Bu durumda kaynataya ne denilmeli?

kocan nerden kısıp
babasının istedigi parayı göndercekmiş bi sor
bide deki madem durumumuz bu kadar iyi
önümüzde ayda babama evin kirasını verelim bi zahmet de

Direk eşinizle konuşun. maddi durumumuz zaten iyi değil, neden gönderiyoruz. Madem fazladan bu şekilde kardeşine yardım edebilecek durumda olduğumuzu düşünüyorsun, o zaman bundan sonra her ay ailemin elektrik ve su paralarını biz ödeyeceğiz. Evlerinde oturuyoruz, en azından bizde kirayı ödeyemeyecek bile olsak bir şeyler yapacaz deyin.

tarlası var zaten canım istediği gübre attırıcam para yolla meselesi nasılsa sizin için yapıyorum burayı diyor fakat ben sevmiyorum bu tarlanın oldugu yeri ilgilendirmiyor beni babamda o kadar işler yapıyor bizim için ama bi sefer bile sizin için yapıyorum bana yardım et para gönder demedi bu zamana kadar bilmiyorum kafam karısık biraz

en iyi çözüm bu olsa gerek bende düşününce aklıma bu geldi çocuk var diye ayagımızı yerden kesecek küçük bi araba alalım diyorduk ben masraf olmasın diye ucuz bakıyordum ama bakmıcam artık borçlansınki gönderemesin onlarda isteyemesin..sağol canım fikrin için..

eğer durum böyle devam ederse cok mahcup olacağım aileme karsı..onlardan alıp kayınpedere vermek gercekten canımı sıkıyor ve istemeye devam edeceklerinede eminim fakat ilk oldugu için şimdilik ses cıkarmadım.2.sefer muhhakkak konusmam lazım sanırım...

bu zamanda 2000 tl den asagısı kurtarmıyor malesef sonuc bu bızde daha 1 ay once kıraya cıktık ve bu ay cok sıkıstık esım babasından yardım aldı allah razı olsun fazlasıyla yardım ettı sızın yardıma ıhtıyacınız varken yardım beklemek cok ayıp

aslında ben kayınpederime bişeyler söylemek istiyorum benden çekinir ama nasıl söylerim diye düşünüyorum çünkü benden bişeyler duysa bi daha istemeye cesaret edemeyecektir bu konuda daha çok yardım istiyorum sizden..

Eşiniz bir yere para verecekse öncelikle babanıza vermesi gerekiyor.ohh ne ala kendi babamın evinde oturayım kira ödememek adına,sonra eşimin ailesine para göndereyim.

Vallahi babanızın evinde oturmanız hiç iyi olmamış,kv zaten gelinin babasının evinde oturuyor onlar bakar diye düşünmüştür.
Bu arada nekadar para istesem o kardır diye düşünmüştür.

ama izmirde kalsaydım bunabizimkiler göz yumamıyordu kalmamı istemediler zorluk yaşıyorum diye ve bende imkan varken degerlendirmek istedim özellikle çocugum için o olmasa yine kalmazdım ailemin evinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…