Bu Durum Beni Çok Üzüyor:(

sevgilin sonuna kadar haklı türkiyede değil dünyanın her yerinde garip karşılanır bu.
Sen bunu daha önceden bilmiyormuydun? sonuçta sınıf arkadaşın olsa haklısın diyeceğimde değil yani :)

Bir hocanin ya da asistanin karsi cinsten herhangi bir ogrenciyle samimi bir sekilde gorulmesi okul ortaminda etik geliyor mu sana?
Evet sen herhangi bir kisi olmayabilirsin size gore, siz sevgilisiniz, yakinsiniz. Ama o okuldaki hocalar hic de boyle dusunmez, ayiplar. Zaten etik bir davranis da degil. Disarida yakinlasin istediginiz kadar, ama okulda olmaz. Arkadasin dogru olani yapiyor. Sen de biraz empati kurmayi deneyebilirsin.

üniversite de olsa hoş karşılanmaz öğrenci öğretmen ilişkisi ne hocaları hoş görür ne de öğrencileri herkes normalmiş gibi davranır ama arkasından çok iş döner bence sevgilin en mantıklısını yapıyor orası iş ortamı ben bile eşimle ki o zaman nişanlıydık eşime iş ortamında çok samimi olmuyordum gerek yok dışarda nasıl olsa beraberiz kasma bence
ama başı niye derde girsin ki

hocalar i,çin eksi puan olabilr bence sevgilin doğru davranıyor
bizim üniversitede de çıkanlar vardı ve gizlediler ta ki kız okulu bitirene kadar sonra evlendiler o yüzden rahat ol

şimdi kötü oldum bu yorumu okuyunca(
ben zaten şimdiye kadar hiç bu konuda baskı yapmadım ona hep anlayış gösterdim
işte son bi kaç aydır batıyo artık bu durum bana

tşkler verdiğin bilgi için cnm
yani zaten sevgili gibi dolaşalım demiyorum ki,mesela onun işinin olmadığı zamanlar oluyo benim boşluğum oluyo beraber oturalım istiyorum ama teklif dahi etmiyo bu tarz şeyler çok üzüyor beni işte.

sevgilin sonuna kadar haklı türkiyede değil dünyanın her yerinde garip karşılanır bu.
Sen bunu daha önceden bilmiyormuydun? sonuçta sınıf arkadaşın olsa haklısın diyeceğimde değil yani :)

yani bilmiyorum ki bi yandan düşününce garip bi durum ama bi yandan da diyorum ikimizde yetişkin insanlarız niye bu kadar sorun oluyo
bir de bende çok dikkat ediyorum hocalar filan görmesin diye yanyana geldiğimizde,ama hocaların girmediği bi kantin ortamı var mesela.öğrencilerden çekinmiyorum diyor bana ama çekiniyo işte buna çok sinir oluyorum hocalar neyse de öğrencileri ne ilgilendirir,onlar konuşcak diye ben mi mutsuz olayım değil mi ama
bencillikte etmek istemiyorum ama kötü bi durum..

Hocalar kantin ortamına girmese bile kantinde dönen dedikodulardan haberdar olabilirler. Akademik ve iş ortamlarında fazladan tedbirli olmak bence her zaman iyidir. Özeldeki pek çok kurumsal işyerinin bile böyle kuralları var. Sevgilin iyi yapıyor bence.

Üniversite bu sonuçta ilkokul yada lisedeki gibi bir öğrenci hoca ilişkisi beklenemezki. Son derece normal yani ilişkiniz.Bence saklaması ciddi düşünmediği yada seninle bir gelecek kurma konusunda kafasında soru isaretleri olduğu anlamına geliyor.

yiyice ne düşüneceğimi şaşırdım artık((
bilmiyorum çok ilgili biri ilgisiz değil,yani beni sevmese benimle gelecek düşünmese beni ailesiyle tanıştırmazdı ve evlenme teklif edip yüzük almazdı değil mi
üfff çok kafama takıyordum zaten şimdi daha çok takar oldum

demişsiniz ama bakın yukarıda hakkim hanım senato kararını aktarmış buraya,

Yani dışarıdan baktığımızda normal gelebilir bize ama bu konuda alınmış kararlar var, bu nedenle ciddi düşünmüyor ya da kafasında soru işaretleri var demek benim fikrimce doğru olmayacaktır.

