• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu duruma nasıl sabredebilirim?

işleri çok yoğundur ve yorgun düşüyordur
ben de genelde öyleyim eve geldiğimde yastığa başımı nasıl koyduğumu bilmiyorum

3 çocuğunuzla bu adama muhtaç mısınız? Ayrılamayacak bir durum yok. Olayı olduğundan fazla dramatikleştirip uzatmaya gerek yok. Kendinize zarar veriyorsunuz.

başkası vardır son çareniz omu Allah aşkına s.edin gıtsın
Bilmiyorum başkası mi var bundan emin olamam ki ama dediğim gibi şehir dışına çıktığından beri gözü mu açıldı ne olduysa çok değişti Antalya ya gitti zaten orda da tabi kızlar var güzel güzel gözü açılmış olabilir ama bilemiyorum ne desem batıyor gibi ve şunu farkettim nerdeyse iki aya yakındır biz dogru düzgün hiç konusmuyormusuz oraya gittiğinden beri max yarım saat o da her gün değil bazen 10 bazen 15 bazen 8 ve bazen de yarım saat mesajlaşma zaten yok denecek kadar azmış

3 çocuğunuzla bu adama muhtaç mısınız? Ayrılamayacak bir durum yok. Olayı olduğundan fazla dramatikleştirip uzatmaya gerek yok. Kendinize zarar veriyorsunuz.
Ya şuan uzakta olduğu için üstünde de yeterince baskı olduğu için birşey diyemiyorum idare ediyorum ama bende yoruldum ben ittiriyorum ben zorluyorum gibime geliyor artık

Bilmiyorum başkası mi var bundan emin olamam ki ama dediğim gibi şehir dışına çıktığından beri gözü mu açıldı ne olduysa çok değişti Antalya ya gitti zaten orda da tabi kızlar var güzel güzel gözü açılmış olabilir ama bilemiyorum ne desem batıyor gibi ve şunu farkettim nerdeyse iki aya yakındır biz dogru düzgün hiç konusmuyormusuz oraya gittiğinden beri max yarım saat o da her gün değil bazen 10 bazen 15 bazen 8 ve bazen de yarım saat mesajlaşma zaten yok denecek kadar azmış
Bence duygularınızı bi gözden geçirin. Böyle bi adamı seviyor olamazsınız. Size yaşattığı duygulara derinden bir bakın. İnanın bu davranışları ve değersizlik duygularını hak etmiyorsunuz. Benim size 1 hafta aramayın dememin sebebi sizin bazı şeyleri görmeniz içindi. Bence sevmiyor bazı sebeplerden dolayı benzer duygular arıyorsunuz sadece. Dünyada adam bitmedi daha iyisini hak ediyorsunuz. Kendinize bunu yapmayın.

bakın bazı şeyler bitmiş siz bunu kabul edın öyle hayatınıza devam edın nıye ayrılmıyorsunuz mesala ? Yazık değil mi size de

bakın bazı şeyler bitmiş siz bunu kabul edın öyle hayatınıza devam edın nıye ayrılmıyorsunuz mesala ? Yazık değil mi size de
Ayrıldım engelledim bir hafta önceydi ama ulaştı bana bir şekilde çabaladı her yerden engellemistim defalarca aradi sonra bi şekilde barıştık yanına gittiğimde çok korkmuş gördüm onu kaç defa sukretti bilmiyorum 😅😅beni biraz idare et lütfen falan dedi buaralar çok sikintidayim kalbime vuruyor stres sıkıntı falan dedi

Önceliği siz degilsiniz yada sizi çok sevmiyor sevdiği biri olsaydı gözüne kibrit takar güle oynaya konuşurdu emin olun sıkılmış besbelli

Ayrıldım engelledim bir hafta önceydi ama ulaştı bana bir şekilde çabaladı her yerden engellemistim defalarca aradi sonra bi şekilde barıştık yanına gittiğimde çok korkmuş gördüm onu kaç defa sukretti bilmiyorum 😅😅beni biraz idare et lütfen falan dedi buaralar çok sikintidayim kalbime vuruyor stres sıkıntı falan dedi
sende hemen barışmışsın kusura bakma çok safsın ve neden barışıyorsun hemen, şuan aynı durumdan şikayet edıyorsun değişmemiş adam manipüle etmiş panik atağı varsa psikologa gıtsın yazık gunah değil mi sana da ?

Bence duygularınızı bi gözden geçirin. Böyle bi adamı seviyor olamazsınız. Size yaşattığı duygulara derinden bir bakın. İnanın bu davranışları ve değersizlik duygularını hak etmiyorsunuz. Benim size 1 hafta aramayın dememin sebebi sizin bazı şeyleri görmeniz içindi. Bence sevmiyor bazı sebeplerden dolayı benzer duygular arıyorsunuz sadece. Dünyada adam bitmedi daha iyisini hak ediyorsunuz. Kendinize bunu yapmayın.
Aslında bakarsanız gerçekten iyi bir adammdi evet biz bu sorunu hep yaşadık onunla başından beri ben bu az konuşma muhabbetinden bikkindim ama o zamanlarda tepki vermiyordu şey diyordum böyle daha iyi sonuçta ikimiz de işimizi hallediyoruz konuşuyoruz daha iyi falan ama kafamı ona çok vermişim ondan bu durum beni rahatsız ediyor demek ki neyse o zamanlar yine iyiydi bende bi ara kızmaya başlayınca elinden geleni yapıyordu ama şu şehir dışına çıktığı günle çakıştı şehir dışına çıktı sonra zaten hepten yok oldu yanında 3 kişi daha var gerçi çok fazla rahat olamiyor anlıyorum ama yinede bu denli olması da insanı üzüyor bende 1 saat konuşalım istiyorum oturduğu yerde mesaj atsın istiyorum uyuyakalmasin gün içinde bir tane de olsa içinden gelip güzel bişey yazsin istiyorum ama yok

