Bu durum hamilelik ihtimali dahilinde mi?

Guneskiz

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2017
333
156
18
36
Arkadaslar merhaba vajinal ultrasonda dr rahimde kalınlaşma var gebelik belirtisi kan testi yapalım dedi kanda gebelik çıkmadı sonrasında tekrar Dr 'la görüşmedigim için size sormak istedim acaba yumurta döllenmis ama henuz yerlesme olmadigindan kanda cikmamis rahim kendisini hazırlamış olabilir mi? 1 senedir istediğim ve Her Ay bekledigim için her umutlu ihtimali dusunuyorum sizce olabilir mi yada bunu veya benzerini yaşayan var mi?

Sanmıyorum canım olsa çıkardı kanda. Rahim duvarının kalınlaşma sebebi adetinin yakın olduğunu gösterir yada gebelik durumunda. Muhtemelen adetin yakın.

Sanmıyorum canım olsa çıkardı kanda. Rahim duvarının kalınlaşma sebebi adetinin yakın olduğunu gösterir yada gebelik durumunda. Muhtemelen adetin yakın.
Onu da dusundum ama cok garip regl olmama ortalama 15 20 gun var hamile olsamda bu aslinda zor ancaj erken yumurtlamissam olabilirim e erken yumurtlasam her ay regl neden geciksin benim kafa baya karisik

Onu da dusundum ama cok garip regl olmama ortalama 15 20 gun var hamile olsamda bu aslinda zor ancaj erken yumurtlamissam olabilirim e erken yumurtlasam her ay regl neden geciksin benim kafa baya karisik
Adetin her zaman gecikir mi? Bende de aynı problem var da o yüzden sordum

Çocuk düşünmeye başladığımiz zamandan sonra her ay 10 gun gibi rötarlı yani periyotlarım 40 güne cikti gibi

Yani büyük ihtimal ile daha yeni yumurtlama dönemine girdin ve doktor kan testimi istedi? Bu nasil bir doktor? Hamile olsan dahi, hic bir kan testi yumurtlama zamaninda pozitiv çikmaz.

Bence doktor değistir. Ve her ay stress yaptiğindan dolayi gecikiyor adetin. Bebek fikirini bu kadar düşünme canim. Biraz rahat ol. Stress cidden cok etkiliyor.

Çocuk düşünmeye başladığımiz zamandan sonra her ay 10 gun gibi rötarlı yani periyotlarım 40 güne cikti gibi
Rahim kalınlaşır gebelikle beraber ancak döllenme olup bebek rahime yerleştikten sonra. Bu durumda tahlilde çıkması gerekirdi. Umudunuzu kırmak istemem ama altında farklı bi sebep var gebelik değil. Bende de olur kalınlaşma adetim hep gecikir çünkü. Adet olamam kistler filan çıkar. Sonra doktor ilaç verir öyle adet olurum. Bu süreç 3 ayda bir filan tekrarlanır. Bebek beklemek istemek bu sıkıntılar hepsi zor süreç allah yardımcınız olsun

Kesinlikle haklisin stress yenme telkinleri deniyorum ama daha çok aklıma getiriyo konuyu regl 3. Günü hormon testleri yapılacak inşallah yolundadır herşey sonra elimden gelen herşeyi yapmış olacağım için artik Allah'a bırakıcam o zaman belki daha bi rahatlarım farklı bir dr a gidicem kesinlikle çünkü istemedende olsa beni umutlandirmisti

Büyük ihtimal benim de gecikmelerden kaynaklı evet zor bir surec çok teşekkür ederim sizde düşünüyor musunuz yada var mi bebeğimiz

Büyük ihtimal benim de gecikmelerden kaynaklı evet zor bir surec çok teşekkür ederim sizde düşünüyor musunuz yada var mi bebeğimiz
Yok malesef işin daha da kötüsü bebekle ilgili bir çalışmamızda yok. Eşim erken olduğunu düşünüyor bu problemleri bile bile. Uyuyamıyorum geceleri düşünmekten. Olur mu olmaz mı diye kendimi yiyorum.

Hayirlisiyla evlat sahibi olursunuz inşaallah ama adet dönemi yakın oluncada rahim duvarı kalinlasiyor

Ben ne zaman yumurtlama döneminin hemen akabinde doktora gitsem rahminde kalınlaşma var diyorlar
3 kere başıma geldi

Adet sonrasında ya da adetin 3. Gününde çağırdıklarında her şey normale dönmüş oluyor

Günün geçerse testi tekrarla canım bende de benzer durum olmuştu. Hayırlısı olsun :)

Gebeliğin başlarında doktor bana da rahim duvarın kalınlanmış, muhtemelen hamilesin demişti. Kanda da çıkmıştı. Bildiğim kadarıyla rahim duvarı adet öncesi de kalınlaşıyor.

İstediğine bir an önce, hayırlısıyla kavuşman dileğiyle..

Yapma öyle canım karar verdiğinizde olacaktır Allahın izniyle şimdi ferah tut çok iyi anlıyorum seni ama henuz zaten tam karar vermemişsiniz o nedenle şimdiden böyle stres yapma

Cook teşekkür ederim inşallah birgün bende böyle güzel haber alırım Allah isteyen herkese nasip etsin Allah bağışlasın inşallah evladinizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…