- Konu Sahibi firildakmerdane
-
düğün aralığı insanda oluyor böyle gereksiz davranışlar..o günün stresi falan filan..ama bunun bu kadar büyütülmesi sorun..kaynıma bak hemen karısının tarafını nasıl koruyor..aynı şey benim başıma gelecekte eşim eltimden özürdilemesini isteyecek..sadece rüyamda görürüm..ki kaynanam kaynım eşimin yanında bana herşeyi derlerde ağzını bıçak açmaz..ben anladımki çok değersizmişim..eltimin ablasının kaynanası içinde beni kırıyorsa gerçekten çok değersizmişim...[/QUOTE
değersiz olduğunu düşünme, erkekler böyledir canım, bende hep düşünürüm eşim böyle bi olayda benimi korur yoksa ailesinden yanamı olur diye. çünkü ailesiyle ilgili her problemde ailesi ön plandadır bana hiç bir zaman haklısın demez haklı olmama rağmen. ya ben bunu şuna bağlıyorum, sanırım ailesinden birinin çıkıp sen karının sözünü dinliyosun sen kılıbıkmısın yada bunun gii şeyler söyleyeceklerini düşündüğü için haklı tarafı onlar olarak gösteriyor. senin eşide bu yüzden yapıyordur bence. bu yazdığını ona direk söylemeyi düşündünmü yani sen bana değer verseydin benim arkamda olurdun dedinmi.
selam..
benim büyük eltimin nikahında eltimin kızkardeşinin kaynanasıyla ufak bir tartışma yaşadık..aslında tartışmada değil o takı takmak için öne geçmek istedi bende biz takımızı takabilirmiyiz diye biraz sert çıkıştım oda tabii dedi..sen yeme içme bunu kaynıma ve eltime yeiştir..kaynımda eşimi yalnız yakalamış olayı anlatmış ve özürdilesin demiş..tabii ben özür falan dilemedim..zaten özürdileyecek birşey yapmadım..neyse şimdi onların düğünleri var bize çok yakın kaynım aradı bizi davet etti..yalnız ben gidip gitmeme konusunda kararsızım..eşimde sürekli o tarafı koruyor..zaten hiç benim yanımda olmadıki...yok kadıncağız kırılmış,yok sadece gönlünü almak için özürdilememi istemişler..ya bilmiyorum ne yapsam eşimin hiç benden yana olmamasına çok içerleniyorum..ben olsam eşimin yerinde asla laf söyletmem kimseye..ne yapayım gideyim mi düğüne yoksa gitmeyeyim mi..keşke ne olursa olsun beni destekleyen..hep arkamda olan,güvenebildiğim,o varken bana kimse birşey diyemez diyebileceğim bir eşim olsaydı...lmaz:
selam..
benim büyük eltimin nikahında eltimin kızkardeşinin kaynanasıyla ufak bir tartışma yaşadık..aslında tartışmada değil o takı takmak için öne geçmek istedi bende biz takımızı takabilirmiyiz diye biraz sert çıkıştım oda tabii dedi..sen yeme içme bunu kaynıma ve eltime yeiştir..kaynımda eşimi yalnız yakalamış olayı anlatmış ve özürdilesin demiş..tabii ben özür falan dilemedim..zaten özürdileyecek birşey yapmadım..neyse şimdi onların düğünleri var bize çok yakın kaynım aradı bizi davet etti..yalnız ben gidip gitmeme konusunda kararsızım..eşimde sürekli o tarafı koruyor..zaten hiç benim yanımda olmadıki...yok kadıncağız kırılmış,yok sadece gönlünü almak için özürdilememi istemişler..ya bilmiyorum ne yapsam eşimin hiç benden yana olmamasına çok içerleniyorum..ben olsam eşimin yerinde asla laf söyletmem kimseye..ne yapayım gideyim mi düğüne yoksa gitmeyeyim mi..keşke ne olursa olsun beni destekleyen..hep arkamda olan,güvenebildiğim,o varken bana kimse birşey diyemez diyebileceğim bir eşim olsaydı...lmaz:
ben olsam üzerinde durmazdım.
özür dilenecek birşey yok. ortada sorun da yok. bunu başkasına anlatması. o kişinin de yatıştırmak yerine eşinize yetiştirmesi,eşinizinde ona cvp vermesi yerine size iletmesi çok yanlış.
ben olsam giderdim. takımı da takardım. müsait bir köşede de çeker konuşurdum. kaynıma böyle böyle demişsin. büyütecek ne var diye de sorarım. ohh sefam olsun bir güzel de göbek atar dönerim :) kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?