Bu durumda bir sey yaparmiydiniz?

:KK57:
yolda yururkende mı dıkkat etmek lazım
ya bence bunlar korkutucu arkadaslar gercekten farkında mı degılsınız

sımdı ben konu acsam desem kı yolda yuruyordum durduk yere bırı benı yolda gormus bulmus sosyal medyadan
denmezmıydı sapık bu adam nerden bulmus sızı nasıl bulmus sızı dıye
Önceden cok yaygindi bu sekilde tanismak. Sosyal medyadan ekleyerek degilde. Yürürken ya da bir yere karsilasip tanisabilirmiyiz diyen insanlar cok oluyordu.

Ben asla masasina gidip merhaba falan diyemem. Iyi de su an bir cok insan sosyal medya üzerinden tanismiyor mu? Internetten chat sitelerinden tanismaktan daha iyi en azinda gördük bir kere birbirimizi evet belki tuhaf olabilir ama insanlarla taniscak dogru düzgün ortamim yok ki o zaman oturup beklicem. Uzun süredir de kimse hosuma gitmemisti böyle. O yüzden adim atayim dedim
en basta sosyal medyadan es bulmayı dogru bulmamanın otesınde chat sıtelerıne en azından arkadaslık etmek ıcın en bastan bunu bılerek gırıp tanısıyor ınsan

ama sızınkı baska gırdıgımız ortamda varlıgından haberımız olmayan kısının adını soyadını falan bulup arastırıp kurcalayıp takıp etmek bu baska

yanı ıkısı bırbırınden bambaska ve rahatsız edıcı oldugunu dusunuyorum

konusmaya cesaretı yok ama sosyal medyadan bulup takıp etmeye cesaret var bu en basta bence onyargı olusumuna sebep olur

Önceden cok yaygindi bu sekilde tanismak. Sosyal medyadan ekleyerek degilde. Yürürken ya da bir yere karsilasip tanisabilirmiyiz diyen insanlar cok oluyordu.
33 yasındayım ben.onceden cok yaygındı derken :) hala hepımız aynı zamanları yasıyoruz

yolda yururken tanısabılır mıyız dıyebılırsınız bunda bırsey yok bende sıze bunu tavsıye ettım zaten ama bunu yapmayıp yapamayıp buna cesaretım yok deyıp ınternet uzerınden yolda gordugunuz kısıyı bulup takıp edıp arastırmak bambaska

ve yenı duzenlemeye gore sosyal medyada tanısalım mı tarzı mesajlarında tacızden sayıldıgı kabul edıldı. haberınız olsun yanı

sadece bakıştığınız ve bakışlarından sizi beğendiği imasını aldığınız birinin sosyal medyasına ulaştıysanız ben kendime stalker demem :)
beni biri bu şekilde alakasızca bulup eklese ve mesaj atsa "takıntılıya çattık" der engeil basarım.
ama erkek kafası ne yapar bilmem.

33 yasındayım ben.onceden cok yaygındı derken :) hala hepımız aynı zamanları yasıyoruz

yolda yururken tanısabılır mıyız dıyebılırsınız bunda bırsey yok bende sıze bunu tavsıye ettım zaten ama bunu yapmayıp yapamayıp buna cesaretım yok deyıp ınternet uzerınden yolda gordugunuz kısıyı bulup takıp edıp arastırmak bambaska

ve yenı duzenlemeye gore sosyal medyada tanısalım mı tarzı mesajlarında tacızden sayıldıgı kabul edıldı. haberınız olsun yanı

bu devirde artık erkeklerde bu derece takıntılı tavırlardan rahatsız oluyor, hatta korkuyor.
ve haklılar. bu işin kadını erkeği yok.
belki de eskaza gözü takıldı adamın. belki sadece birine benzetti. ama karşısındaki onu beğendiğini sanıp arayıp tarayıp sosyal medyasına ulaşıyor.
cıks

bu devirde artık erkeklerde bu derece takıntılı tavırlardan rahatsız oluyor, hatta korkuyor.
belki de eskaza gözü takıldı adamın. belki sadece birine benzetti. ama karşısındaki onu beğendiğini sanıp arayıp tarayıp sosyal medyasına ulaşıyor.
cıks
Takinti derken? Bir insanda hoslanip onla tanismaya calismak mi takinti? Adam sana hayir der devam edersin ugrasmaya o zaman takinti olur.

cıks
valla ben korkarım
begenmısım cafenın resmını mesela
ordan benı goruyor hah ben bunu gormustum dıyor sosyal medyamı kurcalıyor annemlerde oldugumu tatıl ıcın geldıgımı bılecek kadar
gercekten korkarım
bu bıldıgınız gızlıce takıp edılmek aynı sey yanı

bırde eger ben kotu nıyetlıysem , bana boyle yaklasan bırı ıcın tehlıkede arz edebılırım

sosyal cevrem yok dıyenler kendı cevresını kendı olusturmak ıstemedıgınden yok...
hıc mı okul okumadın, hıc mı ıse gırmedın, hıc mı bır kursa gıtmedın, hıc mı arkadasın kuzenın yok, hıc mı bır akrabanın arkadası yok ,hıc mı etkınlıge katılmadın yahu sınemaya bıle gıtmedın mı derım
gıttıgımız her ortam market bıle sosyal ortam zaten ...

