Bu durum sizi rahatsız eder mi?

Kayınvalideniz kocanızı her seferinde "ay yavruum kurban olurum anneem can parçam bitanem kuzuuummm" diye sevse. Kocanızın Sosyal medyaya koyduğu fotonun altına "annemm bitanem seni çok seviyorum sen benim yaşama sebebimsin annesinin oğlu kurban olduğum" tarzı yorumlar yapsa bu size itici gelir mi yoksa annesidir istediği gibi sevebilir diye mi düşünürsüz?

Zorunlu düzeltme: hanımlar tabi ki eşime ya da annesine bu konuyla ilgili bir şey belli etmem bişey söylemem ben sadece başka insanların fikrini merak ettim.
Ben hiç rahatsız olmam, hoşuma gider, oğlan anasıyım ondan mı acaba:)
Oğlum olduktan sonra çok duygusallaştım bu konuda, eşime git annende kal diyorum arada, kv. Bizdeyken sarıl annene yanına uzan diyorum 😊 herkes annesini öpsün bol bol koklasın istiyorum 🤣

Eşiniz reşit değil mi yada herhangi bir akıl sağlığı yoksunluğu yoksa kendi kendine karar verebilir,samimiyetsizliği fark edebilir,gerekirse annesine rahatsız olduğunu söyleyebilir değil mi?
Sizi neden bu kadar ilgilendiriyor?
Yahu zaten beni ilgilendirmiyor sadece başka insanların bu konuda fikrini merak ettim. Yoksa aralarına girmem tabiki

Sanki nikah değilde cenaze vardı ortada öyle bir üzülmek 😂

vallaha benim kına videomda da kv nin ağlamaları çıkmış ben ağlamıyorum da :KK70:
mesela düğün öncesi bir olay yaşandı ve küstük, eşimle ben oynarken ablam da yanımıza geldi oynuyorduk eşimin ablaları çıldırmış bir vaziyette eşimi yanlarına çağırıyor :KK70::KK70::KK70: ya ben bu insanları nasıl sevebilirim :)

Niye kendinizin yapmayacağını şeyleri başkasına engelle gitsin diye yorum yapıyorsunuz?

Kendi konularınızı da düşündügümde siz yapabilirsiniz böyle bir şeyi, eşiniz ne tepki veriri yaparsanız? Hayalinizdeki şeyleri yazmayın buraya olabilecekleri şeyleri yazın.
Kendi konularım derken. Düşünüyorum da benim kv sosyal medya hesabı bile yok. Siz yorumuma benim konularım üzerinden gidemezsiniz. Herkesin konusu farklı. Hayalimdeki falan da değil.Siz çok yanlış anlamışsınız.

Konu sahibi esininki de abarti bence sadece annesininki degil. Cok anneci erkekler de itici geliyor bana.
Oglum sosyal medyadan bana oyle seyler yazsa ben istemem mesela. Ben onun beni sevdigini biliyorum. Boyle seylere gerek yok, hatta itici gelir. Sanirim ben sevgiyi icerde yasamayi seviyorum, baskasina gostermeden.

İşte tam da bunu söylemeye çalışıyorum sevgi öyle sadece öpüp sarılıp yavrum demekle olmuyor.
Peki esiniz size boyle seyler yapiyor mu ya da evladina? Eger yapmiyorsa disariya gosteris bence bu, gercek sevgi degil. Sevgi sadece sozle olmuyor cunku.

Konu sahibi esininki de abarti bence sadece annesininki degil. Cok anneci erkekler de itici geliyor bana.
Oglum sosyal medyadan bana oyle seyler yazsa ben istemem mesela. Ben onun beni sevdigini biliyorum. Boyle seylere gerek yok, hatta itici gelir. Sanirim ben sevgiyi icerde yasamayi seviyorum, baskasina gostermeden.
Eşim genel olarak hayır diyemeyen karşısındakini kırmaktan çok korkan biridir bide anne olunca extra oluyor galiba

Eşim rahatsız zaten ama ne desin annesi.

Konu sahibi sizde aldirmamaya calisin.
Bazi es ailesindeki kadinlar bu sacmaliklari ömür boyu yapiyor.
Benim cevremde gördügüm kadariyla bir geline sürekli nispet yapiliyor.
Cok ilginc ve üzerinde arastirma yapilmasi gereken vakalar bunlar aslinda :KK70:

Hayir birde oglumdur severim diye inada gidiyor bazi kadinlar. Sev sevmesine niye geline nispet yapiyorsun?

