Bu durum yuzunden sevilmedigimi dusunuyorum

Siz yurt dışındaki adama sürekli gel demekte haksızsınız, belki parası yoktur. Hem kendisi de demiş geleceğimiz için para biriktiriyorum diye.
O da sizi kısıtlamakta haksız. O yok diye evde oturup onu beklemiyorsunuz inşallah?
Çalışıyor musunuz? Biraz sosyalleşirseniz bu düşünceleriniz azalır.
Hayat sadece bir sevgiliden ibaret olmamalı.

Son düzenleme:

Öncelikle şunu sorayım daha ne kadar devam edecek bu durum, yani erkek arkadaşınızın çalışması diyorum. Geçici bir süreliğine mi yoksa düzeni orada mı kurulu ?

yurtdışında okurken bir arkadaşımız vardı bizde kalmıştı bir hafta. kız yurtdışına gelmiş adam gece dışarı çıkmasına izin vermiyor, zavallı kız iytalyaya gidip romayı görmeden döndü sevgilisi izin vermiyor diye şimdi biriyle evlendi ondan ayrıldı tabı ki :))

demem o ki hayatınızı askıya almayın. değmeyecek birçok şeyden geri kalanıza..ve de emin olun ki o orda sizin gibi yaşamıyor.hayatını dondurmuş değil. 2 yıldır berabersiniz az çok tanıyosunuzdur belki de gerçekten bir gelecek kuruyordur size ama kendini hayattan soyutlayıp sırf kendini işe verdiğini sanmayın hiç kendnizi kandırmış olursunuz.

siz de hayatınızı yaşayın kimse için bir gününüzü bile dondurmaya değmiyor gerçekten ben o hatayı yaptım 6 ay ordan biliyorum

peki sevgilime hangi dille aciklamaliyim bu durumu
ne desem anlamiyor
bende kabullenemiyorum, onun canini acitmak istiyorum bu seferde iliskimiz zedeleniyor

Seninki gene farkli ulkede, ben ayni ulkede oldugum halde goremiyorum uzun sure.
Seni cok iyi anliyorum. Zor bir durum, benimde sinirlerim alt ust olmus durumda. Her gun ariyor mu seni?
Bana cok soguk davraniyor bide, ayrilalim deyince uzuluyor. Bir gun bile bana beni sevdigini hissettirmedi.
Telefondan goruntulu konusuyoruz arada, ondada etrafa bakiyor.
Insallah dogru karar verirsin, bir cozum bulursun.
6 ayda bir gelmesi normal, o bile guzel bence. Calisan insan surekli izin alamazki, alsa yol parasi bir dunya.
baska sorun yoksa bunu anlayisla karsila bence

2 yil boyle devam edeceksiniz diyelim (edebilecek misiniz supheliyim), 2 yil hapis hayati mi yasicaksin kardes? Universite ogrencisi olduguna gore gencsin, yasitlarin gezip eglenirken, universite hayati yasarken sen 2 sene evde hapis mi yasayacaksin? Kimse icin degmez bence, cik disari hayatini yasa. Hayatini bu adami beklemeye adayip, en guzel yillarini ziyan etme, pisman olursun. Beklemek istiyorsan bekle tabi ama hayatini askiya alma, hayatini heba ederek yapma bunu. Sonra donup universite yillarindan hicbir anin olmadigini gorup, pisman olma kardes.

Yanına sık gelememesini anlarım ama seni kıskançlık adı altında eve hapsetmesini anlayamam kusura bakmasın.
Yola beraber çıkılıyor ama her son mutlu olmuyor sonuçta.

Bu yaşların geçer geri gelmez.
Üniversite en deli dolu, şen şakrak zamanlar. Bu vakit gezdiğin, yaşadığın yanına kar kalıyor..
Stressiz zamanların çünkü ve en sağlam arkadaşlık dönemi bence.

Sen onu bekliyorsun, sabırlı oluyorsun, herkesin aşkı dibinde sen hasret çekiyorsun.
Bu bir fedakarlık ama o da bu kadarcık fedakarlık yapabilir.

Bence açık açık konuş, seni beklerken yalnız olduğum için bu kadar kötüyüm, seni de bu yüzden sıkıyorum.
Eğer arkadaşlarımla daha çok vakit geçirir, gezersem bunları düşünüp huzursuz olmam, ilişkimiz kötü etkilenmemiş olur.

Seni seviyorum ama artık iyi değilim ve böyle sana da iyi gelemem üzgünüm de..

Ayrılıksa da ayrılık yahu! Resmen hayatından çalıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…