Bu durum sizi rahatsız eder mi?

Kayınvalideniz kocanızı her seferinde "ay yavruum kurban olurum anneem can parçam bitanem kuzuuummm" diye sevse. Kocanızın Sosyal medyaya koyduğu fotonun altına "annemm bitanem seni çok seviyorum sen benim yaşama sebebimsin annesinin oğlu kurban olduğum" tarzı yorumlar yapsa bu size itici gelir mi yoksa annesidir istediği gibi sevebilir diye mi düşünürsüz?

Zorunlu düzeltme: hanımlar tabi ki eşime ya da annesine bu konuyla ilgili bir şey belli etmem bişey söylemem ben sadece başka insanların fikrini merak ettim.
Anne istediği gibi sevebilir,kötü niyetli olmayın ne var yani bunda.

bende bunu anlamıyorum yahu. hepimizin farklı farklı kişiliği var. sen benim yaşadıklarımı yaşasan acaba o insanların eşine canım hayatım demesine katlanabilir misin? ben katlanamıyorum. benim yanımda üstüne basa basa bebeğiiiim demeleri beni rahatsız ediyor! sizi ilgilendiren durum nedir?

banada genel anlamda koca koca kadinlarin birbirlerine askim bebegim vs demeleri hic hosuma gitmiyor :KK70:
ve esimin annesi veya ablasi olsun diyelim esime askim demesinden hoslanmazdim..
ama bende genel bir sorun bu yani cunku banada söylense hosuma gitmez.
kalkmis x yenge veya x teyze bana askimm bebegim zirt pirt demesinden irite olurum herzaman.
cok basit, civik ve samimiyetsiz geliyor bana niyeyse :)

yani sizi anliyorum..

börtü böcek sapsik vs diye isim takarak icindeki sevgiyi nasil daha baska göstereyim diye sasiranlar sevimli gelir.

ama askim, bebegim gibi klasik cümleler bos yani :D

Kayınvalideniz kocanızı her seferinde "ay yavruum kurban olurum anneem can parçam bitanem kuzuuummm" diye sevse. Kocanızın Sosyal medyaya koyduğu fotonun altına "annemm bitanem seni çok seviyorum sen benim yaşama sebebimsin annesinin oğlu kurban olduğum" tarzı yorumlar yapsa bu size itici gelir mi yoksa annesidir istediği gibi sevebilir diye mi düşünürsüz?

Zorunlu düzeltme: hanımlar tabi ki eşime ya da annesine bu konuyla ilgili bir şey belli etmem bişey söylemem ben sadece başka insanların fikrini merak ettim.
Valla canım her seferinde her fotoğrafın altına yapıyorsa bu yorumları ahanda ben anasıyım, ben anneyim ben doğurdum, oğlan benim demeye çalışıyor gibi. Herkesin sevme şekli farklıdır diye bir şey yok. Bu şekilde mi seviyor oğlunu. Nispet yaptığı çok net.

Ayy ne diyimmm darısı başıma inşallah 😍😍😍babalari atcaz yataktan yuppiii😂hain planlarla yatağa girmeye çalışırlarsa bilemem artık 😉😉
oyy kıyamam Allah gönlüne göre versin kuzum 💋 ne yalan söyleyeyim çok hoşuma gidiyor baba sen git annemle yaticaz demeleri 😂😂😂😂 bazen eşim der bunlar ne zaman büyücek ya diye 😂😂😂(biri 15, diğeri 13 yaşında)
Sarıp sarmalamaz mıyım 🤩 ben genel olarak sevdgim insanlara dokunmayı, temas hâlinde olmayi severim. Annem,babam, abimler, çocuklarım, yeğenlerim ve ziyadesiyle eşim nasipleniyor bu durumdan 😅
ohhh sen sevdikçe yüreğin genişlesin kuzum daha çok sevelim inşallah 💕💋

banada genel anlamda koca koca kadinlarin birbirlerine askim bebegim vs demeleri hic hosuma gitmiyor :KK70:
ve esimin annesi veya ablasi olsun diyelim esime askim demesinden hoslanmazdim..
ama bende genel bir sorun bu yani cunku banada söylense hosuma gitmez.
kalkmis x yenge veya x teyze bana askimm bebegim zirt pirt demesinden irite olurum herzaman.
cok basit, civik ve samimiyetsiz geliyor bana niyeyse :)

yani sizi anliyorum..

bende normalde sevmem zaten öyle cıvık ilişkileri. buradaki üyelerimiz "ben böyle düşünüyorsam sende düşüneceksin" mantığında yahu sevmiyorum demesinler yani seni ne ilgilendirir?

ki ben eşimin ailesinden çektiğimi kimseden çekmedim. kv kına günümüzde oğlum evleniyor diye ağladı eve gidip kıyafetlerine sarılıp ağlamış oysa ki bekarken eşim eve uğramazdı bile ne bu yapmacılık? sahtelik?
görümcelerim gözlerimin içine baka baka eşime bebeğiiiim der yani delirmemek elde değil.

