• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu duruma ben baslik bulamadim

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Selam kizlar.

Benim 1yillik bir iliskim var cok sukur mutluyum iyi kotu geciyor. Sadece benim sevgilim pardon ama cok okuz. Ciddi dusunuyoruz suan uni son sinifta ve okul biter bitmez askere gidecegini sonra ciddi biseyler yapacagini soyluyor. Herneyse mesela yemek yicez tepsiyi bile tasimaktan aciz ben mi tasicam yaa muhabbetlerine giriyor. Bazen cok iyi bazen tam bir odun. Sevgilimin arkadaslariyla ve onlarin kiz arkadaslariyla bulustugumuzda benim gunum hep moral bozucu geciyor cunku arkadaslari sevgililerine cok ozenle davraniyor ben gordukce kiskaniyorum mesela su zamana kadar neyi cok istediysem
Hep unuttu hic yapmadi bi yere gitmek istedim cok istiyorum dedm ama o hic
Olmadi menZuniyetimde dilek feneri al atalim dedim tamam dedi ama unuttu. Bi gun tekne turuna cikalim dedim oda olmadi ama arkadasinin sevgilisi tekne turu yapalim dedi arkadasi benim sevgllime demis benmkide tamam dedi ve gittik demek istedigim ne istesem hic olmadi hep geri planda kaldi ne zaman o yapcak bisey bulamasa bana atiyor ne yapalim sen soyle diye o oyle yapncada benim soyleyesim gelmiyor neden boyle diyorum sevmiyormu diyorum ama sevdiginden de cok eminim insan az cok anliyor acaba onun yapisimi boyle yada ben mi oyle hissediyorum anlamis degilim ondan uzaklasmaktan korkuyorum uzaklasmak
İstemiyorum. Ben demi sorun sizce ? Napmaliyim ?

canım afedersin de senin ki baya bi odunmuş gerçi genelde erkek milleti hep odunlar ama bence sende öyle davran bakalım o zaman napacak 1 hafta kadar felan dene bence bakalım nasıl oluyormuş

Artık hiç bir şey yapasım gelmiyor de..
Ardından kısa süreliğine sessizliğe bürün ..

Anlar demi ? Anlayacağından eminsen yap bunu ..:ssz:

Selam kizlar.

Benim 1yillik bir iliskim var cok sukur mutluyum iyi kotu geciyor. Sadece benim sevgilim pardon ama cok okuz. Ciddi dusunuyoruz suan uni son sinifta ve okul biter bitmez askere gidecegini sonra ciddi biseyler yapacagini soyluyor. Herneyse mesela yemek yicez tepsiyi bile tasimaktan aciz ben mi tasicam yaa muhabbetlerine giriyor. Bazen cok iyi bazen tam bir odun. Sevgilimin arkadaslariyla ve onlarin kiz arkadaslariyla bulustugumuzda benim gunum hep moral bozucu geciyor cunku arkadaslari sevgililerine cok ozenle davraniyor ben gordukce kiskaniyorum mesela su zamana kadar neyi cok istediysem
Hep unuttu hic yapmadi bi yere gitmek istedim cok istiyorum dedm ama o hic
Olmadi menZuniyetimde dilek feneri al atalim dedim tamam dedi ama unuttu. Bi gun tekne turuna cikalim dedim oda olmadi ama arkadasinin sevgilisi tekne turu yapalim dedi arkadasi benim sevgllime demis benmkide tamam dedi ve gittik demek istedigim ne istesem hic olmadi hep geri planda kaldi ne zaman o yapcak bisey bulamasa bana atiyor ne yapalim sen soyle diye o oyle yapncada benim soyleyesim gelmiyor neden boyle diyorum sevmiyormu diyorum ama sevdiginden de cok eminim insan az cok anliyor acaba onun yapisimi boyle yada ben mi oyle hissediyorum anlamis degilim ondan uzaklasmaktan korkuyorum uzaklasmak
İstemiyorum. Ben demi sorun sizce ? Napmaliyim ?

İyi de bir engeliniz yoksa sizin tepsinizi taşımaya mecbur değil ki...Ben şahsen hiç hoşlanmıyorum,elim kolum var Allah'a şükür,o konuda haksızsınız.:31:

Ayrıca ilişkinizi başkalarıyla kıyaslamayın.Belki de sürekli kıyas içine girdiğinizden bir şeyleri düzeltme çabasında değil o da.

Artık hiç bir şey yapasım gelmiyor de..
Ardından kısa süreliğine sessizliğe bürün ..

Anlar demi ? Anlayacağından eminsen yap bunu ..:ssz:

Bazen diyorum sen benim hic bi istedigimi yapmiyorsun ne istediysem olmadi arkdslarina bakiyorlar sevgililerin agzinin icine bakiyor diyorum sonra biraz daha iyi oluyor bi zaman sonra yine ayni. Tabi iyi yanlarida var cok sukur ama
Bu tavirlarina dayanamiyorum

Hiç bir taktik, aynı şeyleri yapmalar, küsmeler karşıdaki insanın huyunu değiştirmez.
İnsan neyse odur.Boşuna mı demişler, can çıkar huy çıkmaz diye.
Göstermeyi beceremiyorsa bile, eğer sizi sevdiğinden eminseniz, onu böyle kabullenmelisiniz.