degısık geldı bana da

Takinti derken? Bir insanda hoslanip onla tanismaya calismak mi takinti? Adam sana hayir der devam edersin ugrasmaya o zaman takinti olur.

hayır bir cafede 2 dakika bakışılan biri için bunca çaba bence anlamsız bir takıntı olarak sınıflandırılır.
neyse, sizin hayatınız.
buradaki tüm konularınıza hepimiz aşinayız. dur durak bilmeden arayıştasınız. nacizane, arayışınızı bir cafedeki bakışmaya indirgemeyin derim. daha sağlıklı tanışma yöntemleri var.

hayır bir cafede 2 dakika bakışılan biri için bunca çaba bence anlamsız bir takıntı olarak sınıflandırılır.
neyse, sizin hayatınız.
buradaki tüm konularınıza hepimiz aşinayız. dur durak bilmeden arayıştasınız. nacizane, arayışınızı bir cafedeki bakışmaya indirgemeyin derim. daha sağlıklı tanışma yöntemleri var.
Yapici yorum yapmak istiyorsaniz o zaman saglikli tanisma yöntemlerini söyleyin?

valla ben korkarım
begenmısım cafenın resmını mesela
ordan benı goruyor hah ben bunu gormustum dıyor sosyal medyamı kurcalıyor annemlerde oldugumu tatıl ıcın geldıgımı bılecek kadar
gercekten korkarım
bu bıldıgınız gızlıce takıp edılmek aynı sey yanı

bırde eger ben kotu nıyetlıysem , bana boyle yaklasan bırı ıcın tehlıkede arz edebılırım

sosyal cevrem yok dıyenler kendı cevresını kendı olusturmak ıstemedıgınden yok...
hıc mı okul okumadın, hıc mı ıse gırmedın, hıc mı bır kursa gıtmedın, hıc mı arkadasın kuzenın yok, hıc mı bır akrabanın arkadası yok ,hıc mı etkınlıge katılmadın yahu sınemaya bıle gıtmedın mı derım
gıttıgımız her ortam market bıle sosyal ortam zaten ...

degısık geldı bana da
Anladıgım kadarıyla bakısma Flortlesme de yok, sadece uzaktan gorup begenme var.
Bence sakin olmakta fayda var.

Yok takintili biri olurmusum adami arayip buldugum icin:KK66:
tum samımıyetımle soyluyorum ınandıgınız tum degerler uzerıne yemın edebılırım gercekten ıyılıgınız ıcın konusuyorum .
33 yasında bır selam vermeye cekınen bır ınsansınız buna asla cesaret edemem dıyorsunuz yanı basıt bır selam verme eylemını bıle bin fit yukseklıkten atlamak gıbı cesaret ısı sanıyorsunuz zaten ılıskınız olsa da bunu saglıklı yurutemeyebılırsınız bu asırı otesı cekıngenlıgınız ve ıce donuklugunuz sebebıyle

ama bana bu kadar asırı cekınen bırının cafede gordugu bırını sosyal medyada bulup eklemesı de tezatlıgı gosterıyor cunku ben tanıdıgım ınsanla bır muhabbetım yoksa cekınırım rahatsız etmekten sosyal medyamız kısısel alanımız cunku tanısam bıle benı sosyal medyasında ıstemeyebılır rahatsız olabılır

selam vermek cok basıt ınanın ya bırgun deneyın lutfen bırıyle goz goze geldıgınızde gulumseyıp gozunuzle selam verın bunlar cok normal seyler ve bu ıletısım seklı zaten...

33 yasınızdasınız kucuk cocuk degılsınız daha karsılıklı muhabbet seklınde ınsanlarla ılıskı kurarsanız kendınızı daha saglıklı ıfade edebılırsınız ve sızın bu yaptıgınızı baska bırı yapsa sızın rahatsız olmanız gerek normalde
ne munasebet yanı benı cafede gorup ınternet alemınde bulup sosyal medyamı kurcalayıp tatıle aılemın yanına geldıgımı gorecek kadar... anlatabıldım mı...

lutfen yanlıs anlamayın benı asla ama asla kırmak elestırmek ıcın soylemıyorum gercekten

Normalde çok ketum olan ben eşimi gördüğüm akşam face'den ekledim, sonra da konsere davet ettim. Ben yürüdüm adama, hatta koştum. Ama amacım evlenmek değildi benim boşluktaydım, etkilendim falan. Hatta ben böyle fazla cesur olunca o da ciddi düşünmez diye düşünüyordum. O ben ciddi isen varım diyince e peki madem dedim.

Back
X