Bu durumda ne düşünürsünüz?

hem adet belirtisi hem hamilelik belirtisi bekle biraz yada kan testi yaptir

10 gün daha beklerim sanırım teşekkür ederim.

Benim 7.haftaya kadar falan sürmüştü sanırım sonra da kusma başladı zaten

Oyyy bayağı şiddetli bu sancı ama7. haftaya kadar uzunmuş, günlük yaşantımı etkiliyor benim bugün bitmek bilmedi.
Gebelikteki böyle değildir diye düşünüyorum ama yanlış mı düşünüyorum?

kan tahlili yaptır cnm

10 gün bekler öyle yaparım sanırım.
Teşekkür ederim

O kahverengi akıntıya yerleşme kanaması deniyor sanırım anne olduğum halde pek bilgim yok..
Bende doğum kontrol hapını cumartesi akşam bıraktığım halde adet olmadım henüz hamilelik olasılığı nedir merak ediyorum genelde hapa bi hafta ara verilir ve o dönemde adet görülür ben bıraktım ama hala adet ol adım sancı Vs de yok hamile miyim acaba...

Yardımcı olmak isterdim ama ben hiç bilmiyorum

Yerleşme kanaması değildir bence çünkü sadece akıntı..
Bildiğimiz akıntının rengi kahverengi olmuş.

Asıl merak ettiğim gebelik durumunda bu regl sancısına benzeyen sancıların ne kadar ve ne sıklıkta sürdüğü?

Tşk ederim :) yardımın için :)
Valla benim bi kızım var ama dört yaşına yaklaştı o günlerdeki halimi pek hatırlamıyorum sık wc ihtiyacı ve bol uykulu halim dışında :) sancı bulantı yerleşme kanaması Vs hiç biri olmadı bende istem dışı bi gebelik olduğu içinde ilgilenmemiştim ilk zamanlarda :/

Teşekkür ederim.
Kimse de pek hatırlamıyor nedense

Demek çok günlük hayatı etkileyecek sancılar değildi o zaman unutulduğuna göre.

Benim bu sancılarım beni mahvediyor ama tam regllik niye olmuyorum anlamadım.

Kahverengi akintilar yerlesme kanaması olabilir... Ayrıca benim de ilk başlarda o normal testler de çıkmamışti predictor test aldım yes çıktı :)

Prodictor test deneyebilirsiniz kesin sonuç veriyor.

Kahverengi akintilar yerlesme kanaması olabilir... Ayrıca benim de ilk başlarda o normal testler de çıkmamışti predictor test aldım yes çıktı :)

Öyle mi?
O kadar test aldım 1 buçuk yıldır.
Hiç o marka denk gelmedi hayret.
Ezcanelerde pek yaygın değil mi acaba?

Hic fikrim yok Nomunomu, ama senin kalbin nasil istiyorsa oyle olsun insallah :)

Allah razı olsun :)

Hayırlısı olsun inşallah.
Kalbim sağlıklı istekte bulunacak durumda değil açıkçası

Bende ilk kez almıştım. Bu markanın bir çok çeşidi var.. adete 5 gün varken bile gösteriyor. . Eczaciya yes ve no şeklinde olandan derseniz verir. (Fiyatı 35 tl olan)

yerleşme kanaması olabilir..
geç döllenme olunca da geç çıkıyor idrar testinde..ben de dört yıl bekledim tam olmuyor dediğim umidimi yitirdigim ay hamile kalmıştım.her ay oldugu gibi adetin bütün belirtilerini gördüm kanama dışında..sabah ilk idrarinla test yap..herşey gönlünüzce olsun inşallah..

Bende ilk kez almıştım. Bu markanın bir çok çeşidi var.. adete 5 gün varken bile gösteriyor. . Eczaciya yes ve no şeklinde olandan derseniz verir. (Fiyatı 35 tl olan)

Yes no mu?
Bunu da duydum tam oldu valla.
O da güzelmiş.

Bir daha artık onu sorarım. Teşekkür ederim :)

Kanamaya benzer bir şey hiç değil ama bildiğimiz akıntının rengi kahve.
Sancılar ne kadar sürmüştü acaba peki?

Çok teşekkür ederim bu arada hayırlısı

Evet hamileyseniz yes , degilseniz no yazıyor.

Benim de test negatif çıkmıştı ne kadar ağlamıştım. 3 hafta sonra bir test daha yaptım pozitif cikti senin de geç döllenme olabilir. Allah hayırlısıyla gönlüne gore versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…