Bazen diyorum sen benim hic bi istedigimi yapmiyorsun ne istediysem olmadi arkdslarina bakiyorlar sevgililerin agzinin icine bakiyor diyorum sonra biraz daha iyi oluyor bi zaman sonra yine ayni. Tabi iyi yanlarida var cok sukur ama
Bu tavirlarina dayanamiyorum

Hı birde mümkünse şu tarz cümleler kurmamaya çalış.

''Arkadaşlarımın sevgilileri böyle , şunun sevgilisi böyle yapmış,bunun ki de şöyle yapmış , sen neden bana bunları yapmıyorsun '' diye cümleler kurma..

Belki sürekli kıyaslamalar yaptığın için inadına da böyle yapıyor olabilir..

ilişkinizi kıyaslamayın... kimseciklerle hemde...

eğer bir sorunun varsa otur konuş daha nazik olmanı isterim de ya da neden isteklerımı göz ardı edıyorusn de sebeplerını sor..

ama başkalrının sevgilisi öyle benımkı neden böyle diye sorgularsna işin içinden cıkamazsn sadece sen mutsuz olursun

Bu tamamen erkeğin karakteri ile ilgili bir durum.
Yonttun yonttun yoksa hep öyle kalır.

Ayrıca onu eleştirmek ya da söylemek yerine,
planı sen yap ve uygula.

Yemek taşıma olayına gelince, bu durum da görecelidir.
Kimisi hiç önemsemez, kimisi erkekte bir takım şeylere dikkat eder.
Sen de dikkat edenlerdesin.

O yemeği taşıması ya da diyelim yemek yiyeceksiniz,
önce kendi ayranını açıp senin önüne koyup, sonra senin önündeki ayranı açıp
kendi önüne koyması vs erkeğin nezaket kurallarını bildiğini gösterir ...

Bence bunlar önemli durumlar :)

canım kimseyle ilişkini kıyaslama lütfen sonun da üzülen yıpranan sen olursun..
o yapmasın unutsun öyle..
sende yeri geldiğinde söylersin kızarsın..
artık anlar galiba..

Bu tamamen erkeğin karakteri ile ilgili bir durum.
Yonttun yonttun yoksa hep öyle kalır.

Ayrıca onu eleştirmek ya da söylemek yerine,
planı sen yap ve uygula.

Yemek taşıma olayına gelince, bu durum da görecelidir.
Kimisi hiç önemsemez, kimisi erkekte bir takım şeylere dikkat eder.
Sen de dikkat edenlerdesin.

O yemeği taşıması ya da diyelim yemek yiyeceksiniz,
önce kendi ayranını açıp senin önüne koyup, sonra senin önündeki ayranı açıp
kendi önüne koyması vs erkeğin nezaket kurallarını bildiğini gösterir ...

Bence bunlar önemli durumlar :)

Yok artık olmadı eliyle yedirsin.:30:

Bunu yapmayan nezaketsiz mi yani ?

Kadınlar narin varlıklardır ama bunu acizlikle karıştırmamak lazım.

Yani karekter meselesidir diye dusunuyorum birazda..
Tabiatinda var demek ki vurdum duymaz olmak?
Sevdiginden eminim dedigin icin boyle dusundum..
Kimi erkek duygusaldir..
Kimisi katidir..
Kimi oyledir kimi boyledir..
Senin ki de senin tabirinle biraz odun demek ki :)

canım nesine şükrediyosun
böyle ilişki mi olur???
beyefendi askerlik bitince ciddi düşünecekmiş de sen böyle bir adamla ciddi düşünür müsün??
aç biraz gözlerini,bu çocukla devam edersen seni nelerin beklediğini görmeye çalış

Bir yere giderken kapıyı açması
Tepsiyi ya da elinizdeki paketleri taşıması
Önceliği size vermesi vs..bunlar nezaketen güzel şeylerdir
Kadın acizliğinden değil kadına saygıdan ileri gelir.
Eğer yapmıyorsa uyar.Uyarmazsan seni memnun sanar.Birde farkedemiyorlar yaptıklarını.Bunu böyle yapman beni üzüyor şeklinde uyarman gerekebilir

Son düzenleme:
nezaket ile romantik olmayı karıstırıyorsunuz bence.

sevgiliniz biraz duz biri sanırım (hakaret olarak algılamayın) dusunmuyor boyle ince ayrıntıları,
biraz da sizinle ciddi dusundugu ve iliskinize tamamlanmıs gozuyle baktıgı icin jestlere ihtiyac duymuyor olabilir.

fakat baskalarını kıskanmak kıyaslamak nedir anlamadım.

size erkek arkadasınız "su arkadasın gibi bakımlı ol, sacları cok guzel, giyimini cok begeniyorum, cok guzel yemekler yapıyor" dese ne hissedersiniz?
kk da boyle konu acılsa herkes ayıplar, ayrıl hemen derdi...

bu kisi veya baskası... her zaman daha ilgili veya surprizli bir erkek tanıdıgınız olabilir, bunun sonu yok ki.
fakat onların da baska kotu huyları oldugunu gozardı etmeyin...
daha iyisi oldugunu bildiginiz icin degil, su anki durumdan hosnut olmadıgınız icin elestirin,
ve yasadıgınız iliskiye sahip cıkın ya da aklınız digerlerinde kalıyorsa iş işten gecmeden iliskinizi sonlandırın.

Back
X