Bu durumda bir sey yaparmiydiniz?

Anladim ne demek istediginizi ama insanlarin yabanci insanlara ilk adimi atmak cekinmesi dünyaca bilinen bir fenomen degi mi? Girisken insanlar var reddedilme ya da begenilmeme korkusu ile daha cok yazarak kendini ifade etmek isteyen insanlar var. Bu normal degil mi ? Hatta dünyanin bir cok yerinde ve Türkiyede de insanlar bu sekilde tanisabilsin diye programlar gelistirdi. Dediginiz gibi masadan gülüp selam verebilirdim ama belli bir yastan sonra insanin cesareti daha da azaliyor. Uzaktan cok garip görünüyor olabilir inaniyorm
Bence tam tersi
Gençken cekindigim konularda simdi aman nolcak ucunda ölüm yok ya diye düşünerek direkt eyleme geçiyorum
Insan yaşla cekingen olmamali
Çünkü yas ilerledikce insan olgunlasir ve aslinda rezil olma korkusunun ya da baska şeylerin cok da önemsiz olduğunun farkına varıyorsun
Bu sekilde hayatına biri girmez mi girer illa ki, nasipte varsa
Ama biraz da insanin kendisinin cabalamasi lazim
Bu olayda da pardon tanıdık sandim demek rezil olunacak ya da korkacak bir sey degil
Teşekkür ederim. Ben aşık olduğumda çok içime kapanıyorum hiç belli edemiyorum daha da soğuk ve mesafeli davranıyorum aşık olduğum adama.. İlk kez birinden çok fazla etkilenip bunu belli ettim. Ben adım atmasaydım 1 ay sonra geri dönecekti bir daha göremeyecektim. Bir de masada bana "dostum şu çakmağı uzatır mısın" demişti ya.. Adam hiç o gözle bakmadı bana =)) Yüz vermez sandım ama hemen düştü ağıma =))
Ben de öyleyimdir aman hislerimi anlayip da zor duruma dusmeyim diye tam tersi davranislar sergilerim :olamaz:
Ama sizde esiniz "dostum çakmağı uzatir misin" derken ilgisini belli etmis zaten:confused:

Yani bence ilk adımdan ziyade tavlama kısmını erkek halletmeli. Siz ilk adımı atın, örneğin iletişim kanallarını açın, mesela sosyal medyadan takip talebi yollayın fakat sonra beklemeye geçin. Şayet iletişime geçmek istiyorsa beyfendi kursun diyalogu, o tavlasın sizi.

Yakisikli kocaniz varmis ya tuzunuz kuru:)
Melankoli ben seni ilk konularından beri biliyorum. Başından kötü bir evlilik geçmiş zaten. bu kadar acele etmeyi doğru bulmuyorum. Yaşım geçiyor diyorsun inan 33 yaş hiç büyük bir yaş değil. Şimdi yarımsın evlenince tam olmayacaksın.

Melankoli ben seni ilk konularından beri biliyorum. Başından kötü bir evlilik geçmiş zaten. bu kadar acele etmeyi doğru bulmuyorum. Yaşım geçiyor diyorsun inan 33 yaş hiç büyük bir yaş değil. Şimdi yarımsın evlenince tam olmayacaksın.
Canim öyle diyorsunda erkekler yirmili yaslarda ki kizlarla evlenmek istiyor. Onaylamiyorum ama durum bu yani. Ben de yalniz yaslanmak istemiyorum, kötü bir sey degil ki bunu istemek.

Canim öyle diyorsunda erkekler yirmili yaslarda ki kizlarla evlenmek istiyor. Onaylamiyorum ama durum bu yani. Ben de yalniz yaslanmak istemiyorum, kötü bir sey degil ki bunu istemek.
Tabiki kötü değil ama sadece evlilik odaklı gidersen bazı şeyleri gözden kaçırabilirsin. Karşındaki insanı analiz edemeyebilirsin. Ben de erken evlenmedim 30 yaşında evlendim senden de büyüğüm. geç evlendiğim halde biraz daha geç evlenebilir mişim diye de düşünüyorum.
İnşallah mutlu ve huzurlu bir yuvan olur

Hiç öyle düşünmeyin, insanlar gayet de kendi yaşıtları insanlarla da evleniyorlar. Önemli olan mutlu olmaları, hele ikinci evliliği yapacaksa bir adam mutlu olabileceği kadını arıyor, yaşa başa bakmıyor. Kendinizi geç kalıyorum diye yanlış bir ilişkinin içine atmayın

Hiç öyle düşünmeyin, insanlar gayet de kendi yaşıtları insanlarla da evleniyorlar. Önemli olan mutlu olmaları, hele ikinci evliliği yapacaksa bir adam mutlu olabileceği kadını arıyor, yaşa başa bakmıyor. Kendinizi geç kalıyorum diye yanlış bir ilişkinin içine atmayın
Öyle mi dersiniz gecen bir dügüne gittik bir köyde 40 yasindaki adamlar yirmi yasindaki kizlara bakiyor resmen kesiyorlardi yani. Insallah kafa yapisi böyle olmayan beni seven biriyle karsilasirim

Öyle mi dersiniz gecen bir dügüne gittik bir köyde 40 yasindaki adamlar yirmi yasindaki kizlara bakiyor resmen kesiyorlardi yani. Insallah kafa yapisi böyle olmayan beni seven biriyle karsilasirim
Onlar kadını sadece obje olarak gören dar kafalı beyinler, öyle bir eş istemezsiniz zaten hayatınızda.Ya da illa çocuğum olsun genç eşim çocukla ilgilensin, çocuğa rahatça baksın diyerek sadece çocuk içim evlilik yapan insanlar. Kadını hayat arkadaşı olarak gören insanlar o kişide huzur, mutluluk bulmak istiyorlar. İnşallah siz de sizinle beraber yol almak isteyen o özel kişiyi bulursunuz🙏

36 yaşındayım, sevgilim 33. 20lik bir kızla değil benimle evlenmek istiyor.
bence önyargılarınızı yıkın.

Back
X