zaten anlaşılmayan nokta şu karşıda ki insanları sevsen bebeğim desin aşkım desin bu seni rahatsız etmez, bütün davranışların sonucunda ki o gereksiz samimiyet insanı delirtiyor.

bende normalde sevmem zaten öyle cıvık ilişkileri. buradaki üyelerimiz "ben böyle düşünüyorsam sende düşüneceksin" mantığında yahu sevmiyorum demesinler yani seni ne ilgilendirir?

ki ben eşimin ailesinden çektiğimi kimseden çekmedim. kv kına günümüzde oğlum evleniyor diye ağladı eve gidip kıyafetlerine sarılıp ağlamış oysa ki bekarken eşim eve uğramazdı bile ne bu yapmacılık? sahtelik?
görümcelerim gözlerimin içine baka baka eşime bebeğiiiim der yani delirmemek elde değil.

zaten anlaşılmayan nokta şu karşıda ki insanları sevsen bebeğim desin aşkım desin bu seni rahatsız etmez, bütün davranışların sonucunda ki o gereksiz samimiyet insanı delirtiyor.

aynen bende daha önceki yorumumda yazdim.
zaten samimi bir sekilde bir baska insanin birini sevdigini görünce hosuna gider insanin.

ama o samimiyetsizligi bariz belli olan, o sirf nispeten yapilan sevgi gösterileri iticidir gercekten.
kimse salak degil sonucta.

niyet önemli

Valla canım her seferinde her fotoğrafın altına yapıyorsa bu yorumları ahanda ben anasıyım, ben anneyim ben doğurdum, oğlan benim demeye çalışıyor gibi. Herkesin sevme şekli farklıdır diye bir şey yok. Bu şekilde mi seviyor oğlunu. Nispet yaptığı çok net.
İşte ben de bunu demeye çalışıyorum.

Bir insan bundan niye rahatsız olur ki. Tamam o senin kocan ama o kocayı o anne dünyaya getirdi, daha da önemlisi baktı, büyüttü... İstediği gibi sever yahu asıl sorun bundan rahatsız olmanız.

İşte ben de bunu demeye çalışıyorum.
Şahsen bende rahatsız olurdum.Bir kendini gösterme çabaları falan. Ama bence sizde yorum yapın. Anne sende mi bilirdin buraları yorum atmayı falan gibi. Ya da eşinizin hesabından engelleyin. Cılkını çıkarmasına hiç gerek yok.

aynen bende daha önceki yorumumda yazdim.
zaten samimi bir sekilde bir baska insanin birini sevdigini görünce hosuna gider insanin.

ama o samimiyetsizligi bariz belli olan, o sirf nispeten yapilan sevgi gösterileri iticidir gercekten.
kimse salak degil sonucta.

yani bir tek millette evlat anne baba yok, benim de annem var bende evin en küçüğüyüm ama annem fotoğrafa yorum yapacaksa eşimle paylaştıklarıma yavrularıM mutlu olun hep böyle gibi yorumlar yapar. ben evlenirken de ağlamadı kadın kızım evleniyor diye :) abim evlenince de ağlamayacaktır :)

mesela benim eşimin ailesi, eşim ikimizin fotoğrafını paylaştı mı beğenmez :)

Şahsen bende rahatsız olurdum.Bir kendini gösterme çabaları falan. Ama bence sizde yorum yapın. Anne sende mi bilirdin buraları yorum atmayı falan gibi. Ya da eşinizin hesabından engelleyin. Cılkını çıkarmasına hiç gerek yok.
Yok artık o kadr da değil

bazen bu sitede gercekten şok oluyorum

Adamın annesini mi engelleyecek? Nasıl yani? Sağlam abarttınız...

yani bir tek millette evlat anne baba yok, benim de annem var bende evin en küçüğüyüm ama annem fotoğrafa yorum yapacaksa eşimle paylaştıklarıma yavrularıM mutlu olun hep böyle gibi yorumlar yapar. ben evlenirken de ağlamadı kadın kızım evleniyor diye :) abim evlenince de ağlamayacaktır :)

mesela benim eşimin ailesi, eşim ikimizin fotoğrafını paylaştı mı beğenmez :)
Benim nikahımda kayınvalidem ağlamıştı ve benim ailemden kimsenin yüzüne bakmamıştı 😂

Neye şok oluyorsun.Hemen geldi taşlama grubu. Allah aşkına kör müsünüz.Nispet yapıyor. Kadında belli ki durumdan rahatsız. Hiç kem küm yapmayın.
tabiki gelinin keyfinin yanında anne nedir ki ? öldürüp gömsün kadını bence , toptan kurtulmuş olur

Back
X