• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durumda boşanır mısınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi H95h
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

H95h

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.940
Puanlar
83
Evlendiğiniz günden beri borç içinde olan, düzenli geliri olmayan, kendi işini yapan ama hep batıp çıkan adamla tek sorununuz buyken boşanır mıydınız? Siz de çalışıyorsunuz, sizin ufak tefek kart borçlarınız dışında borcunuz yok. Eşinizin yüklü alacakları var ama alamıyor, sizi borçların içinde yaşatıyor. Sürekli morali bozuk, stresli. Düzelecek gibi durmuyor ve başka işe girip çalışmama konusunda aşırı ısrarcı çünkü düzelteceğini düşünüyor. Bu durumda onun yanında mı olursunuz yoksa boşanır mısınız? Dediğim gibi tek sorun buyken ne yapardınız?

Insan gibi maaşlı işe girsin calissin yapamıyor demek ki bu işi derim yoksa da postayi koyarim. Kimsenin salakliginin cezasini cekmeye gelmedik bu dunyaya sürekli borc icinde yaşanmaz

Çocuk varsa boşanmam yoksa dusunebilirim

Bence ayrılık sebebi. Sürekli borç içindeyse bir şeyler yanlış gidiyordur. Bu yanlışı da ısrarla sürdürüyorsa ciddi sıkıntı bence kuyruğu dik tutmanın alemi yok. Ne zamandır evlisiniz? Evlenmeden önce de mi böyleydi?

Bence ayrılık sebebi. Sürekli borç içindeyse bir şeyler yanlış gidiyordur. Bu yanlışı da ısrarla sürdürüyorsa ciddi sıkıntı bence kuyruğu dik tutmanın alemi yok. Ne zamandır evlisiniz? Evlenmeden önce de mi böyleydi?
Kendim için sormadım, ben evli değilim. Çok yakın bir arkadaşım bu durumda. Beraber okuyoruz şu an. 3 yıldır evli, hep bu durumdaydı kocası.

tek sorun bu olamaz. bu kadar inatçı olması, borç üstüne borç olduğu halde hala daha görece daha gelir garantili bir işe girmemesi düsüncesiz veya ayakları yere sağlam basmayan biri olduğunu da gösterir.

sürekli maddi sıkıntı, stres evde gerginlik yaratır. kadın bir yerden sonra erkeği güçsüz, yeteneksiz, vasıfsız görür. gerilim büyür.

erkek kadını para göz olarak görür. böylece zamanla saygı da sevgi de zarar görür.

ben evliliği devam ettiremezdim ama bu borcu olduğu ve maddi sorun yasadığımız için değil. hala inatla başka bir yolu seçmeyip beni de bu hayata mecbur etmeye çalıştığı için. yoksa bugün batar, yarın çıkarız. ama böylesiyle zooor. sürekli kendinizden vermek zorunda kalırsınız. vermeyi kestiğiniz anda da (maddi, manevi) sizi nankörlükle suçlar

Körün gözü açıldığında ilk kırdığı bastonudur diye bir söz var bu herkes için geçerli değil ama şaştığını da görmedim açıkçası.
Totoyu toplayınca şuan ki mahcubiyeti (varsa) kalmıyor.
Elimden gelen bu diyor sürekli. İşe gir çalış deyince de ben hep kendi işimi yaptım, düzelticem diyor.

evlenmeden yok muydu borçları?

Elimden gelen bu diyor sürekli. İşe gir çalış deyince de ben hep kendi işimi yaptım, düzelticem diyor.
Kime sorsak emir almayı sevmem maaşlı çalışamam diyor da devir ticaret devri değil artık kendi işini yapmak hayal oldu bu memlekette neyse siyasetten şutlanmayım işte anladınız. Keşke vergiler makul olsa da herkes kendi işini yapsa yapanlar da gül gibi geçinip gidebilse ama nerdeee

Kendim için sormadım, ben evli değilim. Çok yakın bir arkadaşım bu durumda. Beraber okuyoruz şu an. 3 yıldır evli, hep bu durumdaydı kocası.
Anladım, erkeklerde değişik bir hırs var bu para konularında. Büyük ihtimal bu kadar kahrını çektim illa durumumu düzeltirim diye düşünüyordur ama o işler pek öyle olmuyor. Düzeleceği zamanı bekleyene kadar dibe batıyorlar haberleri yok. Ki durumları toparlayacağının garantisi de yok. Çalışan ayakları yere basan kadın eşi dahi olsa kimsenin bu kadar kahrını çekmesin bence.

Kumar oynayanlardan tek farkı iş kisvesi adı altında saklanıyor gibi. Ben bu hırsı normal bulmuyorum. Olay para kazanmak değil sanki? Tekrar bir değerlendirseniz mi? Para kazanmak borçlarını ödemek isteyen adam düzenli maaşı gelen bir işe girer çalışır

Son düzenleme:
Boşanın çünkü sorun ; eşinizin kendı işimi yaparım başkasıyla çalışamam durumu. Ya düzlüğe çıkamazsa hiç mi çalısmıcakmıs

Mesleği ne , ne işle uğraşıyor

Yani bence kadınına nasıl davrandığı önemli ve tek sorun borcsa.
Bosanmazdim kuru ekmek yenir bı müddet, kim ölmüş kuru beslenmekle

Boşanın çünkü sorun ; eşinizin kendı işimi yaparım başkasıyla çalışamam durumu. Ya düzlüğe çıkamazsa hiç mi çalısmıcakmıs

Mesleği ne , ne işle uğraşıyor
Ticaretle uğraşıyor.

Yani bence kadınına nasıl davrandığı önemli ve tek sorun borcsa.
Bosanmazdim kuru ekmek yenir bı müddet, kim ölmüş kuru beslenmekle
Bir süre yeni bence de ama evlendiğiniz günden beri yıllardır aynı şeyi yaşıyor ve yaşatıyor…

Back
X