Bence gelinlerimiz bu konularda akillanmali ve rahatsiz olduklarini göstermemeleri.
Cunku o tarz kv ve görümceler bunu anlayinca daha da beter oluyorlar .. sirf gelini kiskandirmak cildirtmak icin abartilca abartiyorlar.

Görmeyin. Duymayin. Bakmayin..

Benimde eski sevgilimin kiskanc kadin aile üyeleri vardi. Hayir yani cocugu sevmeseler zaten ben üzülecegim :KK70: ama gözüme soka soka sevgi gösterileri neyin nesi? Zaten cocugu sevmesen nebicin insansin diye düsünürüm.. ama kalkmis bana nispet yapiyor :) garip garip durumlar iste..

Sorsan da ben kiskancimdir.. tabi canim ..

Eşim genel olarak hayır diyemeyen karşısındakini kırmaktan çok korkan biridir bide anne olunca extra oluyor galiba
Ya ne biliyim ben de hayir diyemeyenlerdenim, kimseyi kirmak istemem ama anneme de " yasana sebebim" yazmam. Ama annem bilir onu sevdigimi. Esin de annesi gibi bence.

Kendi konularım derken. Düşünüyorum da benim kv sosyal medya hesabı bile yok. Siz yorumuma benim konularım üzerinden gidemezsiniz. Herkesin konusu farklı. Hayalimdeki falan da değil.Siz çok yanlış anlamışsınız.
Hiç yanlış anladığımı düşünmüyorum.

Ben buraya kendi hayatımdan yola çıkarak yorum yapıyorum. Yaptığımda sorun yaşayacağım birşeyi başkasına yap gitsin demem mesela. Yorumlarımın da bir gerçekliği oluyor benim açımdan.

Sizinle ilgili tek tek örnek yazmak istemiyorum, esinin ailesiyle sorun yaşayan öyle canının istediği gibi davranmayan biri olarak yorumunuzu tuhaf geldi sadece. Konu sosyal medya değil başka birşey de olur önemli olan tavır burada.

Tabi yine siz bilirsiniz.

Ya ne biliyim ben de hayir diyemeyenlerdenim, kimseyi kirmak istemem ama anneme de " yasana sebebim" yazmam. Ama annem bilir onu sevdigimi. Esin de annesi gibi bence.
Eşim yazmıyor ki kv yazıyor adam napsın

Kayınvalideniz kocanızı her seferinde "ay yavruum kurban olurum anneem can parçam bitanem kuzuuummm" diye sevse. Kocanızın Sosyal medyaya koyduğu fotonun altına "annemm bitanem seni çok seviyorum sen benim yaşama sebebimsin annesinin oğlu kurban olduğum" tarzı yorumlar yapsa bu size itici gelir mi yoksa annesidir istediği gibi sevebilir diye mi düşünürsüz?
Çok fazlsı ile normal

Zorunlu düzeltme: hanımlar tabi ki eşime ya da annesine bu konuyla ilgili bir şey belli etmem bişey söylemem ben sadece başka insanların fikrini merak ettim.

Neye şok oluyorsun.Hemen geldi taşlama grubu. Allah aşkına kör müsünüz.Nispet yapıyor. Kadında belli ki durumdan rahatsız. Hiç kem küm yapmayın.
Taşlama grubu mu😂😂😂
Sabahtan beri ağzımızdan sevgi sözcükleri eksik olmadı. .
sizin yorumlar bir anneyi sırf evladını seviyor diye engellemeye kadar vardı. Birakta şok olalım gaddarliginiza

Benim kayınvalidem de öyle sever eşimi. Ben çok özenirim annem olmadıgından kayınvalidem keşke beni de öyle sevse diye...
Soyl
Çok üzüldüm sizin için keşke annem gibi kayınvalideniz olsaymış. Gelininide prensesim , kuzum diye sever. Benim kadın galiba sevgi pıtırcığı şimdi düşününce damatlarınıda öyle seviyor 😍
Ne tatliymis anneniz.Allah saglikli uzun omur versin🌸

Back
X