- 17 Ağustos 2015
- 61
- 66
- 18
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Benim de test negatif çıkmıştı ne kadar ağlamıştım. 3 hafta sonra bir test daha yaptım pozitif ciktisenin de geç döllenme olabilir. Allah hayırlısıyla gönlüne gore versin canım
ağrılar iki aya yakın sürdü bende diye hatırlıyorum..rahim genişliyor bebeğe yer açılıyor demişti galiba doktorum..onun için bir sure ağrım olmuştu..pozitif çıktığı halde testi uc kere yapmıştım inanamamistim çünkü :) üzerine doktora gidip keseyi görünce inandım :)
yoo korkmayın..o derece değil arada bir kasigima giriyordu..ayrıca benzer belirtiler olsa da her kadının gebeligi farklı oluyor..bol bol dinlenmeye çalışın..inşallah gönlünüzce olsun.
O regl sancıları ne kadar sürdü peki acaba?
Sağlıklı doğumlar dilerim bu arada :)
regl de olabilirsin gebe de. şimdi hiç de yardımcı olmadın bu yazdığında dediğini duydum veeee :) ekliyimKızlar çok dert değil ama kafam karıştı.
Her kafadan ses çıkıyor çünkü.
1 hafta geciken adet ama 2 günlük gecikmede ve 7 günlük gecikmede yapılan iki idrar testi de negatif.
Bu arada bir haftadır hah şimdi hastalanıyorum işte dedirten karın sancıları, özellikle bugün kusma ihtiyacı duyacak kadar şiddetli bulantılı. Ve böyle kahverengimsi yine hastalanıyorum dedirten akıntılar.
Ama hala regl olmama durumu.
Ben böyle gebelik belirtisi mi olur, üstelik testler negatif desem de bir arkadaş tam da öyle oluyor, hastalancam sanıp hastalanmıyorsun falan dedi.
Ama kahverengimsi akıntı da olur mu ki o zaman?
Bu arada 1 haftalık gecikmeler olabiliyor nadiren de olsa ama günlerce sancı gelip gelip bekletmezdi.
Sancı başlar 24 saat içinde regl olurdum.
1 hafta kadar canim teşekkür ederim : ) ins istediğin gibi bir sonuc alirsn sende
Ben düşnmezdim, aklıma takıldıysa hemen gidip kan testi yaptırırdım.
Nitekim adetim 2 gün gecikti diye yaptırdım, hiç bekleyemem.
hayırlısı olsun :)
ben normal bir gecikme diye düşündüm açıkçası
regl de olabilirsin gebe de. şimdi hiç de yardımcı olmadın bu yazdığında dediğini duydum veeee :) ekliyim
gebelik ve adet belirtileri aynıdır. anlamını sağlayan tek şeyde idrar değil kanda gebelik testidir.
ama biraz daha bekle. idrar testinde gebelik: adetinden en az 8 gun geçtikten soınra net belirlenir
Benim hiç gecikmeden çıkmıştı o belli olmuyo hormonla alakalı herhalderegl de olabilirsin gebe de. şimdi hiç de yardımcı olmadın bu yazdığında dediğini duydum veeee :) ekliyim
gebelik ve adet belirtileri aynıdır. anlamını sağlayan tek şeyde idrar değil kanda gebelik testidir.
ama biraz daha bekle. idrar testinde gebelik: adetinden en az 8 gun geçtikten soınra net belirlenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?