Sevgilim şehir dışında ve aynı evde çalışan birkaç adam daha var arkadaşı var vs. Neyse yarım saat konuştuk ettik baktım uyuyup duruyor. Saat 10 gibi uyudu uyuyyakaldı.Baktım bir türlü uyanmıyor bende kapattım zaten adam sesleri geliyordu dedim birine denk gelmeden bari ben kapatayım ve kapattım. Tatilde buradaydı ama doğru düzgün hiç konusamadık birkaç saatlik yüz yüze görüşme dışında başka birşey yoktu tatil boyunca da pek konuşmadığımız için ben ona hep hasret kalıyorum

Özlüyorum. Gerçekten özlüyorum. Bayramda geldi ama bayramda birtakım işleri vardı yoğundu paraya ihtiyacı vardı iki gün çalıştı burdayken haftasonları yaptığı iş vardı orda iki gün çalıştı. Emlak işleriyle uğraştı yani yoğundu hatta birkaç saatlik bulusmamiz da bile devamlı telefon ediyorlardı adamlarla görüşüyordu kaç kişi aradı da konuştu o derece. Neyse tatil bitti şehir dışına çıktı şuan beklentim hepten azaldı çünkü çalışıyor ve orda da yoğun çalışıyor birşey diyemiyorum. Eve geldi yarım saat konuştuk saat 10 da yattı uyuyup kaldı baktım seslendim kaç kere en son içeride adamların sesini falan duyunca kapatmak zorunda kaldım biri odaya girer falan diye görüntü açıktı ki zaten evdeyken onlardan rahat da konuşamıyor bazen rahat oluyor bazen biri geliyor bisey soruyor vs. Yani bilmiyorum sabretmek gerçekten çok zorluyor. Genel olarak önceden de az zaman ayırma az konuşma konusunda ona içten içe kızdığım için şimdi bu şehir dışı işi çıkıp birde üstüne başka işler de yüklenince onunla hepten az konuşunca istediğim zaman ulaşamayınca bu sefer daha kötü oldu tabi benim için. Artık sabredemiyorum engelleyip gitsem hiç olmaz çünkü seviyorum şuan yoğun yanında olmam gerektiğini de biliyorum yarım saat en azından zaman ayırıyor elinden dahası gelmiyor biliyorum ama artık birikmiş birikmiş sabrım kalmamış bir gün iki gün az konuşsak yetmiyor bunalma geliyor. Önceleri de hep işi gücü vardı annesi babasının yapamadığı işleri yapardi işten eve geldiğinde yine az konuşurduk mesela. Aslında bakılınca onun işi de zor diyorum. Ne yapsam bilmiyorum. Bu durum geçici ondan dayanıyorum bir süre sonra buraya tamamen gelicek çünkü. Yani bakıldığında ben gerçekten onu bu konuda çok idare ettim ilişkinin başından beri ama şuan neredeyse 1 ay daha böyle gidecek ve ben çok kötü hissediyorum nasil geçecek bilemiyorum. Dediğim gibi onunda haklı sebepleri vardı evde ailesi yaşlı evde bakılması gereken yapılması gereken işleri o yapardi işten geldiği halde daha yorgun düşerdi şimdi şehir dışına çıktı