Bu durumda bir sey yaparmiydiniz?

Merhaba arkadaslar, gecen gün arkadasimla bir mekanda birisini gördüm ve hosuma gitti. Cok uzun süreden beri birisine karsi ilgim olusmamisti ama bu kisiden elektrik aldim. Onun da bana bakislari oldu ama sonra telefon geldi ve kalkti. Sosyal medyadasini buldum hayatinda biri yok gibi görünüyor ama belli olmaz tabi. Hayatimda biri olsun istiyorm uzun süredir de yanlizim ama erkegin adim atmasi daha mantikli sanki? Benim simdi ona adim atmam dogru olmaz diye düsünüyorum. Siz hic ilk adimi atip sonra iyi ki atmisim dediniz mi? Kismetimi kendim mi bulmaliyim yoksa beklemelimiyim? Dün bu sorular bana dert oldu uyuyamadim.

Bence hayat bu kadar düsünmek icin uzun degil. Icinden geldiyse yaz gitsin, en kötü ne olabilir? Onun ayni sekilde karsilik vermemesi seni daha degersiz yapmaz. Tecrübe kazanmis olursun, deneyim olur sana. Bence denemelisin cünkü kaybedecek hicbir seyin yok..

Herhangi bir mekanda gördüğünüz herhangi birinin sosyal medyasını nasıl buluyorsunuz yav?
Adamı tanımıyorsunuz, tipi dışında neyinden hoşlanmış olabilirsiniz? Bu da çok özel bir duygu değil ki, adım atmayı, peşinden gitmeyi gerektirsin. Hani bir muhabbet olur, telefonlar verilir, o zaman ilk adımı erkek atsın kafasında değilim ama bu adam kim ki?

Gittiğim her mekanda illa bakıştığım birileri olmıştur. Kimisi yakışıklı diye kimi garip geldi diye . Yani bu hoşlandığımız anlamına gelmiyor dimi .belki siz yalnış anlamışsınızdır
Benim uzun süredir öyle bir seyim olmamisti. Ilgimi ceken bakistigim biri de olmasi ama bu kisi bir sekilde ilgimi cekti.

Bence daha planlı git kanka

Adamın gittiği yerler ne taraf, kızçe arkadaşlarından tanıdığın var mı... Adamın ortama gir yani 🤭
Sosyal medyasindan anladigim kadariyla, adam aslen burali annesi falan da burda ama kendisi baska sehirde calisiyor. Galiba tatil icin buraya gelmis annesinin yanina. Ortamindan kimseyi tanimiyorum. Nasil planli gidebilirim ki?

--Onun ilk adimi atmasini kolaylastirabilirsiniz.
--Gittigi mekanlarda tesadüfen bulunabilirsiniz; yada ortak bir arkadas, tanidik vs...
--Baska sehirde calisiyor demissin, mesela o sehirde bir isin olabilir, etrafinda kilere oradan kimseyi taniyip tanimadiklarini sorabilirsin.
Önerileriniz icin tesekkürler kafama yatti ama evli ya da nisanli ya da hayatinda biri olup olmadigini nasil ögrenebilirim, bosuna ugrasmayim öyle bir sey varsa

Herhangi bir mekanda gördüğünüz herhangi birinin sosyal medyasını nasıl buluyorsunuz yav?
Adamı tanımıyorsunuz, tipi dışında neyinden hoşlanmış olabilirsiniz? Bu da çok özel bir duygu değil ki, adım atmayı, peşinden gitmeyi gerektirsin. Hani bir muhabbet olur, telefonlar verilir, o zaman ilk adımı erkek atsın kafasında değilim ama bu adam kim ki?
Niye zaten dis görünüs ilgisini cekmez mi insanin her zaman, gülüsü bakisi hosuna gider tanimak istersin.

Öyle bir kural yok.
Belki o da sizin gibi çekingen?
O ilk adım muhabbeti yüzünden çok mutlu olacak insanlar birbirini bulamıyor :D
Siz atın gitsin derim.
Arkadasim önce bir bekleyelim belki bir daha karsilasirsiniz o zaman daha güclü sinyaller verirsin (sık bakmak gibi) belki o adim atar sen bos yere simdiden atmamis olursun diyor. Bilemedim. Ya hic görmezsem.

Sosyal medya hesabı Facebooksa profiline sürekli bak, bi süre sonra ortak arkadaş olmasa bile sizi öneriyor. Ben ordan anlıyorum

Back
X