• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu duruma nasıl sabredebilirim?

Niye sabretmek zorundasınız ki? Değil 1.5 yıllık ilişki 50 senelik evlilikler bitiyor, bu kadar yıpranacağınız bir durum yok,
ilişkinin başından bu yana böyleymiş üstelik, böyleleri ayrılıp barışınca maks 1 hafta düzelir sonra tekrar fabrika ayarlarına döner, tercih sizin.

Allah korusun Allah kimsenin başına böyle şeyler vermesin ama onyargilisiniz ben sadece bu durumun geçici olduğunu şuan strestte sıkıntı da olduğunu düşünerek birşey yapmıyorum benim yaptığımın nesi yanlış ki
Perşembenin gelişi çarşambadan bellı olur ben sizi ve yahut erkek arkadaşınızı tanımıyorum benimle ilgilenmiyor diye defalarca konu açtınız şimdide kalkıp onu koruyorsunuz manipüle ediliyorsunuz bunu görmek bu kadar zor olmamalı size zamanı olmayan birinin başka birine zaman ayırdığında ki sizin haberiniz yokken ayırıyor gördüğünüzde dank edecek size ön yargı değil sana yardımcı olmaya çalışıyorum banane elin oğlundan

Siz şunu anlamıyor musunuz ortada bir buçuk yıllık ilişki var önceden de az konuşurduk ama bu kadar yapmazdı şehir dışına çıktı hepten bosverdi yani insan şöyle düşünüyor stresli sıkıntılı idare et yani ne düşünebilirim ve şuan yaptığı işte bi nevi patron gibi yönetiyor n

Olabilir, 10 yıllık ilişki de olabilirdi. Her ilişki sonsuza kadar sürecek diye bir kural mı var? Biriyle 1 sene geçirdiniz diye bu kadar yapışmayın allah aşkına ya.
Önceden de ilgisizmiş zaten. Şimdi hiç ilgilenmiyor.

Yönetici olunca ne oluyor ayrıca? Hiç mi internette boş zaman harcamıyor, hiç mi instaya girmiyor, hiç mi haber takip etmiyor, yemek yemiyor, tuvalete gitmiyor vs vs... Yazmak isteyen yazar, aramak isteyen arar, bu kadar basit. Altında çok gizemli, inanılması güç anlamlar aramaya gerek yok.
Yok ben "off anla artık düş yakamdan" cümlesini duymadan ikna olmayacağım diyorsanız siz bilirsiniz. Açtığınız konulara bakılırsa çok beklemeniz gerekmeyecek.

Önceliği değilim bunu anladım artık ama çekip gidemiyorum da işte çok değişti bilmiyorum üstüne gitmesem hepten uzaklaşıyoruz gitsem ben tek başıma yapmaya çalışınca istemiyorum sanki kendim çalıyorum kendim oynuyorum gibi oluyor
O zaman gururunuz ön planda olsun kaçan kovalanır

Sevgilim şehir dışında ve aynı evde çalışan birkaç adam daha var arkadaşı var vs. Neyse yarım saat konuştuk ettik baktım uyuyup duruyor. Saat 10 gibi uyudu uyuyyakaldı.Baktım bir türlü uyanmıyor bende kapattım zaten adam sesleri geliyordu dedim birine denk gelmeden bari ben kapatayım ve kapattım. Tatilde buradaydı ama doğru düzgün hiç konusamadık birkaç saatlik yüz yüze görüşme dışında başka birşey yoktu tatil boyunca da pek konuşmadığımız için ben ona hep hasret kalıyorum😔Özlüyorum. Gerçekten özlüyorum. Bayramda geldi ama bayramda birtakım işleri vardı yoğundu paraya ihtiyacı vardı iki gün çalıştı burdayken haftasonları yaptığı iş vardı orda iki gün çalıştı. Emlak işleriyle uğraştı yani yoğundu hatta birkaç saatlik bulusmamiz da bile devamlı telefon ediyorlardı adamlarla görüşüyordu kaç kişi aradı da konuştu o derece. Neyse tatil bitti şehir dışına çıktı şuan beklentim hepten azaldı çünkü çalışıyor ve orda da yoğun çalışıyor birşey diyemiyorum. Eve geldi yarım saat konuştuk saat 10 da yattı uyuyup kaldı baktım seslendim kaç kere en son içeride adamların sesini falan duyunca kapatmak zorunda kaldım biri odaya girer falan diye görüntü açıktı ki zaten evdeyken onlardan rahat da konuşamıyor bazen rahat oluyor bazen biri geliyor bisey soruyor vs. Yani bilmiyorum sabretmek gerçekten çok zorluyor. Genel olarak önceden de az zaman ayırma az konuşma konusunda ona içten içe kızdığım için şimdi bu şehir dışı işi çıkıp birde üstüne başka işler de yüklenince onunla hepten az konuşunca istediğim zaman ulaşamayınca bu sefer daha kötü oldu tabi benim için. Artık sabredemiyorum engelleyip gitsem hiç olmaz çünkü seviyorum şuan yoğun yanında olmam gerektiğini de biliyorum yarım saat en azından zaman ayırıyor elinden dahası gelmiyor biliyorum ama artık birikmiş birikmiş sabrım kalmamış bir gün iki gün az konuşsak yetmiyor bunalma geliyor. Önceleri de hep işi gücü vardı annesi babasının yapamadığı işleri yapardi işten eve geldiğinde yine az konuşurduk mesela. Aslında bakılınca onun işi de zor diyorum. Ne yapsam bilmiyorum. Bu durum geçici ondan dayanıyorum bir süre sonra buraya tamamen gelicek çünkü. Yani bakıldığında ben gerçekten onu bu konuda çok idare ettim ilişkinin başından beri ama şuan neredeyse 1 ay daha böyle gidecek ve ben çok kötü hissediyorum nasil geçecek bilemiyorum. Dediğim gibi onunda haklı sebepleri vardı evde ailesi yaşlı evde bakılması gereken yapılması gereken işleri o yapardi işten geldiği halde daha yorgun düşerdi şimdi şehir dışına çıktı
Aynı durumdaydım üstelik benimki ülke dışındaydı sabrettim evlendik

Back
X