- 21 Mart 2018
- 1.880
- 6.738
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen düşünüyorum hep mi böyleydi insanlar, yani eskiden de bu olaylar aynen böyle oluyordu ama iletişim araçları çok değildi ondan mı duyulmuyordu olanlar yoksa eskiden herşey normaldi git gide insanlar mı kudurdu???? Bunu hep sorguluyorum. Hatta acaba diyorum yediklerimizde birşey mi var da böyle inanılmaz davranışlar göstermemize neden oluyor???Simdi haberlere bakarken gozume bi haber carpti. Sanliurfada baba 3 kizina tacizde bulunmus ve ortaya cikti suan cezaevinde. Bu ulkenin hali nereye gidiyor ben anlamiyorum. Nasil boyle bir dunyada evlatlarimizi korucaz. Hergun haberlerde kucuk cocuklara tecavuz,cocuk oldurme, kadin cinayetleri, kedi kopege tecavuz , 50tl icin arkadasini oldurenler vs vs vs .. Arkadaslar bu nereye kadar devam edicek boyle Allah askina. Ben haber dinlerken kanim donuyor artik. Adam karisinin kafasini kesiyor ve govdesi bulunuyor kafayi nereye attigini hatirlamiyor.. Bu nasil bi istir. Hergun taciz tecavuz olaylari insanin psikolojisi bozuluyor artik. Biz kime nasil guvencez.
Bende inanki boyle seyleri surekli dusunuyorum. Evet onceden de boyle bisey vardi bence ama bu kadar degildi bende kucukken hatirliyorum taciz edildigimi ama kucucuk aklimla kimseye bisey diyememistim. Hatta o an ne yapmaya calistigini bile anlamamistim halada soylemedim yillarca sakladim. Ama bence yediklerimizde de sikinti olabilir.Bazen düşünüyorum hep mi böyleydi insanlar, yani eskiden de bu olaylar aynen böyle oluyordu ama iletişim araçları çok değildi ondan mı duyulmuyordu olanlar yoksa eskiden herşey normaldi git gide insanlar mı kudurdu???? Bunu hep sorguluyorum. Hatta acaba diyorum yediklerimizde birşey mi var da böyle inanılmaz davranışlar göstermemize neden oluyor???
Aynen oyle canim ya ben her izledigimde moralim bozuluyor. En cok etkilendigim kediye kopege cocuklara tecavuz oldurme olayi. Daha cocugum dogmadan korkmaya basladim. Allah korusunben de çok üzülüyorum bu duruma
psikolojim bozuluyor eşim takip ediyor haberleri ben kulak misafiri oluyorum ama hepimiz bunları duydukca daha da gerılıyoruz
bence bu kadar da sansürsüz yayınlanmamalıı
adam karıısnı sokakta tekme tokat dövüyor ve kanal bunu komlpe sansürsüz yayınlıyor
ben rahatsız oluyorum cok fazla
psikolojısı düzgun ınsanı da bozup bu insanlar haline gelmesinde katkı sağlanılıyor bence, uzun vade düşünürsek.
Yaşadığınız taciz olayına çok üzüldüm ben de ilkokula giderken bir gün okul dönüşü apartmanımızın kapısında bir adam bekliyordu ben apartmana girdim bu da arkamdan girdi yavaş hareket ediyor ama geride kalmaya çalışıyor ben hızlıca merdivenlerden tam bir iki basamak çıktım bu pislik beni arkamdan yakamdan tutup öyle bir çekti ki ben hemen anneme seslendim ama duyması imkansızda neyse ki Allah korudu pis herif hemen kaçtı bu kadarlık bir tacizin bile hala etkilerini yaşıyorum Allah belasını versin bu yaratıklarınBende inanki boyle seyleri surekli dusunuyorum. Evet onceden de boyle bisey vardi bence ama bu kadar degildi bende kucukken hatirliyorum taciz edildigimi ama kucucuk aklimla kimseye bisey diyememistim. Hatta o an ne yapmaya calistigini bile anlamamistim halada soylemedim yillarca sakladim. Ama bence yediklerimizde de sikinti olabilir.
Amin canim yine senin tanimadigin bir insan bana taciz eden resmen kendi koylumuz akraba kadar yakin ve kiracimizdi . Ve dugunlerde vs hala yuz yuze gelebiliyoruz. O belki de benim aklima gelmicegini dusunuyordur ama hep aklimdaYaşadığınız taciz olayına çok üzüldüm ben de ilkokula giderken bir gün okul dönüşü apartmanımızın kapısında bir adam bekliyordu ben apartmana girdim bu da arkamdan girdi yavaş hareket ediyor ama geride kalmaya çalışıyor ben hızlıca merdivenlerden tam bir iki basamak çıktım bu pislik beni arkamdan yakamdan tutup öyle bir çekti ki ben hemen anneme seslendim ama duyması imkansızda neyse ki Allah korudu pis herif hemen kaçtı bu kadarlık bir tacizin bile hala etkilerini yaşıyorum Allah belasını versin bu yaratıkların
İnşallah yaşattığını yaşamadan ölmesin bu yaratıklar... Siz de unutmaya çalışın Allah’a havale etmek en iyisiAmin canim yine senin tanimadigin bir insan bana taciz eden resmen kendi koylumuz akraba kadar yakin ve kiracimizdi . Ve dugunlerde vs hala yuz yuze gelebiliyoruz. O belki de benim aklima gelmicegini dusunuyordur ama hep aklimda