- Konu Sahibi melankolik_24
Bence tam tersiAnladim ne demek istediginizi ama insanlarin yabanci insanlara ilk adimi atmak cekinmesi dünyaca bilinen bir fenomen degi mi? Girisken insanlar var reddedilme ya da begenilmeme korkusu ile daha cok yazarak kendini ifade etmek isteyen insanlar var. Bu normal degil mi ? Hatta dünyanin bir cok yerinde ve Türkiyede de insanlar bu sekilde tanisabilsin diye programlar gelistirdi. Dediginiz gibi masadan gülüp selam verebilirdim ama belli bir yastan sonra insanin cesareti daha da azaliyor. Uzaktan cok garip görünüyor olabilir inaniyorm
Gençken cekindigim konularda simdi aman nolcak ucunda ölüm yok ya diye düşünerek direkt eyleme geçiyorum
Insan yaşla cekingen olmamali
Çünkü yas ilerledikce insan olgunlasir ve aslinda rezil olma korkusunun ya da baska şeylerin cok da önemsiz olduğunun farkına varıyorsun
Bu sekilde hayatına biri girmez mi girer illa ki, nasipte varsa
Ama biraz da insanin kendisinin cabalamasi lazim
Bu olayda da pardon tanıdık sandim demek rezil olunacak ya da korkacak bir sey degil
Ben de öyleyimdir aman hislerimi anlayip da zor duruma dusmeyim diye tam tersi davranislar sergilerimTeşekkür ederim. Ben aşık olduğumda çok içime kapanıyorum hiç belli edemiyorum daha da soğuk ve mesafeli davranıyorum aşık olduğum adama.. İlk kez birinden çok fazla etkilenip bunu belli ettim. Ben adım atmasaydım 1 ay sonra geri dönecekti bir daha göremeyecektim. Bir de masada bana "dostum şu çakmağı uzatır mısın" demişti ya.. Adam hiç o gözle bakmadı bana =)) Yüz vermez sandım ama hemen düştü ağıma =))

Ama sizde esiniz "dostum çakmağı uzatir misin" derken ilgisini belli etmis zaten