Bu durumda bir sey yaparmiydiniz?

İlk adım atmakta sakınca yok ama ilk adım ikinci adım sonraki adım.... hep sizden olmasın sadece iletişime geçip gerisini ona bırakın.
Bence çoğu erkek etkilendiyse ilk adımı atıyor zaten ama her ihtimale karşı, ilişki konusunda çekingen biriyse sizinle iletişime geçmeyebilir. Sırf bu ihtimal sebebiyle ilk adımı atın ama diğer adımlar ondan gelsin :)

Reddedebilir, rezil kepeze biri de olabilir ama hayatının aşkı da olabilir.
Bunlar hepsi olasılık hayatın için risk alacaksın biraz.
Ben bi keresinde senin gibi ben de birini görünce offf demiştim sesi kalın allahım dedim konuştukça eriyorum.
İlk adımı ben atmıştım üstelik onun ilgisi yoktu hatta biraz da uğraştım. Ne mi oldu iki çocuk :KK53::KK70:

Arkadasim önce bir bekleyelim belki bir daha karsilasirsiniz o zaman daha güclü sinyaller verirsin (sık bakmak gibi) belki o adim atar sen bos yere simdiden atmamis olursun diyor. Bilemedim. Ya hic görmezsem.
Evet öyle ya hiç görmzsen?
Çocuk sen adım atmadığın için istemiyor diye düşünüp ilk adımı atmazsa?
Bence at gitsin,ne kaybedeceksin ki

Merhaba arkadaslar, gecen gün arkadasimla bir mekanda birisini gördüm ve hosuma gitti. Cok uzun süreden beri birisine karsi ilgim olusmamisti ama bu kisiden elektrik aldim. Onun da bana bakislari oldu ama sonra telefon geldi ve kalkti. Sosyal medyadasini buldum hayatinda biri yok gibi görünüyor ama belli olmaz tabi. Hayatimda biri olsun istiyorm uzun süredir de yanlizim ama erkegin adim atmasi daha mantikli sanki? Benim simdi ona adim atmam dogru olmaz diye düsünüyorum. Siz hic ilk adimi atip sonra iyi ki atmisim dediniz mi? Kismetimi kendim mi bulmaliyim yoksa beklemelimiyim? Dün bu sorular bana dert oldu uyuyamadim.

İlk adımı attım onunda hoşlandığını düşünerek yanılmamışım hoşlanmıştı. Ama iyiki diyemedim karaktersiz çıktı. Bence hiç düşünme ekle sonraki adımı ondan bekle ;)

böyle uygulamalar var artık eskiden yer bildirimi yapardık farmville diyesim geliyo :KK70: adını bile unuttum neydi yaaa
neyse işte onun gibi bir çok uygulama var. oturduğun kafede o uygulamayı kullananlarla iletişime geçebiliyosun, çoğu kişi kullanıyor

hangi uygulama bu ?

Hadi hayırlısı...
Eklemissin bekle bakalım nolacak?
Ben de ayni senin gibi ilk adim.erkekten gelmeli kafasindayim :olamaz: ama öyle dedikce de olmuyor :kızgın:

Peki nasil attiniz ilk adimi sosyal medya araciligiyla mi? Arkadasim ilk adimi sen atarsan kolay oldugu icin degerini bilmez diyor
Iyi de kolay olmanizin kistasi ilk adimi atmaniz miymiş? Ayrica kolay derken kime göre neye göre.. zaten o kafadaysa belli eder kendini sizin ilk adimi atmaniz sonucu aslinda karsidakinin karakterini görürsünüz.. sizi de devamindaki hareketleriniz ortaya koyar ozguvenli ne istediğini bilen bir imajin yaninda baktiniz adam size ters yol verip gidersiniz

hemen cok seviyorum ölüp bitiyorum modunda olmayacaginza göre adamim her istediğini yapmayacaginiza göre.. kolaylik bunun neresinde sacmalamis arkadasiniz..

Dışarıda görüp fazla mı etkileniyor bazı insanlar acaba. Hemen hayal kurmalar vs?
İlişkim olmadığı zaman dışarıda beğendiğim biriyle bakışmayı, göz süzmeyi severim ama o orada kalır yani. Ufak sosyal flörtleşmeler. Baktım diye hemen biri bulup beni eklesin istemezdim😄

Dışarıda görüp fazla mı etkileniyor bazı insanlar acaba. Hemen hayal kurmalar vs?
İlişkim olmadığı zaman dışarıda beğendiğim biriyle bakışmayı, göz süzmeyi severim ama o orada kalır yani. Ufak sosyal flörtleşmeler. Baktım diye hemen biri bulup beni eklesin istemezdim😄
20 li yaslarda degilim artin her gecen sene aleyhime isliyor. :)

Hadi hayırlısı...
Eklemissin bekle bakalım nolacak?
Ben de ayni senin gibi ilk adim.erkekten gelmeli kafasindayim :olamaz: ama öyle dedikce de olmuyor :kızgın:
Kabul etti istegi ama mesaj falan atmadi. Kendi resmim hic yok adim soyadim da yok nickim var sadece. Bu kim acaba demistir ama yazmadi kimsiniz diye.

Kabul etti istegi ama mesaj falan atmadi. Kendi resmim hic yok adim soyadim da yok nickim var sadece. Bu kim acaba demistir ama yazmadi kimsiniz diye.
O zaman ilk adimi atıp kimsin diye sormaz bence
Adini soyadini resmini görsün ki hatirlasin aaa bu kizla kafede gorusmustuk ya da bunu bir yerden tanıyorum diyebilsin

Be
O zaman ilk adimi atıp kimsin diye sormaz bence
Adini soyadini resmini görsün ki hatirlasin aaa bu kizla kafede gorusmustuk ya da bunu bir yerden tanıyorum diyebilsin
Ben ona yazsam mi yazmasam mi? Off ne zor isler:( iyide insan merak etmez mi kim bu diye?

Be
Ben ona yazsam mi yazmasam mi? Off ne zor isler:KK43: iyide insan merak etmez mi kim bu diye?
Ismini yaz
Bir de annesine geliyorsa ve evliyse zaten yaninda eşi olurdu
Profilinde var mı kadin?
Yoksa evli olmama ihtimali yüksek
Tabii tanımıyoruz kimdir necidir
Mesela bizim burada biri vardi is sebebiyle konustugum biri, ismini falan biliyorum telefonlarimiz da var bir sey oldugunda iletişime geciyoruz isle ilgili
Neyse hoş gelmişti gözüme, sosyal medyasina baktim kendi fotosu var ama pek paylaşımı yok benim de öyle cok paylasimim yok
Bir gun whatsapp durumda iki cocuk gordum dedim bu evli ama biraz üzüldüm
Sonra düşündüm yegeni de olabilir çünkü hep yalnız takılıyor yani adamin hayatinda biri var mi yok mu emin degilim hala o yüzden üzerinde durmuyorum artik, koyverdim gitti :)
Simdi hiç iletisiminin olmadığı biri hakkında da yorum yapamayız o da seni tanimiyor ama ileride aranizda bir sey olacaksa da senin de kim oldugunu bu kadar gizlememen gerek
Adam bakar tanıdık gelirsin gozune goruselim der oradan devam edersiniz
Hatta oldu da anlastiniz ilerledi, o zaman geriye dönüp baktiginda iyi ki eklemisim dersin.
Profilini düzenle oyle gizli ya da paylasimsiz profiller kimsenin ilgisini çekmez
Aynısını bir erkek bana yapsa hic umursamadan silerdim istegi...
Empati kurmak lazım karsi tarafla da...

Back
X