Önceliği siz degilsiniz yada sizi çok sevmiyor sevdiği biri olsaydı gözüne kibrit takar güle oynaya konuşurdu emin olun sıkılmış besbelli
Önceliği değilim bunu anladım artık ama çekip gidemiyorum da işte çok değişti bilmiyorum üstüne gitmesem hepten uzaklaşıyoruz gitsem ben tek başıma yapmaya çalışınca istemiyorum sanki kendim çalıyorum kendim oynuyorum gibi oluyor

işleri çok yoğundur ve yorgun düşüyordur
ben de genelde öyleyim eve geldiğimde yastığa başımı nasıl koyduğumu bilmiyorum
Her zaman böyle ama hiç şaşmaz hep böyle yani

Yorumumu yapmıştım zaten.Bir de başlığa istinaden söyleyeyim.Neden sabretmek zorundasın ki?
Çünkü böyle bitmemeli çok boş yere uzaklaştık birbirimizden bende buna şaşırıyorum ben işe girdim 2 ay uzaklaştık sonra daha toparlayamadik ama aylarca böyle gitti aylarca devam eden ilişki benim ise girip onu boslamamla sallantiya girdi ondan sonra toparlayamadik

Hayır niye sevmeyeyim sadece ben oncelik olmak istiyorum beni önemsesin istiyorum ama çevresi geniş sosyal birisi önceliği istese de sadece ben olamıyorum biri arıyor bisey istiyor bisey diyor vicdan yapıp gidiyor ya da oraya yonleniyor ben beklemek zorunda kalıyorum onu bekliyorum bunu bekliyorum ya o da şunu demiyor ya erken yatmıyım biraz daha geç yatayım ne olacak ki demiyor 11 de 10 da 10 buçukta hep bu şekilde yatma saati cok yorgunum falan devamlı böyle konuştuğumuz max yarım saattir sonrasında o uyuyor zaten erkenden sabah 8 de kalkacak bir günde biraz daha durayım demiyor. Geçen bunun muhabbetini yaptık dayanamıyorum artık dedim kavga ettik engelledim ama demek ki ben pasif kalıyorum sözümü geçiremiyorum hemen öne geçip sen hasta ediyorsun beni sen strese sokuyorsun üstüme çok geliyorsun sen ne zaman üstüme gelip biseyler desen kalbim çarpıntı yapıyor falan diyor senin söylediklerin çok etkiliyor diyor bu şekilde kistiriyor e şuan uzakta uzakta olmasa evde olsa bu kadar kafamda iyilestirmem onu ama uzakta olunca ve yaptığı işin genel yükü onda olunca jste istemez haklı olabilir diyorsun ve idare etmeye devam ediyorsun

Bu adamın sizi sevmediğini, istemediğini anlamanız için daha ne yapması lazım acaba?
Siz şunu anlamıyor musunuz ortada bir buçuk yıllık ilişki var önceden de az konuşurduk ama bu kadar yapmazdı şehir dışına çıktı hepten bosverdi yani insan şöyle düşünüyor stresli sıkıntılı idare et yani ne düşünebilirim ve şuan yaptığı işte bi nevi patron gibi yönetiyor n

Siz şunu anlamıyor musunuz ortada bir buçuk yıllık ilişki var önceden de az konuşurduk ama bu kadar yapmazdı şehir dışına çıktı hepten bosverdi yani insan şöyle düşünüyor stresli sıkıntılı idare et yani ne düşünebilirim ve şuan yaptığı işte bi nevi patron gibi yönetiyor n
bu adam sizi aldatsa bile yakında foyası çıkar ortaya, siz gözünüzü kapatıp devam edersiniz boşuna tavsiye bekliyorsunuz insanlardan

Ay sanki fabrika yönetiyor yahu ne iş yapıyor bu adam? Günde 1 saat bile size ayıracak vakti yok mıy mıy ne dolanıyorsunuz peşinde biraz çekin kendinizi seviyorsa eğer o çabalar

Bazen ilişkiler "bitti" diyerek bitmez. Araya soğukluk girer, aramalar sormalar azalır, iki kişinin de gündemi birbirinden farklı olur, anlamazsın bile, böyle yavas yavas biter.

Hele de erkekler hep oyalanır durur. Ne adam gibi ilişkilerini sahiplenir ne de giderler. Ben görmedim yani "olmuyor bitirelim" diyen erkek. Öyle bir köşede durmanı ister ama senin için çaba da sarf etmez. Vallahi "ben soğudum ayrılalım" diyen erkek görsem alnından öperim. Onu diyen de genelde yenisini bulunca onu kaçırmamak için der. O yüzden kadınlar koyar son noktayı genelde. Mesela bu yaşıma kadar tüm ilişkilerimi ben bitirdim (fiilen) ama baksan beni bu raddeye getiren hayatımdaki adamların basiretsizligidir yani.

Yani, ben yerinde olsam bitiririm ve kendime uzerime titreyen birini bulurum. Çünkü sevilmek ve ilgi görmek oturup aşk acısı çekmekten cok daha tatlı

bu adam sizi aldatsa bile yakında foyası çıkar ortaya, siz gözünüzü kapatıp devam edersiniz boşuna tavsiye bekliyorsunuz insanlardan
Allah korusun Allah kimsenin başına böyle şeyler vermesin ama onyargilisiniz ben sadece bu durumun geçici olduğunu şuan strestte sıkıntı da olduğunu düşünerek birşey yapmıyorum benim yaptığımın nesi yanlış ki

Back
X