Şu an bulabildiğim kadarıyla Sabancı Üniversitesi Birleşmiş Milletler Kadınların ve Kız Çocuklarının İnsan Haklarının Korunması ve Geliştirilmesi Ortak Programı ile bu kararı uygulamaya başlamış, Ankara Üniversitesi de bu kararı uygulamaya başlamış. Eğer yanlış görmediysem Hacettepe Üniversitesi'nde de alınmış bu karar.

Ayrıca kendiniz de demişsiniz "yani beni sevmese benimle gelecek düşünmese beni ailesiyle tanıştırmazdı ve evlenme teklif edip yüzük almazdı değil mi" diye, bence erkek arkadaşınız tedbirli davranıyor sadece bu. Hem zaten son sınıfa gelmişsiniz birazcık daha dayanın, sonunda İnşallah mutlu olursunuz.:)

Son düzenleme:
empati kurun normal bir iş yerinde sevgilinizle beraber çalıştığınızı düşünün...boş zamanlarınız da olsa el ele kol kola olabilirmisiniz işyerinizde???

herkes bilse de yine de can ciğer kuzu sarması olamazsınız değil mi?? şimdiki durumunuzu da değerlendirelim..

orası bir okul ve üstelik onun iş yeri daha da önemlisi siz bir öğrencisiniz o ise bir eğitimci

ve davranışlarında sonuna kadar haklı biraz sabret okulunun bitmesini bekle

onun için zaten eziyet verici bir durum bu, daha da eziyet etme keyfini çıkar

iş hayatına atıldığında sevgiline daha çok hak vereceksin mutluluklar

hayır hayır ben zaten öyle birşey istemedim istememde işte sarmaş dolaş olalım elele olalaım demedim deme de yani kesinlikle
sadece şunu istiyorum ben nasıl arkadaşlarımla zamanım olduğunda okulun kantininde oturuyorsam sevgilimlede oturayım istiyorum bazen yanımda olsun bu şekilde istiyorum
okul içerisinde de şurdan şuraya giderken yanımda yürürken çekinmesin istiyorum.bu yani

oda öyle diyor çalışmaya başlayınca beni anlayacaksın diyor..
teşekkür ederim

anlıyorum
ben ankaralıyım,sevgilimde öyle üniversiteyi farklı bir şehirde okuyorum üniyi kazanınca ailemde buraya taşında sevgilimin ailesi de burada..
bu senato kararını ankaradaki üniversiteler uyguluyor anladığım kadarıyla.

inş tşkler güzel dilekleriniz için:)

Başka üniversiteler de dahil olabilir, kısa bir arama sonucu bulabildiklerim bunlar:)

Okulun biter, evlenirseniz eğer, eşini görmeye gitiğinde istediğin kadar dolaş o zaman koridorlarda Ama şimdi sevgilin haklı, ve davranması gerektiği gibi davranıyor bence.

Bence sevgiliniz haklı gerçi derslerime girmiyor demişsiniz ama yine de hoş karşılanmaz ve pek etik değil. Çekiniyordur doğal olarak.

iş başka aşk başka canım bunun için üzülmene gerek yok neticede onun orda bir prestiji var bunun sarsılmasını istemez sende istemezsin eminim önemli olan sivildeki davranışıdır üzme kendini :))))))

şimdi kötü oldum bu yorumu okuyunca(
ben zaten şimdiye kadar hiç bu konuda baskı yapmadım ona hep anlayış gösterdim
işte son bi kaç aydır batıyo artık bu durum bana

Ben senin kötü olman için söylememiştim ama biri de yok senato kararı falan kaynak göstermiş. Hangi kurala doğru düzgün biat ediliyor allahaşkına? Pratikte zerre kaale alınmıyor bu gibi kurallar. Kendi okul ve fakültemden biliyorum ne manzaralar. Erkek arkadaşının bir art niyeti yoksa da aşırı takıntılıymış, inanmıyorum ben ya kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Bir de bazı arkadaşlar yok el ele kol kola olabilir misiniz, yok can ciğer kuzu sarması olabilir misiniz ofisinizde, işyerinizde demiş. Bunun el ele göz göze olmakla ne alakası var? Kız da zaten benimle el ele göz göze otursun dememiş, birlikte görünmek bile istemiyor mümkün mertebe demiş. Asıl takılmanız gereken nokta burası bence. Ayrıca zaten international firmalarda aynı firmadan iki kişinin evlenmesi vs yasak arkadaşlar, dolayısıyla sevgililiklerini asla sergilemiyorlar. Fakat bu durum başka, ofisle vs kıyaslamayın bu durumu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…