Bu durum sizi rahatsız eder mi?

2 kardeşler. Eşimin ailesinde şey var erkek çocuk adeta prens padişah. Sürekli benim kocamı bana övüyor ama sürekli tamam ben sevdim beğendim de evlendim onunla zaten.
Sizin aileniz de esinize sizi övsün😏😊 erkekler daha kıymetli olur nedense bazi ailelerde ..

Çok şükür beni anlayan biri. Elbette kıskanmıyorum ama yapmacıklık diye bir şey var. Ben ekli değilim mesela sosyal medyalarında eşim birlikte fotoğrafımızı koysa hiç görmezler ama ne zaman tek foto atsa kayınvalidem yıllardır oğlunu görmüyormuş da yeni kavuşmuşlar gibi yorum yapar "işte benim oğlum anasının bitanesi seni en çok ben severim oğluşum" tarzı falan yorumlar.
Bir kadının çocuğunu sevmesi ne zamandan beri yapmacıklık oldu ya :)) alemsiniz.

Kayınvalideniz kocanızı her seferinde "ay yavruum kurban olurum anneem can parçam bitanem kuzuuummm" diye sevse. Kocanızın Sosyal medyaya koyduğu fotonun altına "annemm bitanem seni çok seviyorum sen benim yaşama sebebimsin annesinin oğlu kurban olduğum" tarzı yorumlar yapsa bu size itici gelir mi yoksa annesidir istediği gibi sevebilir diye mi düşünürsüz?
Hayır gelmez yavruma kurban olurum.

Benim kayınvalidem de öyle sever eşimi. Ben çok özenirim annem olmadıgından kayınvalidem keşke beni de öyle sevse diye...
Benim kayinvalidem hiiiiiiiiicccc sevmez oyle sevgisini hiiiiicc belli etmez hicbir evladina

Benim kayınvalidem de öyle sever eşimi. Ben çok özenirim annem olmadıgından kayınvalidem keşke beni de öyle sevse diye...

Çok üzüldüm sizin için keşke annem gibi kayınvalideniz olsaymış. Gelininide prensesim , kuzum diye sever. Benim kadın galiba sevgi pıtırcığı şimdi düşününce damatlarınıda öyle seviyor 😍

Ama sizide öpmesi gerekirdi :(.hele anneniz yoksa..bence annelik sadece doğurduğuna değil dogurmadigina da şevkat gösterebilmektir.

Kocamı kıskandığımı falan düşündünüz herhalde ama maalesef durum öyle değil. Bazen eşim bile annesine anne ben 3 yaşında değilim lütfen sakin sev diye şikayetlenir. Mesela oraya gittiğimizde eşimin yanına oturur ki otursun en doğal hakkı elini hiç bırakmadan şap şup sürekli öper ve sürekli oğlunu över ama artık abartır. Bakın öpsün sarılsın en doğal hakkı ama 30 yaşındaki adamı 3 yaşındaymış gibi sevmesi beni irrite ediyor ki eşim bile bunalıyor bu durumdan
ama bu eşinizle annesi arasında bir durum, bir annenin evladını nasıl sevdiği kaç yaşında olursa olsun onların bileceği bir durum, o evlat sizseniz ancak rahatsız olma hakkınız var. benim kv nin gözünde de çocukları hala bebek gibi, ama benim annem sarılmayı bile sevmiyor herkesin yapısı farklı,ben de çocuklarımı vıcık vıcık seviyorum

Çok üzüldüm sizin için keşke annem gibi kayınvalideniz olsaymış. Gelininide prensesim , kuzum diye sever. Benim kadın galiba sevgi pıtırcığı şimdi düşününce damatlarınıda öyle seviyor 😍
Benim kayınvalidem sadece oğluna sevgi pıtırcığı onun dışında benim halimi bile sormadığı olur. 😂

Bunalıyo muymuş annesinin sevgisinden?
Ne nankör bi evlat
Sende köstek olacağına "annen o hayatım onun da sevme şekli böyle kırma laf söyleme idare et" diyip geçemiyorsun da irrite oluyorsun kocana destek verip ay aynen hayatım sen 3 yaşında mısın sanki falan diyorsun
Allah büyüktür devran döner elbet

Abartıyorsunuz . Annem bizi de kedileri de öyle sever. Yani sevgisini gösterme şekli bu. Eşinize yada size sosyal hayatta kısıtlamaya, karışmaya, laf geçirmeye çalışmıyorsa sorun yok yani

Kayınvalideniz kocanızı her seferinde "ay yavruum kurban olurum anneem can parçam bitanem kuzuuummm" diye sevse. Kocanızın Sosyal medyaya koyduğu fotonun altına "annemm bitanem seni çok seviyorum sen benim yaşama sebebimsin annesinin oğlu kurban olduğum" tarzı yorumlar yapsa bu size itici gelir mi yoksa annesidir istediği gibi sevebilir diye mi düşünürsüz?

Yooo, neden itici gelsin ki.

Esiniz buyuse bile onun gozunde hala kucucuk cocugu.

Benim kayınvalidem sadece oğluna sevgi pıtırcığı onun dışında benim halimi bile sormadığı olur. 😂

Allah onları bildiği gibi yapsın 🤣 Sevgiyi bölüştürse ne var. Aman bazı kaynanalar kuma oluyorlar sizinkide o çeşitmiş zaar. Yok sayın en güzeli.

İyi bari bir anne çocuğunu nasıl sevecek diye gelinlerden onay alalım.
Oğlum rahatsız olmuyorsa geline düşeni herkes bilir.
Ben de öyle seviyorum oğlumu.
İki gün sonra gelin hanım rahatsız olacaksa bu onun bileceği iş.
Haa oğlum istemezse demem.

Bu arada ben kızımı da böyle severim.

Kocamı kıskandığımı falan düşündünüz herhalde ama maalesef durum öyle değil. Bazen eşim bile annesine anne ben 3 yaşında değilim lütfen sakin sev diye şikayetlenir. Mesela oraya gittiğimizde eşimin yanına oturur ki otursun en doğal hakkı elini hiç bırakmadan şap şup sürekli öper ve sürekli oğlunu över ama artık abartır. Bakın öpsün sarılsın en doğal hakkı ama 30 yaşındaki adamı 3 yaşındaymış gibi sevmesi beni irrite ediyor ki eşim bile bunalıyor bu durumdan
benim 2 yaşına girmek üzere olan oğlumu bile öyle çok öpemem sıkılır.kayınvalidenizin sosyal medyada yazması da gerçekten iğreti edecek bir şey.oğlu evli biraz sakin olması gerekir

Back
X