Bu durumda ne düşünürsünüz?

ağrılar iki aya yakın sürdü bende diye hatırlıyorum..rahim genişliyor bebeğe yer açılıyor demişti galiba doktorum..onun için bir sure ağrım olmuştu..pozitif çıktığı halde testi uc kere yapmıştım inanamamistim çünkü :) üzerine doktora gidip keseyi görünce inandım :)

Benim de test negatif çıkmıştı ne kadar ağlamıştım. 3 hafta sonra bir test daha yaptım pozitif cikti senin de geç döllenme olabilir. Allah hayırlısıyla gönlüne gore versin canım

Hayırlısı olsun teşekkür ederim.
Allah size de sağlıklı doğum, hayırlı evlat nasip etsin.

2 aya yakın mı?
Acayip tırstım şuan.
Öyle büyük bir ağrı değil o zaman dimi?

Ben şuan oldukça kötüyüm.
Ayakta falan uzun duramadım bugün çünkü.

yoo korkmayın..o derece değil arada bir kasigima giriyordu..ayrıca benzer belirtiler olsa da her kadının gebeligi farklı oluyor..bol bol dinlenmeye çalışın..inşallah gönlünüzce olsun.

Ben düşnmezdim, aklıma takıldıysa hemen gidip kan testi yaptırırdım.

Nitekim adetim 2 gün gecikti diye yaptırdım, hiç bekleyemem.

regl de olabilirsin gebe de. şimdi hiç de yardımcı olmadın bu yazdığında dediğini duydum veeee :) ekliyim
gebelik ve adet belirtileri aynıdır. anlamını sağlayan tek şeyde idrar değil kanda gebelik testidir.
ama biraz daha bekle. idrar testinde gebelik: adetinden en az 8 gun geçtikten soınra net belirlenir

1 hafta kadar canim teşekkür ederim : ) ins istediğin gibi bir sonuc alirsn sende

Teşekkür ederim hayırlısı olsun :)

Ben düşnmezdim, aklıma takıldıysa hemen gidip kan testi yaptırırdım.

Nitekim adetim 2 gün gecikti diye yaptırdım, hiç bekleyemem.

1 buçuk yıl boyunca çok yaşadım benzer durumları.
Bu kez biraz daha farklı sadece.
Bu sebeple meraklı ve heyecanlı değilim açıkçası :)

hayırlısı olsun :)
ben normal bir gecikme diye düşündüm açıkçası

Hayırlısı inşallah.
Bana da öyle geliyor ama bakalım.

Anlıyorum..
Teşekkür ediyorum. :)

Canım en temizi bi kan tahlili yaptırman yoksa bilemezsinki kafanı boş yere karıştırma hakkında hayırlısı

Benim hiç gecikmeden çıkmıştı o belli olmuyo hormonla alakalı herhalde

yumurtluyor olabilirmisin acaba, hamile kalmak istiyorsan bi degerlendir. evdeki testler cok guvenilir yani hcg hormonu varsa kesin cikar gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…