Bu durum beni inanılmaz üzüyor. Neden sizce kızlar?

arkadaşınızın son ilişkisi kötü bittiyse yada istediği halde birileriyle tanışamıyorsa ilişkisi olmuyorsa böyle bir ruh haline bürünmüş olabilir. birisiyle tanışırsa bu tavrı yapmayacaktır emin olun. herkes evleniyor ben olduğum yerde sayıyıorum ruh hali onunki...

Bunun benzeri evlendiğimde yaşadım ve şuan görüşmüyoruz çünkü mutluluğumuz mutsuzluğa çevirmeye çalışan stres yaratan beni yoran insanları hayatımda tutmuyorum . Kimsenin kaprislerini çekmek zorunda değilsiniz. İnsanların size olan tavrılarını siz belirlersiniz taviz vermeyin

Böyle bir yakın arkadaşım vardı, iftira atarak sevgilimden ayırmaya çalışmıştı, şaka değil. Bunun çok yakın arkadaşlıkla alakası yok, ikiniz de yalnızken mutluymuş çünkü tek yalnız olan o değildi. Seni kıskanıyor çünkü sevgili yapmayı takıntı haline getiren o, senden önce onun sevgilisi olsaydı emin ol yüzüne bile bakmazdı sevgilisiyle ilgilenmekten. Ben arkadaşlığımı bitirdim çünkü zarar veriyordu. Böyle patolojik kıskançlık seviyesinde insanlardan her şeyi bekliyorum, uzak durmakta yarar var.

Back
X