak belki daha hızlı kilo veririz, mesela atıyorum kas yapan desteklerden alsak yağ yakabiliriz gibime geliyor, deneyen oldu mu hiç?, bi araştırcma bu konuyu:)
Kız birinci sensin sanırım:) ben paylaşım yapmicam sonuç kötü
Bende sevmem yapay şeyleri alsında ama az miktarda kullanmayı denicem bi spor forumlarından bakıp, hergün et olmuyor evde proteinleri böyle alayım diyorumSabah sabah nerden aklına geldi acabaaraştır bakalım ben pek sevmiyorum öyle şeyleri ama
![]()
Kimse de gelip bildirim yapmadı zatenBende sevmem yapay şeyleri alsında ama az miktarda kullanmayı denicem bi spor forumlarından bakıp, hergün et olmuyor evde proteinleri böyle alayım diyorum![]()
Valla ya nerde bu milletKimse de gelip bildirim yapmadı zatendüellosu bitirelim bari sende 29 una j
Kadar yoksun gelince haber ver![]()