Link paylaşmasını bilmiyorumDiper konudan devam et o zaman. Yada link paylaş
Eğitimcileri gözümüzde büyütmesek keşkeEski konuyu çok az hatırlıyor gibiyim.
Çocuklarınızla alakalı konuştuğunuz için dışlandığınızı,alay eder gibi davrandıklarını mı söylemiştiniz.?
Eğitimciler arasında böyle basit gruplaşmalar,dışlamalar oluyor mu yahu?
Eğer öyleyse asıl kendileri çocukça davranıyor. Çocuklara eğitim vermenin anlamı yok.
Sizin konunuzda da sadece çocukla alakalı olmayabilir başka nedenden dolayı sevmiyor olabilirler.
Takmayın sizde,cidden önemsemeyin
ben olsam direk sorarım neden rahatsız oluyorsunuz istediğimi konuşmakta özgürüm derdim bence sizde öyle yapın. birde isterseniz diğer konunuzun linkini
teşekkür ederim link için. Zorla dinletmiyoruz Tabiki. Mesela ilk tenefüs üç arkadaş otururken, masanın karşısında oturan bir erkek arkadaş diğer kişiler bizi göstererek ve gülerek " bunların üçününde bebeği var tamam mı bunlar böyle oturup böyle konuşuyolar" diye başladı konuşmaya. Halbuki o an bebek konuşmuyoruz.Eski konuyu bilmeyenler için paylaşıyorum. (konu sahibi link atmayı bilmiyormuş, yardımcı olmak istedim)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/mutlulugumu-cekemeyen-is-arkadaslarim.961611/
İstediğinizi konuşursunuz onları ilgilendirmez. Dinlemesinler o zaman zorla mı dinletiyorsunuz sanki??
Zaten konuşmama kararı aldık ve uyguluyoruz. Buna rağmen milletin eğlencesi olduk ya. Çok. üzülüyorum ve bu arkadaşlardan soğuyorumYa şimdi ben de şöyle söyleyeyim habire çocuk muhabbeti yapılmasından hoşlanmam siz kendi aranızda konuşuyorsanız neyse ama tüm topluluğu alıp habire çocuk muhabbeti açarsanız kötü siz kendi aranızda konuşuyorsunuz onlar salça oluyor eski konudan öyle hatırlıyorum ama arada başka konulardan da konuşun canım ya anne olunca hayat bitiyor mu hep çocuklar mı yani :)
Eğitimciler bir insan. Duyguları olan. Gözünüzde büyütmeyin Evet, ama emeklerini de yadsımayın lütfen.Eğitimcileri gözümüzde büyütmesek keşke
10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinliği'nde konuşma yapan tarih öğretmenini dinlemek yerine o kadının saçını yeni kestirmiş olmasını yakışıp yakışmadığını konuşan "eğitimcilerden" neler bekliyoruz ki mesela :) olaya canlı şahit oldum ve onlara laf soktum anlamazdan geldi "eğitimciler" :)
Atatürk'ün ülkeyi kurarken ki emeklerini görmezden gelelim ama eğitimcilerinkini görelimEğitimciler bir insan. Duyguları olan. Gözünüzde büyütmeyin Evet, ama emeklerini de yadsımayın lütfen.
Dalgacılar çok yapacak bir şey yok herkes eğlence arayışında piyango size vurmuş :)Zaten konuşmama kararı aldık ve uyguluyoruz. Buna rağmen milletin eğlencesi olduk ya. Çok. üzülüyorum ve bu arkadaşlardan soğuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?