Bu durum sizi rahatsız eder mi?

Oydar

Don't stop talking about palestine 🇵🇸
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
8.837
47.107
548
Kayınvalideniz kocanızı her seferinde "ay yavruum kurban olurum anneem can parçam bitanem kuzuuummm" diye sevse. Kocanızın Sosyal medyaya koyduğu fotonun altına "annemm bitanem seni çok seviyorum sen benim yaşama sebebimsin annesinin oğlu kurban olduğum" tarzı yorumlar yapsa bu size itici gelir mi yoksa annesidir istediği gibi sevebilir diye mi düşünürsüz?

Zorunlu düzeltme: hanımlar tabi ki eşime ya da annesine bu konuyla ilgili bir şey belli etmem bişey söylemem ben sadece başka insanların fikrini merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne münasebet

Ben olsam belli saatlerde gösterirdim.

Mesela mümkünse cam arkasından ki dokunamasın.
Kocamı kıskandığımı falan düşündünüz herhalde ama maalesef durum öyle değil. Bazen eşim bile annesine anne ben 3 yaşında değilim lütfen sakin sev diye şikayetlenir. Mesela oraya gittiğimizde eşimin yanına oturur ki otursun en doğal hakkı elini hiç bırakmadan şap şup sürekli öper ve sürekli oğlunu över ama artık abartır. Bakın öpsün sarılsın en doğal hakkı ama 30 yaşındaki adamı 3 yaşındaymış gibi sevmesi beni irrite ediyor ki eşim bile bunalıyor bu durumdan

Kocamı kıskandığımı falan düşündünüz herhalde ama maalesef durum öyle değil. Bazen eşim bile annesine anne ben 3 yaşında değilim lütfen sakin sev diye şikayetlenir. Mesela oraya gittiğimizde eşimin yanına oturur ki otursun en doğal hakkı elini hiç bırakmadan şap şup sürekli öper ve sürekli oğlunu över ama artık abartır. Bakın öpsün sarılsın en doğal hakkı ama 30 yaşındaki adamı 3 yaşındaymış gibi sevmesi beni irrite ediyor ki eşim bile bunalıyor bu durumdan

İnsan kadar kendi kendine dert bulan bir varlık yok gerçekten dünyada

Kocanız rahatsız oluyorsa kendisi halletsin, siz de kendi keyfinize bakın yani irrite olduğunuz şeye bakın yani şu satteki meşguliyetiniz bu

İnsan kadar kendi kendine dert bulan bir varlık yok gerçekten dünyada

Kocanız rahatsız oluyorsa kendisi halletsin, siz de kendi keyfinize bakın yani irrite olduğunuz şeye bakın yani şu satteki meşguliyetiniz bu
Bu konu size ilgi çekici gelmediyse ve yeteri kadar dert katagorisinde bulmadıysanız yorum yapmama hakkınızı kullanabilirsiniz. İyi günler

Herkesin sevgisini dile getirme şekli farkli.
Kimisi seni seviyorum der
kimisi demez hareketlerimden anla der
kimisi dokunmadan ısırmadan sevgimi gösteremem der..
Sonuç olarak sevgiden bahsediyorsak birakin insanlar dilediğince gönlünce sevsin birbirini
Sevmesinlerde taşa mi dönsünler 😉😉

yahu ne var benim annemde yakaladı mı şap şup öperdi ben 30dayken. keşke yaşasaydı da hala öyle öpseydi.

ergenken falan bundan sıkılınmasını anlıyorum ama belli bir yaştan sonra insan empati yapıp anlayabiliyor annelerin bu sevgi şeklini.

Kocanız tek cocuk mu yoksa tek erkek evlat mi ?

Kocanız tek cocuk mu yoksa tek erkek evlat mi ?
2 kardeşler. Eşimin ailesinde şey var erkek çocuk adeta prens padişah. Sürekli benim kocamı bana övüyor ama sürekli tamam ben sevdim beğendim de evlendim onunla zaten.

Bu aile ilişkilerine baglı bişey bazı aileler daha mesafeli bazıları daha mıcık mıcık.bende hoslanmam ama yapıları buysa kabullenmek lazım. Belki kvden hoşlanmıyosanız da yaptıkları batıyo olabilir. Bana öyle oluyo şahsen 🤭

Kayınvalideniz kocanızı her seferinde "ay yavruum kurban olurum anneem can parçam bitanem kuzuuummm" diye sevse. Kocanızın Sosyal medyaya koyduğu fotonun altına "annemm bitanem seni çok seviyorum sen benim yaşama sebebimsin annesinin oğlu kurban olduğum" tarzı yorumlar yapsa bu size itici gelir mi yoksa annesidir istediği gibi sevebilir diye mi düşünürsüz?

33 yaşıma geldim annem hala öyle sever beni. Evin en küçüğüyüm gözünde büyümüyorum kadının. Kayınvalidenize göre o hala koynunda büyüttüğü bebeği demek ki 😍 Ne güzel ben olsam sevinirdim. Bazı insanlar sevgisini hiç göstermiyor çünkü üzlüyorum.

Onemsemem hic, uzerinde durup dusunmem bile. Belli ki kadinin kisiligi bu abartiyi seviyor ya da biraz size de nispet yapiyor olabilir. Gercekten onemi yok. Asil onemlisi esinizin anneci olmamasi. Sizin araniz iyiyse gerisi bos.

Siz bakmayin burdakilere bencede cok itici hatta mide bulandirici he sever cocugunu sevsin tabiki ama bu sekilde gormemisin bir cocugu olmus hesabi da degil yani. Kiskanclik falan degil benim dedigim gayet yerinde esinizde rahatsizmis biraz inadina yapiyor gibi
Çok şükür beni anlayan biri. Elbette kıskanmıyorum ama yapmacıklık diye bir şey var. Ben ekli değilim mesela sosyal medyalarında eşim birlikte fotoğrafımızı koysa hiç görmezler ama ne zaman tek foto atsa kayınvalidem yıllardır oğlunu görmüyormuş da yeni kavuşmuşlar gibi yorum yapar "işte benim oğlum anasının bitanesi seni en çok ben severim oğluşum" tarzı falan yorumlar.

Back
X