Bu durumda bir sey yaparmiydiniz?

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Merhaba arkadaslar, gecen gün arkadasimla bir mekanda birisini gördüm ve hosuma gitti. Cok uzun süreden beri birisine karsi ilgim olusmamisti ama bu kisiden elektrik aldim. Onun da bana bakislari oldu ama sonra telefon geldi ve kalkti. Sosyal medyadasini buldum hayatinda biri yok gibi görünüyor ama belli olmaz tabi. Hayatimda biri olsun istiyorm uzun süredir de yanlizim ama erkegin adim atmasi daha mantikli sanki? Benim simdi ona adim atmam dogru olmaz diye düsünüyorum. Siz hic ilk adimi atip sonra iyi ki atmisim dediniz mi? Kismetimi kendim mi bulmaliyim yoksa beklemelimiyim? Dün bu sorular bana dert oldu uyuyamadim.

İlk adımı atmak size saçma geliyorsa bekleyin ama ben bu konuda ilk adım son adıma pek takılmam içimden nasıl geliyorsa öyle hareket ederim eşimde de, önceki ilişkimde de ilk adımı ben atmıştım ‘aman ne kaybederim olmazsa farklı menülere bakarım’ kafasındaydım çünkü ☺️☺️

bence bu kadar etkilendiysen ve birşeyler olmasını istiyosan; sosyal medya hesabına bir istek gönderebilirsin, o zaman öğrenirsin hayatında biri var mı yok mu
aman ilk adımı kadın atar mı diye düşünme hiç, şimdiki gençlerin yaptıklarına bakarsak bu çok masum bir hareket olur.
kaldı ki ben ilk adımı atan kadınların çok özgüvenli olduğunu düşünürüm.
he bilemiyorum bu adımla aranızda romantik bir şeyler olursa güzel olur tabii ki, ama olmazsa da arkadaş edinmiş olursun. kaybedeceğin bir şey yok :KK51:

İlk adımı atmak size saçma geliyorsa bekleyin ama ben bu konuda ilk adım son adıma pek takılmam içimden nasıl geliyorsa öyle hareket ederim eşimde de, önceki ilişkimde de ilk adımı ben atmıştım ‘aman ne kaybederim olmazsa farklı menülere bakarım’ kafasındaydım çünkü ☺️☺️
Peki nasil attiniz ilk adimi sosyal medya araciligiyla mi? Arkadasim ilk adimi sen atarsan kolay oldugu icin degerini bilmez diyor

Bir Cafede gördüğünüz insanı böyle kolay bulmanız ilginç. Ben tv de gördüğüm oyuncuyu bile bulamıyorum 😅
Yasadigimiz yer kücük bir yer. Oturdugumuz mekanin inst. sayfasi var orda ki resimlerde begenisi gördüm ve resminden tanidim:)

Peki nasil attiniz ilk adimi sosyal medya araciligiyla mi? Arkadasim ilk adimi sen atarsan kolay oldugu icin degerini bilmez diyor

kolaylık kime göre neye göre. sürekli ağırdan al aman elletme aman gösterme diye bastırdılar yıllarcaa herkes kendi doğrularında yaşar
gerek sosyal medyadan gerekse bir bakış bir gülüş yetti aslında Hoppa Hoppa Hoppa Hoppa her şey öz güven ile alakalı bir de çok kaptırmadan yaşayın her şeyi ki kimse kendini vazgeçilmez sanmasın.

Bir Cafede gördüğünüz insanı böyle kolay bulmanız ilginç. Ben tv de gördüğüm oyuncuyu bile bulamıyorum 😅
böyle uygulamalar var artık eskiden yer bildirimi yapardık farmville diyesim geliyo :D adını bile unuttum neydi yaaa
neyse işte onun gibi bir çok uygulama var. oturduğun kafede o uygulamayı kullananlarla iletişime geçebiliyosun, çoğu kişi kullanıyor

Merhaba arkadaslar, gecen gün arkadasimla bir mekanda birisini gördüm ve hosuma gitti. Cok uzun süreden beri birisine karsi ilgim olusmamisti ama bu kisiden elektrik aldim. Onun da bana bakislari oldu ama sonra telefon geldi ve kalkti. Sosyal medyadasini buldum hayatinda biri yok gibi görünüyor ama belli olmaz tabi. Hayatimda biri olsun istiyorm uzun süredir de yanlizim ama erkegin adim atmasi daha mantikli sanki? Benim simdi ona adim atmam dogru olmaz diye düsünüyorum. Siz hic ilk adimi atip sonra iyi ki atmisim dediniz mi? Kismetimi kendim mi bulmaliyim yoksa beklemelimiyim? Dün bu sorular bana dert oldu uyuyamadim.
Sosyal medyasını nasıl buldunuz? (sorumu geri aldım, yukarıda cevaplamışsınız)

Oturduk konuştuk filan deseniz fark etmez kimin ilk adım attığı diyecektim. Ama sanki anlattığınızdan kafamda anlık bi denk gelme sahnesi canlandı. Anlık gördüğüm biri beni bulup eklese ben bi ürkerdim sanırım. Ama duygularınız çok yoğunsa ekleyin gitsin. Nereden ne olacağı hiç belli olmaz. Kısmet işi sonuçta.

Back
X