Bu Durum Beni Çok Üzüyor:(

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
merhaba hanımlar
siteyi bir yıla yakın takip ediyordum ama bugün üye oldum
canımı sıkan bi konu var fikirlerinizini almak,haklımıyım haksızmıyım bir de sizden duymak istiyorum
benim 1,5 yıllık bir ilişkim var
üniversite son sınıf öğrencisiyim,sevgilim de benim okuduğum okulda asistan.
aramızda hiçbir sorun yok iyi anlaşıyoruz çok seviyorum onu ama bi konuda beni çok üzüyor.kendisi okulda benimle yanyana gelmeye bile korkuyor.sebepp onun bi hoca benim öğrenci olmam..bazen yanlış anlaşılabileceğini söylüyo bende dikkat ediyorum ama çok üzülüyorum okulda sevgilisiyle vakit geçiren onların yanında olan arkadaşlarıma özeniyorum.ben elbette okulda ele ele olalım demyorum demem de ama çok çekingen davranıyor bu konuda.bazen dayanamayıp patlıyorum tartışıyoruz sonrada üzülüyorum.okulda ilişkimizi çoğu insan da biliyo aslında ama buna rağmen çekinmesi çok canımı sıkıyor.2-3 kere benim zorumla okulun kantinin de oturduk beraber o kadar.
bunu kafama çok takıyorum sizce haklımıyım?
dışarda görüştüğümüzde hiç sorun yok biri görür diye korkmuyor mesela okulda da korkmasın istiyorum.

İşi söz konusu. Senin öğrenciliğin biter ama o orada devam edecek. Hoş gör, boşver. Dışarıda soğuk değilmiş en azından.

Beraber vakit geçirebilirsiniz...
Sarmaşdolaş, elele, kolkola olmadığınız sürece ve sevgiliniz işinizi aksatmadığı sürece bir sorun olmaz...
Bu kadar kasması anlamsız...
Bunu anlamasını sağlayın..

kesinlikle ben de bunu söylüyorum zaten.onun vakti oluyo okuldayken benimde tabi ki boşluğumuz olduğunda beraber geçirmiyoruz
napabilirim anlaması için bilmiyorum
ben söylemeden o düşünsün istiyorum ama düşünmüyor

asistanla öğrencinin sevgili olması hoş karşılanmaz .o yüzden önlem alıyor erkek arkadaşın .bizim okuldada vardı öğrenci-hoca ilişki yaşayanlar hep saklarlardı zaten .bence büyütüyorsun .

asistanla öğrencinin sevgili olması hoş karşılanmaz .o yüzden önlem alıyor erkek arkadaşın .bizim okuldada vardı öğrenci-hoca ilişki yaşayanlar hep saklarlardı zaten .bence büyütüyorsun .

bilmiyorum çok üzülüyorum sonuçta ciddi bi ilişkimiz var .çocuk da değiliz ki
belkide dediğiniz gibi ben büyütüyorum

Bence de buyutuyorsun. Insanlar bilse bile o hoca, sen ogrencisin. Basinin derde girmesinden cekiniyor ve hakli. Cok takma bu duruma, bence de onun davrandigi gibi davranmaya devam etmelisiniz, uygun olani bu.

Derslerine giriyorsa yakın olmanız hiç etik değil arkadaşların hakkınla aldığın sınava bile torpil damgası vurup şikayet ederse daha çok üzülürsün.

ama başı niye derde girsin ki

Sekerim, ben de bir asistanim, su anda yurtdisinda bir okuldayim. Bundan once de Turkiyede bir okulda asistandim ve sunu soyleyeyim basi gercekten derde girebilir, girmese bile basi ciddi anlamda agriyabilir. Docent, profesor vs. gibi kadrolu hocalar icin lisans ogrencileriyle iliskiye girmek zaten yasak, asistanlar icin de bildigim kadariyla yasak. Yasak olmasa bile, hos bir olay degil. Diger asistanlarin ve hocalarin tepkisini cekmek istememesi normal, bence de universite kampusunde uluorta gorunmeyin. Diger ogrencilerin gormesini istemiyor olabilir de, diger ogrenciler "suna bak, bizim hoca baska bir ogrenciyle birlikte" diyebilirler ve onun hakkinda kotu seyler dusunebilirler, inan bana gozlemlerime gore bu olan bir sey, eski okulumda da olmus bir vaka. Bu gordugum olayda da diger asistanlar da bu cocugun arkasindan abuk subuk konusuyorlardi, zira kizla dersine girerken tanismisti.

Bence sevgilini bu konuda hiccc sikma, birak o nasil rahat olacaksa oyle davransin. Bu konudan rahatsiz olmasini ben anlayabiliyorum, bu konuda ustune gitme ve tartisma derim.

biraz olsun rahatladım bunları okuyunca tşk ederim
tartıştığımızda öğrencilerden mi çekiniyorsun demiştim ona kızmıştım o da hayır onlardan çekinmiyorum hocaların kulağına gitmesinden korkuyorum demişti.
ama gerçekten çoğu kişi biliyor zaten öğrencilerden
herzaman demiyorum en azından bazen yanımda olsa keske bu kadar kasmasa keske,sevgilinizle yabancı gibi olmak çok üzücü bi durum..

Bence fazla sıkmamalısın nasılsa dışarıda iyi davranıyor zaten okul bir kaç saatlik bir şey

bilmiyorum çok üzülüyorum sonuçta ciddi bi ilişkimiz var .çocuk da değiliz ki
belkide dediğiniz gibi ben büyütüyorum

iyide senle sevgili olduğunu belli etse proflardan azar yer kesin .çünkü yanlış diyolar hocalar bu tarz durumlara

sevgilin haklı bence...
biraz daha alttan almaya çalış seni sevdiğine inanıyorsan...

eğer ciddi bir ilişkiniz varsa yani öyle düşünüyorsan üzülmen yersiz çünkü o da işinden olmak istemiyor ve iyi bir geleceğiniz olsun diye çabalıyor. hocalar duymasın diyormuş baksana. bu devirde herkes birbirinin ayağını kaydırıyor. o da önlemini bu şekilde alıyor. farklı düşünse seninle birlikte bile olmazdı. ama seni istiyorki sana okulda görünmenin kendisini tehlikeye atacağını bu şekilde sorun etmemen gerektiğini söylemiş. bence rahat davranmalısın

Çok kötü bir durum, erkek arkadaşının bu konudaki fikrini hiç samimi bulmadım ayrıca, kusura bakma. Baştan tavrını koymalıymışsın bence, ilişki nasıl başlarsa öyle gider çünkü. Sizin olmuş 1,5 sene, adamı alıştırmışsın ses etmeyerek o şekilde.

Son düzenleme:
“Çalışanların (öğretim üyeleri, okutmanlar, asistanlar, idari personel), üzerlerinde akademik veya kariyer belirleyici otoriteye sahip oldukları öğrencilerle romantik ve/veya cinsel ilişkiye girmeleri yasaktır. Bu yasak, idari çalışanlar arası benzer ilişkilerde de geçerlidir. Öğretim üyeleri, romantik ve/veya cinsel bir ilişki içinde oldukları öğrenciye, tez danışmanlığı yapamazlar veya onun tez jürisinde yer alamazlar.” Canım bak bu Ankara Üniversitesinde senato kararıdır. Ağustos 2011'de kabul edildi yanlış hatırlamıyorsam. Erkek arkadaşın bu durumda çok haklı sakın baskı yapma ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…